Συνολικά 8 Χρυσές Σφαίρες για τις ταινίες και τις σειρές του ΟΤΕ TV...

-3 Χρυσές Σφαίρες για το Boyhood & 2 για The Theory of Everything και Fargo, 1 για Downton Abbey...
Με σημαντικές διακρίσεις έφυγαν από τη χθεσινη απονομή των Golden Globes 2015 οι σειρές, αλλά και οι ταινίες που έχει εξασφαλίσει ο OTE TV σε πρώτη προβολή για τους συνδρομητές του στα κανάλια OTE CINEMA. Ξεχωρίζει η ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ Μεγαλώνοντας (Boyhood), με τους Έλαρ Κόλτρεϊν, Ίθαν Χοκ και Ροζάνα Αρκέτ, η οποία παρακολουθεί τη ζωή ενός νεαρού αγοριού στη διάρκεια 12 χρόνων και γυριζόταν σε αυτό το διάστημα με τους ίδιους ηθοποιούς, που κέρδισε 3 Χρυσές Σφαίρες, Καλύτερης δραματικής ταινίας, Καλύτερης σκηνοθεσίας και Β΄γυναικείου ρόλου σε δραματική ταινία για την Αρκέτ. Η ταινία, που έχει σαρώσει σε βραβεία και κριτικές και είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσει στα Όσκαρ, θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στα OTE CINEMA μέσα στο 2015.


...
Με 2 Χρυσές Σφαίρες έφυγε από τη χθεσινή απονομή η ταινία για τη ζωή του Στίβεν Χόκινγκ, Η Θεωρία των Πάντων (The Theory of Everything), για τον πρωταγωνιστή της Εντι Ρεντμέιν (Α΄ανδρικού ρόλου σε δραματική ταινία) και για τον συνθέτη της μουσικής επένδυσης της ταινίας Γιόχαν Γιόχανσον, που επίσης θα κάνει πρεμιέρα στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA τη φετινή σεζόν. Η νέα ταινία του Τζέιμς Μαρς αφηγείται την ιστορία του νεαρού Στίβεν Χόκινγκ, του έρωτά του με τη συμφοιτήτριά του Τζέιν Γουάιλντ και όλα όσα ακολούθησαν τη διάγνωση που τον καθήλωσε για πάντα στην αναπηρική καρέκλα. 
Καλύτερη μίνι σειρά ανακηρύχθηκε το Fargo του Νόα Χόλεϊ, ενώ ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον στο ρόλο του ‘σατανικού’ Lorne Malvo απέσπασε Χρυσή Σφαίρα Α’  ανδρικού ρόλου σε μίνι σειρά. Ο ΟΤΕ TV προβαλε τον 1ο κύκλο της πολυβραβευμένης σειράς, ενώ έχει εξασφαλίσει σε Α’ τηλεοπτική προβολή και τον 2ο κύκλο στον οποίο έχουν ήδη κλείσει να πρωταγωνιστήσουν η Κίρστεν Ντανστ, ο Τζέσι Πλέμονς και ο Τεντ Ντάνσον.
Χρυσή Σφαίρα Β’ γυναικείου ρόλου σε σειρά/μίνι σειρά κέρδισε επίσης η Τζοάν Φρόγκατ, που υποδύεται την Άννα στον Πύργο του Ντάουντον (Downton Abbey). H κορυφαία σειρά του Τζούλιαν Φέλοους, που προβάλλεται μόνο στον OTE TV, μετρά συνολικά 3 Χρυσές Σφαίρες, 11 βραβεία Emmy και 2 BAFTA. Ο OTE TV θα προβάλει και τον 6ο κύκλο του Downton Abbey, που προγραμματίζεται για το 2015.