Τα κανάλια Novacinema… 34 χρόνια μετά!

Πρεμιέρα στις 23/11 για τη νέα σειρά «Almost Human» της Warner Brothers Στο μακρινό έτος 2048 μεταφέρονται από τις 23 Νοεμβρίου τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, για πολύ δυνατές «Almost Human» στιγμές, με έντονη δράση. Η νέα αστυνομική σειρά της Warner Brothers θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00 από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition. Η σειρά «Almost Human» θα είναι επίσης διαθέσιμη από laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.


...Η υπόθεση της νέας σειράς των καναλιών Novacinema, αρχίζει με το σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού Τζον Κένεξ, ο οποίος χάνει το ένα του πόδι και βρίσκεται για 17 μήνες σε κώμα, μετά από μια βίαιη επίθεση εναντίον του αστυνομικού τμήματος όπου εργάζεται. Μετά την επίθεση, κατά την οποία σκοτώνεται και ο στενός συνεργάτης του Τζον, οι αστυνομικές αρχές αποφασίζουν να εξοπλίσουν κάθε αστυνομικό με ένα ανδροειδή, δηλαδή ένα συνθετικό ρομπότ.

Ο Τζον αποφασίζει να επιστρέψει στα καθήκοντα του, παρά την κατάθλιψη και την κακή ψυχολογία που του προκαλεί το τεχνητό πρόσθετο μέλος του. Έτσι, παρά την αποστροφή που έχει στα ανδροειδή αναγκάζεται να συνεργαστεί με το ρομπότ Ντόριαν ενάντια στους αδίστακτους κακοποιούς που δρουν στους δρόμους του Λος Άντζελες. Ο βοηθός του είναι ένα παλαιότερο μοντέλο ρομπότ με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, σε αντίθεση με τα καινούρια ανδροειδή που κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η λογική και οι κανόνες.

Τον Τζον Κένεξ υποδύεται ο Karl UrbanStar Trek», «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»), ενώ τον Ντόριαν ο Michael EalySleeper Cell», «Common Law»). Η παραγωγή της σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια, φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Emmy J.J. AbramsFringe», «Lost», «Revolution», «Person of Interest», «Star Trek»), καθώς επίσης των Bryan Burk και J.H. WymanFringe», «The Mexican»), ο οποίος είναι και ο δημιουργός.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!