Νέα αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας Nova - ΗΒΟ®!

Νέα Ενημέρωση: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στα κανάλια Novacinema: O Billy Crystal σ’ ένα μοναδικό stand up comedy της ΗΒΟ!
Μεγάλες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ έρχονται σε Α’ προβολή
Η Nova ανακοινώνει τη σύναψη αποκλειστικής συμφωνίας συνεργασίας με την ΗΒΟ®, τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και διάθεσης τηλεοπτικού περιεχομένου της Αμερικής. Από το ξεκίνημα της το 1972 μέχρι και σήμερα, η ΗΒΟ® έχει παράγει και διαθέσει στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά μια σειρά από επιτυχημένες ταινίες, σειρές, μίνι-σειρές και ντοκιμαντέρ, που σταθερά αποσπούν τις σημαντικότερες διακρίσεις από κορυφαίους κινηματογραφικούς θεσμούς, όπως και τα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας και τα SΑG Awards. ...

...
Με αυτή την αποκλειστική συμφωνία, η Nova εξασφαλίζει για τους συνδρομητές της σε Ελλάδα και Κύπρο, την πρώτη τηλεοπτική προβολή για όλες τις ταινίες, τις καλύτερες σειρές, όπως και επιλεγμένα ντοκιμαντέρ παραγωγής ΗΒΟ®, τα οποία θα μεταδίδονται κατ’ αποκλειστικότητα στα κανάλια Novacinema και Novalifε. Το περιεχόμενο της ΗΒΟ® θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GΟ.

Από τις νέες παραγωγές της ΗΒΟ®, οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν πρώτοι τους πολύαναμενόμενους νέους κύκλους των σειρών που γνωρίζουν παγκόσμια επιτυχία, «Game of Thrones» και «True Detective», μόλις 48 ώρες μετά την προβολή τους στην Αμερική, καθώς επίσης και τους επόμενους κύκλους των νέων σειρών «The Leftovers» και «Silicon Valley». Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα προβληθεί μεταξύ άλλων από τα κανάλια της Nova, η νέα ξεχωριστή μίνι-σειρά «Olive Kitteredge», βασισμένη στο ομώνυμο, βραβευμένο με Pulitzer, μυθιστόρημα της Elizabeth Strout, με τους Frances McDormand, Richard Jenkins και Bill Murray. Επίσης, θα προβληθούν οι ταινίες «Bessie» με την Queen Latifah στο ρόλο του μύθου της μουσικής μπλουζ, Bessie Smith, η κωμωδία «Hello Ladies: The Movie» που είναι βασισμένη στην επιτυχημένη μίνι σειρά «Hello Ladies», καθώς επίσης και τα μοναδικά stand up comedies «Billy Crystal 700 Sundays» και «John Leguizamos Ghetto Klown».

«Είμαστε πολύ περήφανοι και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη νέα μας συνεργασία με την HBO®», ανέφερε η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Forthnet. «Οι παραγωγές υψηλών προδιαγραφών σε High Definition που παράγει η HBO®, με τα πρωτότυπα σενάρια και τους συντελεστές παγκοσμίου κύρους, ταιριάζουν απόλυτα με τις προδιαγραφές που έχουμε θέσει για τα κανάλια και τις υπηρεσίες της Nova. Χάρη στις νέες και πλέον εξελιγμένες ψηφιακές μεθόδους που εφαρμόσαμε, οι συνδρομητές μας σε Ελλάδα και Κύπρο, παρακολουθούν τις καλύτερες σειρές παγκοσμίως, μόνο λίγες ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα τους στην Αμερική».

Nova. Ζεις καλύτερα!

Νέα Ενημέρωση: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στα κανάλια Novacinema: O Billy Crystal σ’ ένα μοναδικό stand up comedy της ΗΒΟ!
Με τον απίθανο κωμικό Billy Crystal υποδέχονται τη νέα χρονιά τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, σ’ ένα μοναδικό stand up comedy της HBO, που θα προβληθεί Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 23:00. To ίδιο βράδυ, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova αποχαιρετούν το 2014 με μια κινηματογραφική ανασκόπηση των πιο επιτυχημένων ταινιών της χρονιάς, αλλά και μια πρώτη γεύση από τις ταινίες του 2015, μέσα από την εκπομπή «Films & Stars 2014-2015», που θα προβληθεί στις 22:00.

Στο stand up comedy «Billy Crystal 700 Sundays», για το οποίο η εφημερίδα «New York Post» τον χαρακτήρισε King of Broadway, ο Billy Crystal κάνει ένα εξαιρετικό αυτοβιογραφικό ταξίδι, ερμηνεύοντας επί σκηνής στο Imperial Theatre της Νέας Υόρκης, τους χαρακτήρες που επηρέασαν τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία του μέχρι σήμερα. Ο βραβευμένος με 6 Emmy Awards ηθοποιός ξεκινά το ταξίδι του από τα παιδικά χρόνια και την εφηβεία του, τις επιρροές του από τους jazz ήχους του Manhattan, μέχρι την ενηλικίωση του.

Με το καυστικό και ταυτόχρονα γλυκό χιούμορ του, ο μοναδικός κωμικός γεμίζει επί δύο ώρες τη σκηνή και ταξιδεύει τους συνδρομητές των Novacinema στα μονοπάτια της ζωής του, μέσα από συγκλονιστικές μιμήσεις. Δηλώνοντας συγκινημένος από την επιστροφή του στην ΗΒΟ, ο Billy Crystal, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε αρκετές κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως «Όταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι» και «Analyze That», δήλωσε ότι με το συγκεκριμένο stand up comedy τα εγγόνια του θα γνωρίσουν την ιστορία της οικογένειας τους.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!