Πρεμιέρα για τη θορυβώδης παρέα του JERSEY SHORE στο MTV...

Πρεμιέρα για τη θορυβώδης παρέα του JERSEY SHORE στο MTV...
Το «φρεσκο-στημένο», ζουμερό και νεανικό πρόγραμμα του ελληνικού MTV, υποδέχεται στις οθόνες του την επιτυχημένη σειρά JERSEY SHORE, που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 22.00. Κάθε Τετάρτη βράδυ, οκτώ νέοι, η παρέα τεσσάρων κοριτσιών (Angelina, Jenni, Nicole και Sammi) και τεσσάρων αγοριών (Mike, DJ Pauly, Ronnie και Vinny), θα μας απασχολήσουν με την περιπετειώδη και έντονη ζωή τους.
Διαβάστε περισσότερα »

Συντονιστείτε στο MTV και παρακολουθείστε την ολοκαίνουργια εκπομπή JERSEY SHORE που εξετάζει τις ζωές οκτώ νεαρών-μελών που ζουν και κάνουν διακοπές σε διάφορα θέρετρα κατά μήκος της Jersey Shore, πιο συγκεκριμένα στην πόλη Seaside Heights του New Jersey. Σε «αντάλλαγμα» για τη λαμπερή ζωή και τα πάρτι στο σπίτι τους στην ακτή, κάθε μέλος είναι υποχρεωμένο να εργάζεται σε βάρδιες, σε ένα τοπικό κατάστημα. Οποιαδήποτε αποτυχία συμμόρφωσης ως προς τους κανόνες του παιχνιδιού που έχει θέσει το αφεντικό τους, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο κατοικούν τα οκτώ μέλη, οδηγεί στον τερματισμό και την έξωση τους από το σπίτι. Για το κάθε μέλος, το καλοκαίρι αυτό θα είναι διαφορετικό. Αναπάντεχα γεγονότα, ρομαντισμός και ερωτικές απογοητεύσεις, τσακωμοί και συμφιλιώσεις, καθώς και κάποιες «καλές γροθιές» στην πίστα: περιστατικά που πρόκειται να αφήσουν τη δική τους ιστορία! Και μέσα σε όλα αυτά, το δείπνο της Κυριακής παραμένει ιερό για την παρέα του JERSEY SHORE γιατί, τελικά, είναι όλοι μια οικογένεια.

Το MTV αποτελεί ένα μουσικό, ψυχαγωγικό και lifestyle «παράθυρο» στον κόσμο. Δίπλα στη νεολαία, στον παλμό και τις ανησυχίες τους, το ελληνικό MTV σας μεταφέρει σε κάθε γωνιά του πλανήτη ελεύθερα (free on air).

Από την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 22.00 & κάθε Τετάρτη, συντονιστείτε στο ελληνικό MTV και απολαύστε το JERSEY SHORE.