2015 με πλούσιο θέαμα από το Νova 3Play!

Ιανουάριος με 80 ταινίες, 49 σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, μουσική, παιδικά... 
Με 80 κινηματογραφικές ταινίες και 5 σειρές στο Νοvalifε, άλλες 44 σειρές στα κανάλια FOX και FOX Life, το κορυφαίο Australian Open και μια μεγάλη γκάμα από ντοκιμαντέρ, μουσικά και παιδικά προγράμματα, αρχίζει το 2015 στην υπηρεσία Nova 3Play. Επίσης, το E! Entertainment θα προσφέρει λάμψη από Hollywood με live μεταδόσεις από το κόκκινο χαλί των Βραβείων Χρυσής Σφαίρας και SAG Awards στις 11 και 25 Ιανουαρίου, και με τα Fashion Police και των δύο τελετών, στις 14 και 28 Ιανουαρίου αντίστοιχα. ...
...
Θέαμα υψηλών επιδόσεων από μεγάλους αθλητές του τένις, θα προσφέρουν τα κανάλια Eurosport, που θα προβάλουν live το κορυφαίο Australian Open, από τις 19 Ιανουαρίου. Επίσης, τα καλύτερα στιγμιότυπα από κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις θα προβάλλονται από το Novasports 24 HD, στο οποίο μεταδίδονται δελτία ειδήσεων κάθε μισή ώρα, συνεντεύξεις Τύπου, στατιστικά, live scores, καθώς και οι εκπομπές «Ώρα των Πρωταθλητών» (καθημερινά) και «Best of Super League» (κάθε Κυριακή).

Το Novalifε παρουσιάζει, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τις ταινίες «The Color Of Rain», «The Wedding Chapel», «The Good Witchs Charm» και «June In January», ενώ ανάμεσα στις 80 ταινίες που θα προβληθούν είναι και οι παραγωγές «Στο Τέλος του Δρόμου» με τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Εύα Μέντες και Μπράντλεϊ Κούπερ, «Ένα Καλοκαίρι» με τους Μάθιου Μακόναχι και Ρις Γουίδερσπουν και «H Γη της Επαγγελίας» με τον Ματ Ντέιμον. 

Από σειρές, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play θα απολαύσουν τον 4ο κύκλο της βραβευμένης επικής σειράς «Game of Thrones», αλλά και τη συνέχεια των «Velvet», «Almost Human», «C.S.I. XIV» και «Bewitched». Τα κανάλια FOX και FOX Life υποδέχονται τη νέα χρονιά με 44 σειρές, ανάμεσα τους οι νέες παραγωγές «Empire», «Manhattan Love Story» και «Witches Of East End», αλλά και τη συνέχεια των σειρών «Castle» (7ος κύκλος), «The Americans» (2ος κύκλος) και «Elementary» (3ος κύκλος).

Το «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» συνεχίζει να ανάβει και το 2015 με το Λάμπη Ταγματάρχη και την ανατρεπτική παρέα του να παρουσιάζουν ξεχωριστές συνεντεύξεις στο Novalifε, ενώ οι Δημήτρης Κουρούμπαλης και Κατερίνα Γερονικολού έρχονται με το «Lifεtime». Τα «Μυστικά της Άγριας Φύσης» αποκαλύπτονται στα Nat Geo Wild και Nat Geo Wild HD, σε δύο από τα πολλά κανάλια ντοκιμαντέρ που συναρπάζουν. Τέλος, η διασκέδαση συνεχίζεται με αρκετή μουσική, αλλά και παιδικά προγράμματα σε Boomerang, Disney Channel, Disney XD και Nickelodeon.