MTV και Nickelodeon Summer Highlights...: Bουτιές στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις "Tomorrowland και MTV VMA 2014"...

Νέα Ενημέρωση 01/08:"Πως διαμορφώνονται τα συναυλιακά World Stage Highlights Αυγούστου, στο Ελληνικό MTV"… 
Για πρώτη φορά στη 10χρονη ιστορία του κορυφαίου Βελγικού φεστιβάλ ηλεκτρονικής και χορευτικής μουσικής "Tomorrowland", θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσω του παγκόσμιου δικτύου MTV. Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια των εκπομπών "MTV World Stage", θα μεταδοθούν εντός του Καλοκαιριού (τον Αύγουστο), δυο ωριαίες εκπομπές από highlights του διάσημου φεστιβάλ "Tomorrowland" και μέσω του Ελληνικού MTV

...
Επίσης ετοιμάζεται ένα ντοκιμαντέρ για τη δεκάχρονη ιστορία του φεστιβάλ "Tomorrowland" (ως ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα φεστιβάλ του κόσμου), που θα μεταδοθεί από το Ελληνικό MTV στο τέλος του Καλοκαιριού…
Nicolas A.

"Το Tomorrowland είναι ένα φεστιβάλ από μόνο του σε αυτή τη κατηγορία, γι 'αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτό το περιεχόμενο στο διεθνές κοινό του MTV", δήλωσε ο Bruce Gillmer, ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος μουσικού προγραμματισμού και εκδηλώσεων της Viacom International Media Networks. "Η ηλεκτρονική χορευτική μουσική υπήρξε μέρος του ρεπερτορίου του MTV για σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και στα πρότερα χρόνια της ιστορίας του ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Έτσι σε συνεργασία με το Tomorrowland είναι μια τέλεια τακτοποίηση και ευκαιρία που μας συνδέει με τη νέα γενιά των οπαδών EDM, αλλά και γενικότερα των φίλων της χορευτικής μουσικής σε όλο τον κόσμο."...



Νέα Ενημέρωση 03/07: MTV World Stage Highlights Αυγούστου…
"Πως διαμορφώνονται τα συναυλιακά World Stage Highlights Αυγούστου, στο Ελληνικό MTV":
01/08 στις 22.00 - WORLD STAGE: Isle of MTV 2014 Highlights
01/08 στις 22.30 - WORLD STAGE: Isle of MTV 2014 Highlights
02/08 στις 18.00 - WORLD STAGE: Isle of MTV 2014 Highlights (Repeat)…
08/08 στις 22.00 - WORLD STAGE: VMAJS 2014
08/08 στις 22.30 - WORLD STAGE: VMAJS 2014
09/08 στις 18.00 - WORLD STAGE: VMAJS 2014 (Repeat)…
15/08 στις 22.00 - WORLD STAGE: Isle of MTV 2014 Highlights
15/08 στις 22.30 - WORLD STAGE: Isle of MTV 2014 Highlights
16/08 στις 18.00 - WORLD STAGE: Isle of MTV 2014 Highlights (Repeat)…
22/08 στις 22.00 - WORLD STAGE: Tomorrowland 2014
22/08 στις 22.30 - WORLD STAGE: Tomorrowland 2014
23/08 στις 18.00 - WORLD STAGE: Tomorrowland 2014 (Repeat)…
29/08 στις 22.00 - WORLD STAGE: Tomorrowland 2014 Highlights…
29/08 στις 23.00 - Tomorrowland 2014 Documentary…
30/08 στις 18.00 - WORLD STAGE: Tomorrowland 2014 Highlights (Repeat)…
Nicolas A.


MTV και Nickelodeon Summer Highlights
Πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται το Καλοκαίρι στις ελληνικές εκδόσεις ψυχαγωγικών καναλιών "MTV Greece και Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.



MTV Summer Highlights...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Summer Highlights έρχονται μέσω του Ελληνικού MTV... 

2014 MTV VIDEO MUSIC AWARDS
ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 20:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΡΙΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 23:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 18:00
ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 20:00 & ΣΤΙΣ 24:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 14:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 14:00 & ΣΤΙΣ 20:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 15:00 & ΣΤΙΣ 22:00

Τα VMAs επιστρέφουν στην California. Μετά το περσινό τους ταξίδι στο Brooklyn, τα 2014 MTV Video Music Awards “πακετάρουν” και μετακομίζουν και πάλι στη δύση. Στις 24 Αυγούστου, η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο "Fabulous" Forum στο Inglewood, στην California και θα είναι τα πρώτα μεγάλα βραβεία στον νέο αυτό χώρο. Μοναδικές εμφανίσεις, special guests και αμέτρητα happenings θα συνθέσουν μία αξέχαστη βραδιά. Τα βραβεία θα προβληθούν από το MTV Greece με λίγες ώρες διαφορά, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 20:00.

