Το κορυφαίο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, ζωντανά & σε υψηλή ευκρίνεια μόνο στον ΟΤΕ TV

Εβδομάδα 11-17 Δεκεμβρίου 2014... 
Το κορυφαίο ντέρμπι της Barclays Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα, μαζί με τους άλλους εξαιρετικούς αγώνες σε La Liga (Ατλέτικο Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ), Serie A (Γιουβέντους-Σαμπντόρια, Τζένοα-Ρόμα και Μίλαν-Νάπολι) και Bundesliga, που έχει διπλή αγωνιστική (Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου, Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ). Στην Football League ΟΠΑΠ, για την 8η αγωνιστική, θα μεταδοθούν πέντε αναμετρήσεις σε βόριο και νότιο όμιλο, ενώ στο ΝΒΑ,
 πλούσιο θέαμα περιμένει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV με τους αγώνες Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Χιούστον, Ντάλας-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Πόρτλαντ-Σαν Αντόνιο...



...
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η λαμπερή τελετή των 27ων βραβείων της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, γνωστών και ως τα ευρωπαϊκά Όσκαρ, που θα προβληθεί την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στις 22.00, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 2. Εξαιρετικές πρεμιέρες επίσης επιφυλάσσει το πρόγραμμα των καναλιών OTE CINEMA, όπως το βραβευμένο στις Κάνες αστυνομικό θρίλερ Salvo, το εξαιρετικό κοινωνικό δράμα Στιγμές στη Ζωή ενός Ήρωα από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Ντάνις Τάνοβιτς, το ντοκιμαντέρ Blackfish για τη διαβόητη φάλαινα Tilikum, το βιογραφικό Χίτσκοκ με τον Άντονι Χόπκινς στον ομώνυμο ρόλο, αλλά και το ιδιαίτερο και με εξαιρετικό σάουντρακ Café de Flore.
Nέοι κύκλοι σειρών έρχονται αυτή την εβδομάδα σε Revenge (Κ4) και Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. (Κ2), ενώ Fargo, Banshee και Hemlock Grove S2 συνεχίζονται με νέα επεισόδια στο OTE CINEMA 1HD κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ.     

Συγκινήσεις με σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του ΟΤΕ TV και αυτή την εβδομάδα. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έρχονται αντιμέτωπες στο πλέον παραδοσιακό ντέρμπι της Barclays Premier League, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου (15.30, OTE SPORT 1HD) που θα καλύψει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια μόνο ο OTE TV. Μια μέρα νωρίτερα, Αρσεναλ και Νιούκαστλ μάχονται για τη νίκη με φόντο τις πρώτες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα (Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, 19.30,
OTE SPORT 1HD). Στο πρωτάθλημα της La Liga, και για την 15η αγωνιστική, τα βλέμματα είναι στραμμένα στη συνάντηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ (Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, 20.00, OTE SPORT 2HD). Η 15η αγωνιστική στην Ιταλία φέρνει αντιμέτωπες ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, με τους αγώνες Γιουβέντους-Σαμπντόρια (13.30, ΟΤΕ SPORT 2HD), Τζένοα-Ρόμα (16.00, OTE SPORT 2HD) και Μίλαν-Νάπολι (21.45, ΟΤΕ SPORT 1HD) την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου να ξεχωρίζουν. Στην Bundesliga, με διπλή αγωνιστική (15η  & 16η) ξεχωρίζει ο αγώνας Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου (16.30, OTE SPORT 3HD), ενώ την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου κοντράρονται οι ισόβαθμες στην 4η θέση Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ (16.30, ΟΤΕ SPORT 5HD). Επίσης, στην εμβόλιμη 16η αγωνιστική την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Φράϊμπουργκ (21.00, ΟΤΕ SPORT 1HD).
Στη Football League ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 8ης αγωνιστικής, ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια πέντε αναμετρήσεις σε βόριο και νότιο όμιλο, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στους αγώνες Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής 1908 (Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, 18.00, OTE SPORT 4HD) και Ερμιονίδα-ΑΕΚ (Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, 15.00, ΟΤΕ SPORT 4HD).
Πλούσιο θέαμα και συναρπαστικές αναμετρήσεις από τον κόσμο του ΝΒΑ για την κανονική περίοδο, περιλαμβάνει η ατζέντα του ΟΤΕ ΤV και αυτή την εβδομάδα. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν τις αναμετρήσεις Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Χιούστον (Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, 05.30, OTE SPORT 3HD), Ντάλας-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, 21.00, OTE SPORT 3HD) και Πόρτλαντ-Σαν Αντόνιο (Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, 05.00, OTE SPORT 3HD).     

