Τηλεοπτική πρεμιέρα για το Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή μόνο στον ΟΤΕ TV...

Εβδομάδα 16-22 Οκτωβρίου 2014...
Από το στούντιο της MGM έρχεται μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της χειμερινής κινηματογραφικής σεζόν, η δεύτερη ταινία της φανταστικής επικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον, Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή, που θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε υψηλή ευκρίνεια στη ζώνη Sunday Blockbuster του OTE CINEMA 1HD, την Κυριακή 19/10. Μία μέρα πριν, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, θα προβληθεί η πρώτη ταινία της σειράς, Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι, στο ίδιο κανάλι...


...
Πρεμιέρα κάνουν επίσης αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV το δραματικό Ο Μπάτλερ και η τολμηρή μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος της Έμιλι Μπροντέ Ανεμοδαρμένα Ύψη, ενώ ξεχωρίζει το αφιέρωμα του OTE CINEMA 1HD στη διασημότερη ταινία sci-fi τρόμου Alien, με προβολή της πρώτης ταινίας από τον Ρίντλεϊ Σκοτ -το directors cut- και των 2 sequels.       
Από τα αθλητικά, ξεχωρίζουν τα παραδοσιακά ντέρμπι στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Ευρώπης, όπως τα Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ και Ατλέτικο Μαδρίτης-Εσπανιόλ, οι αγώνες της Football League, AEK-Απόλλων Σμύρνης και Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου, οι εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην basket league ΣΚΡΑΤΣ, αλλά και το Grand Prix του Moto GP στην Αυστραλία, όλα ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT.

Συναρπαστικό αθλητικό θέαμα σε υψηλή ευκρίνεια περιμένει και αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κανάλια OTE SPORT. Ξεχωρίζουν τα παραδοσιακά ντέρμπι στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, Κόπα Σουνταμερικάνα και Κόπα ντο Μπραζίλ, Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ, (14.45 OTE SPORT 1HD) και Μπάγερν-Βέρντερ (16.30 OTE SPORT 3HD) το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου Ατλέτικο Μαδρίτης-Εσπανιόλ (13.00 OTE SPORT 1HD), Ντεπορτίβο-Βαλένθια (18.00 OTE SPORT 2HD), Φιορεντίνα-Λάτσιο (13.30 OTE SPORT 2HD), Ιντερ-Νάπολι (21.45 OTE SPORT 1HD), ενώ την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου θα μεταδοθούν οι αγώνες Λιμπερτάδ-Ρίβερ Πλέιτ (03.30 OTE SPORT 5) και Σάντος Μποταφόγκο (03.30, OTE SPORT 4).
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν επίσης τα σημαντικότερα παιχνίδια της Football League, AEK-Απόλλων Σμύρνης, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου (18.00 OTE SPORT 4) και Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου (18.00 OTE SPORT 4), τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην basket league ΣΚΡΑΤΣ (ΑΕΚ-Πανιώνιος, Κυριακή 19 Οκτωβρίου, 15.00 OTE SPORT 3HD), τις αμφίρροπες κόντρες στο μπάσκετ της ισπανικής ACB Liga Endesa (Μπαρτσελόνα-Γκραν Κανάρια, Κυριακή 19 Οκτωβρίου, 19.00 OTE SPORT 5) και της ιταλικής Lega Basket Serie A (Βενέτσια-Ρόμα, Κυριακή 19 Οκτωβρίου, 21.30 OTE SPORT 5). Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν πρέπει να χάσουν το Grand Prix του Moto GP στην Αυστραλία από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, ενώ έρχονται ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, σούπερ αναμετρήσεις στα τουρνουά τένις ATP 500 της Βασιλείας και της Βαλένθια καθημερινά, από τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, στα κανάλια OTE SPORT 2HD και 3HD.

