Ακόμη περισσότερο live αθλητικό θέαμα στον OTE TV με 7 κανάλια OTE SPORT, oλα σε υψηλή ευκρίνεια…

Ακόμη πλουσιότερο αθλητικό θέαμα μόνο σε υψηλή ευκρίνεια και περισσότερες ζωντανές μεταδόσεις σε αποκλειστικότητα, θα απολαμβάνουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV με τα 7 ΗD κανάλια OTE SPORT. Πρεμιέρα κάνει το νέο κανάλι OTE SPORT 6ΗD, που φιλοξενεί το ενισχυμένο αθλητικό πρόγραμμα και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΟΤΕ TV, ενώ τα κανάλια OTE SPORT 4 και 5 αναβαθμίζονται σε high definition, με το σύνολο των αθλητικών καναλιών του ΟΤΕ TV να προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας εικόνα και ήχο. Επίσης, τον Δεκέμβριο ξεκινάει και η μετάδοση του OTE SPORT Highlights HD...
...
«Αναβαθμίζουμε κι άλλο το μπουκέτο των αθλητικών μας καναλιών OTE SPORT, ώστε οι συνδρομητές μας να απολαμβάνουν με τον πλέον ποιοτικό τρόπο, το ενισχυμένο αθλητικό πρόγραμμα του OTE TV, που από τον Ιούλιο του 2015 θα περιλαμβάνει και τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης, Champions League και Europa League. Μετά την προσθήκη του OTE SPORT 6HD και την αναβάθμιση όλων των αθλητικών μας καναλιών σε ποιότητα High Definition, σειρά έχει το Δεκέμβριο η διάθεση του OTE SPORT Highlights HD, με στιγμιότυπα από όλες τις διοργανώσεις που φιλοξενούμε», δήλωσε ο κ. Δημοσθένης Βασιλόπουλος, υποδιευθυντής Αθλητικών Καναλιών του OTE TV.
 Με 24ωρο πρόγραμμα, όλα τα HD κανάλια OTE SPORT φιλοξενούν τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του ΟΤΕ TV σε ποδόσφαιρο (πχ Barclays Premiere League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Κύπελλο Ελλάδας, Football League), μπάσκετ (NBA, ACB, Lega Basket, Serie A, εντός έδρας αγώνες Ολυμπιακού & ΑΕΚ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, κα), τένις (ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour 500 & 250 κα) και μηχανοκίνητο αθλητισμό (Formula 1, Moto GP, WRC κα). Προσφέρουν ακόμη ποιοτική ενημέρωση από τις αθλητικές εκπομπές (πχ. Sport Show, Ώρα Ελλάδας, Top Spin, Pick n’ Roll, Grand Prix) και τη δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV. Επίσης, από τον Ιούλιο του 2015, και για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους, ο OTE TV θα μεταδίδει όλους τους αγώνες του UEFA Champions League (σε αποκλειστικότητα οι 133 αγώνες και οι υπόλοιποι 13 σε παράλληλη μετάδοση με κανάλι ελεύθερης μετάδοσης) και του UEFA Europa League (σε αποκλειστικότητα και οι 204 αγώνες και ο τελικός σε παράλληλη προβολή με κανάλι ελεύθερης μετάδοσης). Ο OTE TV προσφέρει περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, μέσα από τα οποία οι συνδρομητές του απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 40 πρεμιέρες το μήνα και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.