"Total Ariana Live" @MTV Times Square Studio
Συντονίσου την Τετάρτη 02/07 στις 22:00 για να το παρακολουθήσεις σε live streaming από το site μας και την Πέμπτη 03/07 στις 20:30 σε πρώτη προβολή από το κανάλι του MTV!


Tο ΜΤV φέρνει στις οθόνες σου το TRL με την Ariana Grande, Total Ariana Live! Η μεγάλη επιστροφή του επιτυχημένου show TRL, θα πραγματοποιηθεί για μια και μόνο μέρα, με την Ariana στο studio του MTV στην Times Square της Νέας Υόρκης. Μετά από 2.247 επεισόδια, μόνο η Αriana Grande θα μπορούσε να κάνει το πολυαναμενόμενο come back, για το show TRL, με το Total Ariana Live. Η Ariana θα τραγουδήσει live το νέο της single, Break Free, καθώς και το μεγάλο hit της Problem!

SCRUBBING IN
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 24:00 – ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 24:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ πεμπτη ΣΤΙΣ 23:00 & κυριακη στη 01:00

Το “Scrubbing In ακολουθεί μια ομάδα νοσοκόμων που ταξιδεύουν όπου τους χρειάζονται και που πρόκειται τώρα να εργαστούν στο νοσοκομείο Orange County, στην Καλιφόρνια για 12 εβδομάδες. Έχουν εγκαταλείψει τις πόλεις και τις ζωές τους πίσω για βραχυπρόθεσμες συμβάσεις με νοσοκομεία, με το πλεονέκτημα να μπορούν να εξερευνήσουν κάθε φορά και μία νέα πόλη. Για την Tyrice, τον Chris και τον Fernando, αυτή δεν είναι η πρώτη τους φορά και θεωρούνται οι ειδικοί του προγράμματος. Για την καινούργιους Adrian, Chelsey, Michelle, Crystal, Nikki και Heather, αυτό είναι το πρώτο ταξίδι και ψάχνουν μια αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες δουλείες τους σαν νοσοκόμοι.


SNACK-OFF
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 22:30 – ΚΑΘΕ τριτη ΣΤΙΣ 22:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ τριτη στις 22:00, τεταρτη ΣΤΙΣ 20:00, παρασκευη στις 20:00 & κυριακη στισ 13:00 & στις 20:00

Από το μυαλό του Rob Dyrdek έρχεται ένας διαγωνισμός μαγειρικής διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο! Στο "Snack-Off", μια ομάδα από ερασιτέχνες σεφ διαγωνίζονται σε μια σειρά από προκλήσεις, έχοντας πάντα υπόψη ότι πρόκειται για snacks. Παρουσιαστής είναι ο Eddie Huang, με τις μαγειρικές του ικανότητες και την τεχνογνωσία του στα snacks, βοηθάει και καθοδηγεί τους διαγωνιζόμενους μέσα από αυτές τις μοναδικές προκλήσεις. Μετά αναλαμβάνουν δράση οι τρεις κριτές, που πρέπει να αποφασίσουν για την τύχη του κάθε ερασιτέχνη σεφ. Η ομάδα των κριτών αποτελείται από το supermodel και φανατική του φαγητού Chrissy Tiegen, τον master chef Jason Quinn, και τον κωμικό Yassir Lester. Οι διαγωνιζόμενοι συναγωνίζονται για το χρηματικό έπαθλο, τη δημοσιεύσει της συνταγής τους στο Snack-Off βιβλίο μαγειρικής, και το πολυπόθητο χρυσό κολιέ spork!

Nickelodeon Summer Highlights... 
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Summer Highlights έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...


NICKELODEON SLIME CUP: TOURNAMENT OF CHAMPIONS
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 15:15


Το Slime Cup κορυφώνεται με μια μέρα προκλήσεων, όπου κάθε ομάδα θα κάνει μια τελική προσπάθεια για να κερδίσει το μεγάλο βραβείο. Τώρα είναι στο χέρι των κινουμένων σχεδίων που είναι μέλη της κάθε ομάδας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη. Θα υπάρξουν τρεις αγώνες, όπου οι ομάδες θα αναμετρηθούν με την μορφή του αποκλεισμού. Οι προκλήσεις θα προβάλλονται ανάμεσα σ’ έναν μαραθώνιο από επεισόδια του αγαπημένου ήρωα όλων των παιδιών, του Μπομπ Σφουγγαράκη. Μόλις η ολοκληρωθεί και ο τελευταίος αγώνας, θα υπολογιστεί το slime που κέρδισε η κάθε ομάδα (συμπεριλαμβανομένου και εκείνου που έχουν συνεισφέρει οι τηλεθεατές από το σπίτι) και στο τέλος θα αποκαλυφθεί η νικήτρια ομάδα, που θα πάρει το πολύτιμο τρόπαιο!!!


