Ένας χρόνος Conn-x TV...

Ένας χρόνος Conn-x TV!
Η IPTV πλατφόρμα του ΟΤΕ έκλεισε ήδη ένα χρόνο λειτουργίας και θα το γιορτάσει ερωτικά… Μέσα σ` αυτό το διάστημα πολλαπλασιάστηκαν τα αθλητικά της κανάλια, αλλά και αυξήθηκαν τα θεματικά της κανάλια με τελευταίες αφίξεις τα κανάλια MTV Music, FX και Disney Channel, ενω έπεται συνέχεια… Η πλατφόρμα της Conn-x TV αν και έχει αυξήσει τα σημεία πρόσβασης της, σίγουρα θα φτάσει στο 100% της κάλυψης στην Ελληνική επικράτεια, με την έναρξη της Δορυφορικής της πλατφόρμας. Άγνωστο ακόμη εάν θα αναπτυχτεί μέσω του δορυφόρου Hellas Sat 2 - 39E (ο οποίος πρόσφατα δηλώθηκε ότι είναι γεμάτος, με ελαχίστη back-up χωρητικότητα…), `η μέσω κάποια τροχιακής θέσης της SES Astra (γράψαμε πρόσφατα κάποιο σενάριο γι αυτό το θέμα…). Πάντως η SES Astra έχει ήδη εντάξει την Ελληνική αγορά και την πλήρη κάλυψη της, μέσω της τροχιακής θέσης Astra 31.5Ε (στοχεύοντας καλύτερα τα Βαλκάνια…)… Από την άλλη η μοναδική στην Ελληνική επικράτεια (μέχρι στιγμής), δορυφορική πλατφόρμα της nova, είναι πανέτοιμη να ρίξει στην Ελληνική αγορά τα δικά της ελκυστικά οικονομικά πακέτα συνδρομών, τα οποία ήδη εφαρμόζει στην Κυπριακή αγοράΧρόνια Πολλά Conn-x TV και αναμένουμε με περισσότερο ενδιαφέρον την δορυφορική της πλατφόρμα, αφού από εκεί θα δούμε για πρώτη φορά πραγματικές υπηρεσίες υψηλής ευκρίνειας…
Nicolas A.

Διαβάστε περισσότερα »




Ο έρωτας περνάει από το Conn-x TV!
Με αφιερώματα και προσφορές γιορτάζει το Conn-x TV, η τηλεόραση από τον ΟΤΕ, τα πρώτα του γενέθλια, καθώς και την ημέρα των ερωτευμένων το Φεβρουάριο!
Στις 9 Φεβρουαρίου, το Conn-x TV γίνεται ενός έτους και γιορτάζει μαζί με τους συνδρομητές του. Για 2 ημέρες (9 & 10 Φεβρουαρίου), στο Film Express, όλες οι κινηματογραφικές πρεμιέρες μόνο με 0,01 ευρώ/ταινία!
Αγαπημένες ταινίες από μεγάλα studios, όπως «Η Πρόταση», «The Hangover», «Star Trek», «Coraline», «Δημόσιος Κίνδυνος», «Η Κατάσταση Των Πραγμάτων» και πολλές ακόμα μόνο με ένα λεπτό για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας!
Η υπηρεσία Film Express είναι ένα εικονικό Video Club, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να ενοικιάσει για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής και να τις απολαύσει χωρίς διακοπές για διαφημίσεις.
Επιπλέον, όλο τον Φεβρουάριο, οι συνδρομητές του Conn-x TV μπορούν να απολαύσουν με τον/την αγαπημένο/η τους μια επιπλέον κατηγορία «Αφιέρωμα: Valentines» στο Film Express. Ρομαντικές ταινίες όπως «¶ρωμα Γυναίκας», «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», «Επιστροφή στο Cold Mountain», «Evita», «Περηφάνια και Προκατάληψη», «Συνάντησε τον Τζο Μπλακ», «Μαλένα» είναι στη διάθεση όλων των συνδρομητών του Conn-x TV για να τις παρακολουθήσουν όποτε θέλουν.
Conn-x TV, η τηλεόραση της νέας εποχής
Το Conn-x TV του ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής γραμμής και της ευρυζωνικής σύνδεσης.
Με το Conn-x TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν:
47 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, FOXlife, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo) που περιλαμβάνουν και τα τρία αποκλειστικά κανάλια του Conn-x TV με αθλητικό περιεχόμενο.
Video on Demand (Film Express και Film Club), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία Film Express είναι ένα εικονικό Video Club, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να ενοικιάσει για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το Film Club είναι ένα συνδρομητικό Video Club που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α. Οι τηλεθεατές μπορούν να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν, τη στιγμή που επιθυμούν, όσες φορές θέλουν, χωρίς περιορισμούς και διακοπές για διαφημίσεις, καθώς και να κάνουν pause, rewind και fast forward.
Ο αποκωδικοποιητής με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, παρέχει επιπλέον δυνατότητες, όπως το «πάγωμα» εικόνας ζωντανού προγράμματος (Pause TV) και εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων (Personal Video Recording).
(Δελτίο Τύπου)