Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση οι ταινίες της NBC Universal αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV...

Ο ΟΤΕ TV προχώρησε σε συμφωνία με την NBCUniversal International Television Distribution, εξασφαλίζοντας σε πρώτη προβολή τις ταινίες που διανέμει το στούντιο αποκλειστικά για τους συνδρομητές του. Από την 1η Ιουλίου και για τα επόμενα τρία χρόνια, τα κανάλια ΟΤΕ CINEMA θα προβάλλουν κορυφαία blockbusters, καταιγιστικές περιπέτειες, απολαυστικές κωμωδίες και ταινίες για όλη την οικογένεια σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, μαζί με τις κλασικές χολιγουντιανές επιτυχίες από την ταινιοθήκη του στούντιο, ενισχύοντας κι άλλο την πλούσια τηλεοπτική εμπειρία που απολαμβάνουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV...

...
«Μέσα από τη συμφωνία με το στούντιο NBCUniversal, εξασφαλίζουμε κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές, που θα προβάλλονται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μόνο στα κανάλια OTE CINEMA. Θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα των καναλιών μας με νέο συναρπαστικό περιεχόμενο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αποκλειστικότητες για τους συνδρομητές μας», δήλωσε ο Διευθυντής του ΟΤΕ TV, Δημήτρης Μιχαλάκης
«Είμαστε ικανοποιημένοι που διευρύνουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΤΕ TV, μέσα από αυτή τη συμφωνία. Η NBCUniversal διαθέτει ευρύ χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών ταινιών και είμαστε χαρούμενοι που οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στην Ελλάδα θα βλέπουν πρώτοι τις ταινίες μας», δήλωσε η Belinda Menendez, Πρόεδρος της NBCUniversal International Television Distribution & Universal Networks International.           
Τις πρεμιέρες της NBCUniversal στον ΟΤΕ TV θα ανοίξει μία από τις πιο εμπορικές ταινίες του στούντιο, το Fast & Furious 6, με τους Πολ Γουόκερ και Βιν Ντίζελ, σε πρώτη προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια, την Πέμπτη 17 Ιουλίου στο OTE CINEMA 1 HD.

Θα ακολουθήσουν, επίσης σε πρώτη προβολή, η υποψήφια για 2 Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων Despicable Me 2, η μεταφυσική κωμωδία δράσης με τους Ράιαν Ρέινολντς και Τζεφ Μπρίτζες, R.I.P.D., η περιπέτεια δράσης 47 Ronin με τον Κιάνου Ριβς, η ρομαντική κομεντί Όσα Φέρνει ο Χρόνος και η sci-fi κωμωδία Το Τέλος Του Κόσμου. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να δουν πρώτοι και τις επόμενες κινηματογραφικές παραγωγές του στούντιο.

Για την NBCUniversal International Television Distribution

Η NBCUniversal International Television Distribution, μονάδα της NBCUniversal, είναι υπεύθυνη για τη διανομή των παραγωγών της NBCUniversal για την τηλεόραση και τα νέα Μέσα, εκτός ΗΠΑ και Καναδά. Η διανομή περιλαμβάνει πάνω από 4.000 κινηματογραφικές ταινίες και 75.000 τηλεοπτικά επεισόδια, με νέους και κλασικούς τίτλους, αθλητικά, ενημερωτικά προγράμματα, προγράμματα μικρού και μεγάλου μήκους, αλλά και τοπικές παραγωγές από ολόκληρο τον κόσμο.