Εξαιρετικές οι επιλογές στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία OTE Cinema on Demand του OTE TV, όπου αυτή την εβδομάδα κάνουν πρεμιέρα το sci-fi θρίλερ Snowpiercer, με τους Κρις Έβανς, Τίλντα Σουίντον και Εντ Χάρις, όπου όλη η δράση εκτυλίσσεται σε ένα τρένο που κινείται συνεχώς, ή το δράμα φαντασίας Μία Χειμωνιάτικη Ιστορία με τους Κόλιν Φάρελ, Ράσελ Κρόου, Γουίλιαμ Χαρτ και Τζέσικα Μπράουν Φάιντλεϊ (του Downton Abbey).
Από το πρόγραμμα της εβδομάδας, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του φαντασμαγορικού Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή, δεύτερη ταινία της βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν επικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον με τους Μάρτιν Φρίμαν, Ίαν Μακ Κέλεν, Ρίτσαρντ Άρμιτατζ, Κεν Σκοτ, σε α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 21.00 στην blockbuster ζώνη του OTE CINEMA 1HD. Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, θα προβληθεί η πρώτη ταινία της σειράς, Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι, στο ίδιο κανάλι.
Σε πρώτη προβολή, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν επίσης το υποψήφιο για 2 BAFTA δράμα του Λι Ντάνιελς (Μονάκριβη, The Paperboy) Ο Μπάτλερ, με τον Φόρεστ Γουίτακερ στον κεντρικό ρόλο και μαζί του τους Όπρα Γουίνφρι και Τζον Κιούζακ (Village Cinema, Δευτέρα 20/10, 22.00), και τη σκοτεινή μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος της Έμιλι Μπροντέ Ανεμοδαρμένα Ύψη, από τη βρετανιδα Άντρεα Άρνολντ, που βραβέυτηκε στο φεστιβάλ της Βενετίας για την εξαιρετική του φωτογραφία (ΟΤΕ CINEMA 2, Τετάρτη 22/10, 22.00).    
Ξεχωρίζει επίσης το αφιέρωμα του OTE CINEMA 1HD στις διασημότερες ταινίες sci-fi τρόμου Alien, όπου πρωταγωνιστεί η αξεπέραστη Σιγκούρνι Γιουίβερ στο πιο χαρακτηριστικό ρόλο στην καριέρα της, με την προβολή της πρώτης ταινίας από τον Ρίντλεϊ Σκοτ -το director’s cut- και των 2 sequels, Aliens από τον Τζέιμς Κάμερον και Alien 3: H Τελική Αναμέτρηση από τον Ντέιβιντ Φίντσερ. Όλες οι ταινίες θα προβληθούν back2back την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 21.00, 23.10 και 01.30.       
Οι φίλοι των σειρών δεν πρέπει να χάσουν τις συγκλονιστικές  εξελίξεις στα νέα επεισόδια του 4ου κύκλου του Scandal (Πέμπτη 16/10, στις 21.00) στο FOX Life, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική.
Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο National Geographic Channel, η νέα σειρά Going Deep with David Rees, όπου ο Ντέιβιντ μας μαθαίνει την τέχνη πίσω από τα απλά, καθημερινά πράγματα, όπως το να δένεις τα παπούτσια σου ή να φτιάχνεις παγάκια (Τρίτη 21/10, 22.00). Επίσης, η δημοφιλής σειρά του HISTORY HD, Ice Road Trackers που παρακολουθεί τους οδηγούς νταλίκας στους πιο επικίνδυνους δρόμους του κόσμου, επιστρέφει με νέα επεισόδια από τον 8ο κύκλο (Πέμπτη 16/10, 23.00).  

Επίσης, η νέα σειρά του Discovery HD Showcase, Breaking Ice, (Πέμπτη 16/10, 22.00) μας  ταξιδεύει πάνω σε παγοθραυστικά στις δύο άκρες της Γης, την Αρκτική και την Ανταρκτική, και μας δίνει πρόσβαση σε ό,τι συμβαίνει πάνω στα σκάφη 24 ώρες το 24ωρο.

Τις περιπέτειες των δωδεκάχρονων δίδυμων, Ντίπερ και Μέιμπελ Πάινς, στην παράξενη πόλη Gravity Falls, όπου δεν είναι όλα όπως φαίνονται, θα μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι, στο νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς Ο Μυστικός Κόσμος του Gravity Falls στο Disney Channel (Τετάρτη 22/10, 15.20).  


Η πολυαναμενόμενη σειρά κινουμένων Ο Πόλεμος των Άστρων-Οι Επαναστάτες κάνει πρεμιέρα με την προβολή του διπλού επεισοδίου μεγάλου μήκους με τίτλο «Η Σπίθα της Επανάστασης», την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 15.00 στο Disney Channel.