Rabbids Invasion
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 16:45 & ΣΤΙΣ 22:00 & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 11:55
 
Τα Rabbids προσγειώνονται στη Γη και τα πάντα τους προκαλούν έκπληξη αλλά και μέσα για την … διασκέδασή τους.

Ωστόσο, αυτά τα άφθαρτα και ανεξέλεγκτες πλάσματα δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στους κανόνες που διέπουν την γήινη κοινωνία. Γι 'αυτά, δεν υπάρχει κανένας νόμος και κανένα πρωτόκολλο. Σπάνε όλους τους κανόνες και δημιουργούν ένα άνευ προηγούμενου,  χάος,  στην αδιάκοπη προσπάθειά τους να βρουν τρόπους για να διασκεδάσουν.

Η ΑΠΑΤΗ (SWINDLE)
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:15

  

Όταν ο Ben και ο Griffin ανακαλύπτουν μία συλλεκτική κάρτα του μπέιζμπολ, φαίνεται ότι λύνουν το οικονομικό τους πρόβλημα μια για πάντα και έτσι ο Ben δεν θα χρειαστεί να μετακομίσει. Πηγαίνουν σ’ ένα μαγαζί με συλλεκτικά είδη, το οποίο ανήκει στον Swindell, ο οποίος τους προσφέρει 300 δολάρια μετά από σκληρή διαπραγμάτευση με τον Griffin. Περήφανοι για το κατόρθωμά τους, πηγαίνουν στο σπίτι, με τα χρήματα στο χέρι, αλλά σύντομα συνειδητοποιούν ότι η κάρτα του μπέιζμπολ αξίζει πολύ περισσότερα... περίπου 1.200.000 δολάρια περισσότερα! Ο Griffin και ο Ben νιώθουν εξαπατημένοι ...

Ο
super-cool Griffin Bing θέλει με την σειρά του να εξαπατήσει τον απατεώνα, να του πάρει πίσω τη μοναδική κάρτα, την οποία απέκτησε με τόσο παραπλανητικό τρόπο. Έτσι ξεκινάει να προσλαμβάνει την καλύτερη ομάδα. Πολλοί στο σχολείο τους χρωστούν χάρες και τώρα ήρθε η ώρα να τον “ξεπληρώσουν”!

BIG TIME RUSH: THE MOVIE
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:15
 

Στο Big Time Rush: The Movie, ο Kendall, ο James, ο Carlos και ο Logan πηγαίνουν στο Λονδίνο για την έναρξη της πρώτης μεγάλης παγκόσμιας περιοδεία τους, αλλά θα καταλήξουν να εμπλακούν σε μία αποστολή με σκοπό τη σωτηρία του κόσμου. Οι βαλίτσες τους θα χαθούν στο αεροδρόμιο, όμως θα αποκτήσουν κατά λάθος  ένα φοβερό εργαλείο που, σε λάθος χέρια, θα μπορούσε να καταστρέψει τον κόσμο. Τα παιδιά θα οδηγήσουν φανταστικά αυτοκίνητα, θα πηδήξουν από ελικόπτερα και γενικά θα μεταμορφωθούν σε super κατάσκοποι. Κι όλα αυτά στην προσπάθειά τους να προλάβουν να είναι στην ώρα τους στη σκηνή για την έναρξη της πρώτης συναυλίας της παγκόσμιας περιοδείας τους.
Θα έρθουν αντιμέτωποι με τον σατανικό μπράβο Maxwell, τους Βρετανούς μυστικούς πράκτορες, τους Σουηδούς κατασκόπους, αλλά και τον δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Sir Atticus Moon, ο οποίος θέλει πίσω την πολύτιμο εργαλείο που έχουν στα χέρια τους οι Big Time Rush, το “Beetle”, μια συσκευή αντι-βαρύτητας με τεράστια δύναμη. Μόλις ανακαλύψουν την σπουδαιότητα αυτού του εργαλείου, θα ξεκινήσει ένα τρελό κυνηγητό στους δρόμους του Λονδίνου, η οποία θα απειλήσει την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας τους. Με τη βοήθεια της έφηβης κατασκόπου Penny Lane, οι Big Time Rush θα προσπαθήσουν να σώσουν τον πατέρα της, Simon Lane, ο οποίος είναι πράκτορας της M16 και να σταματήσουν τα παράνομα σχέδια του Sir Atticus Moon, να χρησιμοποιήσετε το "Beetle" για να αποκτήσει παγκόσμια κυριαρχία.