Προγραμματικές για επαναλειτουργία της ΕΡΤ και αδειοδότηση όλων των ΜΜΕ σε μεταφορά μέσω διαδικτύου…

Οι προγραμματικές της νέας Κυβέρνησης για επαναλειτουργία της ΕΡΤ και αδειοδότηση όλων των ΜΜΕ, όπως αποδόθηκαν μέσω διαδικτύου...
...
Επαναλειτουργία ΕΡΤ
Μίλησε για επαναλειτουργία της ΕΡΤ,  ενώ δεσμεύτηκε για τον έλεγχο των οικονομικών των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και των άλλων μέσων ενημέρωσης προσθέτοντας ότι θα μπει τέλος στα χαριστικά δάνεια που παραχωρούνται με αδιαφανείς όρους. Διακήρυξε επίσης την προκήρυξη διαγωνισμών για την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.
http://topontiki.gr

Προγραμματικές για ΜΜΕ
α) επανασύσταση με νόμο της ΕΡΤ, από μηδενική βάση.
β) εφαρμόζεται ο νόμος για τον έλεγχο των οικονομικών των Ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και των άλλων μέσων ενημέρωσης.
γ) τέλος στα χαριστικά δάνεια που παραχωρούνται με αδιαφανείς όρους.
δ) προκήρυξη διαγωνισμών για την ανοιχτή διαφανή και σύμφωνη με τους ισχύοντες νόμους, αδειοδότηση όλων των ραδιοτηλεοπτικών μέσων.
http://www.avgi.gr

Από μηδενική βάση η ΕΡΤ
«Επανασυστήνουμε την ΕΡΤ από μηδενική βάση» προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός. «Η νέα ΕΡΤ θα επανασυσταθεί και θα στηρίζεται αποκλειστικά στο ανταποδοτικό τέλος, δηλαδή δεν θα έχει καμία ενίσχυση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Η ΕΡΤ όπως θα λειτουργήσει εκ νέου θα είναι ανταγωνιστική στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταφέροντας το σήμα της παντού, χωρίς ρεβανσισμούς και χωρίς υπέρογκες αμοιβές, σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό
http://www.tanea.gr/

«Επανασυστήνουμε την ΕΡΤ από μηδενική βάση»
Συμπλήρωσε πως «σπάμε το τρίγωνο» τραπεζών, μιντιακού συστήματος και πολιτικού κατεστημένου. «Επανασυστήνουμε την ΕΡΤ από μηδενική βάση», είπε ο πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας πως μπαίνει τέλος στα «χαριστικά δάνεια», ενώ θα υπάρξουν διαγωνισμοί για αδειοδότηση των ραδιοτηλεοπτικών μέτρων.
http://www.efsyn.gr

ΕΡΤ από μηδενική βάση
Μίλησε για επαναλειτουργία της ΕΡΤ από μηδενική βάση, σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, και άμεση δρομολόγηση ενεργειών που τόσο συμβολικά όσο και ουσιαστικά θα σηματοδοτούν την κατάργηση προνομίων κυβερνητικών, κοινοβουλευτικών και κρατικών αξιωματούχων.
http://www.kathimerini.gr

ΕΡΤ
Επανασυστήνεται από μηδενική βάση και με πόρους από τα ανταποδοτικά τέλη η ΕΡΤ. Εφαρμόζουμε άμεσα το θεσμικό πλαίσιο για τον έλεγχο των ραδιοτηλεοτικών σταθμών. Βάζουμε τέλος στα χαριστικά δάνεια και προχωράμε σε διαγωνισμό για αδειοδότητη όλων των ραδιοφωνικών μέσων που υπάρχουν στην πατρίδα μας.
http://www.imerisia.gr

Επανασύσταση της ΕΡΤ  
Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την επανασύσταση της ΕΡΤ.  «Εγγυόμαστε τη καθολική πρόσβαση του ελληνικού λαού στο αγαθό της αντικειμενικής και αυτόνομης από πολιτικές παρεμβάσεις ενημέρωσης», τόνισε. «Επανασυστήνουμε με νόμο την ΕΡΤ, από μηδενική βάση. Με πόρους αποκλειστικά από το ανταποδοτικό τέλος». «Χωρίς κάστες προνομίων, χωρίς προκλητικές αμοιβές» η νέα ΕΡΤ, επεσήμανε.   Ανέφερε επίσης ότι θα γίνουν άμεσα οι αλλαγές στον χάρτη των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων. Ανακοίνωση τη σύσταση θεσμικού πλαισίου για τον έλεγχο ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και άλλων ΜΜΕ.
Πηγή: www.lifo.gr

Εγγυόμαστε την καθολική πρόσβαση στο αγαθό της αντικειμενικής ενημέρωσης. Επανασυστήνουμε με νόμο την ΕΡΤ από μηδενική βάση. Εφαρμόζουμε το θεσμικό πλαίσιο για τον έλεγχο των ΜΜΕ. Προκήρυξη διαγωνισμών για ανοιχτή αδειοδότηση όλων των ΜΜΕ στην πατρίδα μας.
http://www.thetoc.gr/