Τρισδιάστατα Χριστούγεννα με Nova 3D!

Blockbuster ταινίες σε τρισδιάστατη μορφή για μικρούς και μεγάλους 
Από 21 Δεκεμβρίου μέχρι και ανήμερα την Πρωτοχρονιά, όλη η οικογένεια διασκεδάζει τρισδιάστατα με κινηματογραφικά blockbusters, που θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα κατά τις ημέρες των εορτών, καθημερινά στις 19:00 μέσω Nova 3D. Οι εορταστικές 3D προβολές αρχίζουν από το άπειρο «βασίλειο» του σύμπαντος με το αγωνιώδες θρίλερ «Gravity» με τους Σάντρα Μπούλοκ και Τζορτζ Κλούνεϊ, και καταλήγουν στη ζούγκλα με τον «Ταρζάν», δύο ταινίες που έρχονται σε πρώτη 3D προβολή.


...
Το Δεκέμβριο οι μικροί τηλεθεατές απογειώνονται με τα «Αεροπλάνα», επισκέπτονται την πρώτη οικογένεια του πλανήτη στην ταινία «Οι Κρουντς», αλλά και το Παρίσι με τα «Στρουμφάκια 2» και τελικά προσγειώνονται σε ένα εκθαμβωτικό σκηνικό στην ταινία «Ψυχρά Κι Ανάποδα», που διαθέτει πολύ συναίσθημα, δράση, μαγεία και αξέχαστους χαρακτήρες. Μια υπέροχη φιλία γεννιέται με τους «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου», ενώ πραγματική… «βροχή θεάματος» δημιουργεί η περιπέτεια «Βρέχει Κεφτέδες 2»
Επικεντρωμένο στην περιπέτεια είναι το διασκεδαστικό παραμύθι «Τζακ ο Κυνηγός Γιγάντων» με πρωταγωνιστή το Νίκολας Χουλτ, ενώ μια νέα μορφή «παραμυθιών» προτείνει ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο στην εντυπωσιακή παραγωγή «Pacific Rim». Επίσης, ο Χιου Τζάκμαν υποδύεται τον «Γούλβεριν», τον πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα κόμικ της Marvel, που ανακαλύπτει τη μαγική, μοντέρνα εκδοχή της Ιαπωνίας. Τέλος, ο Κρις Χέμσγουορθ υποδύεται έναν άλλο θρυλικό ήρωα της Marvel, στην ταινία «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος».          
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!