Βραβευμένα στις Κάνες αστυνομικά θρίλερ, εξαιρετικά ντοκιμαντέρ σε πρώτη προβολή, σούπερ σάουντρακ, βιογραφίες και αφιερώματα συνθέτουν το πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV, που κορυφώνεται με την προβολή των 27ων βραβείων της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, γνωστών και ως τα ευρωπαϊκά Όσκαρ, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στις 22.00, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στο
OTE CINEMA 2.
Στο ΟΤΕ CINEMA 1HD οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν σε ‘α προβολή το αστυνομικό θρίλερ Salvo από την Ιταλία, με τους Σαλέχ Μπακρί και Σάρα Σεραγιόκο, που απέσπασε βραβείο στο τμήμα Εβδομάδα Κριτικής του περσινού Φεστιβάλ Κανών (Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, 21.00), ενώ διπλή πρεμιέρα θα μπορούν να απολαύσουν οι τηλεθεατές την  Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στο ίδιο κανάλι. Θα προβληθούν το εξαιρετικό κοινωνικό δράμα Στιγμές στη Ζωή ενός Ήρωα από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη του «No Man’s Land», Ντάνις Τάνοβιτς, που κέρδισε το μεγάλο βραβείο της Επιτροπής και Αργυρή Άρκτο αντρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βερολίνου, καθώς και το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ Blackfish της Γκαμπριέλα Καουπερθγουέιτ, για τη διαβόητη φάλαινα Tilikum που ευθύνεται για τους θανάτους 3 ατόμων. Από το πρόγραμμα της εβδομάδας στο OTE CINEMA 1HD ξεχωρίζουν επίσης η τρυφερή δραμεντί Μαθήματα Ενηλικίωσης με τους Τζον Χοκς, Γουίλιαμ Μέισι και την Έλεν Χαντ που ήταν υποψήφια για Όσκαρ β΄ γυναικείου ρόλου (Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, 21.00), η βιογραφία του κορυφαίου Αμερικανού σκηνοθέτη Χίτσκοκ, με τους Άντονι Χόπκινς και Έλεν Μίρεν (Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, 21.00), αλλά και η 3η συνεχεία του Rocky, σε σκηνοθεσία Σιλβέστερ Σταλόνε (Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, 21.00).  
Στο OTE CINEMA 2, εκτός από την βραδιά των βραβείων Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν το Café de Flore με ένα εξαιρετικό σάουντρακ και την Βανέσα Παραντί σε ένα διαφορετικό ρόλο (Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, 22.00), την αγαπημένη μαύρη κωμωδία Heathers με την Γουινόνα Ραίντερ σε έναν από τους πρώτους της ρόλους και τον Κρίστιαν Σλέιτερ (Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, 22.00), αλλά και το ιστορικό δράμα The Alamo με τους Ντένις Κουέιντ και τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον (Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, 22.00).  
Με νέους κύκλους σειρών επιστρέφουν το Revenge και το Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. στα κανάλια FOX Life και FOX αντίστοιχα. Στον 4ο κύκλο του Revenge, η ιστορία εκδίκησης παίρνει νέα τροπή για τις Έμιλυ ΒανΚάμπ και Μάντλιν Στόου από τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 21.50, ενώ στον 2ο κύκλο του Agents of S.H.I.E.L.D. (Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου στις 21:30), η δράση συνεχίζεται με τον νέο διευθυντή της S.H.I.E.L.D. (Κλαρκ Γκρέγκ) να αναλαμβάνει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στην κοινή γνώμη. Επίσης, Fargo, Banshee και Hemlock Grove S2 συνεχίζονται με νέα επεισόδια στο OTE CINEMA 1HD κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ.     
Τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος και νου εξερευνά η νέα σειρά Superhuman Science του Discovery Channel, που αρχίζει να προβάλλεται τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 22.00. Η υποψήφια για Emmy σειρά του Nat Geo HD, Brain Games, επιστρέφει με νέα συναρπαστικά επεισόδια από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 21.00. Μέσα από πειράματα και επιδείξεις δρόμου, ο παρουσιαστής της σειράς, Τζέισον Σίλβα, ξεκλειδώνει τα μυστήρια του ανθρώπινου εγκεφάλου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Επίσης, σε ρυθμούς Χριστουγέννων, το Travel Channel HD θα προβάλει το ντοκιμαντέρ Holiday Inc.  με προτάσεις για μαγικά Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 20.00.
Πρεμιέρα κάνει στο Disney Channel η σειρά Binny and the Ghost, για την Binny ένα 13χρονο κορίτσι που ανακαλύπτει ότι θα πρέπει να μοιραστεί το νέο της δωμάτιο με ένα φάντασμα, από το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 08.30, ενώ στο ίδιο κανάλι θα προβληθεί η οικογενειακή κωμωδία Twas the Night, για τον μικρό Ντάνι και τον θείο του που  αποφασίζουν να πάρουν το ολοκαίνουριο έλκηθρο του Άγιου Βασίλη για μια βόλτα, με καταστρεπτικά αποτελέσματα (Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 17.00).