All Star Game και το πρώτο ATP World Tour 500 της χρονιάς μόνο στον OTE TV...

Εβδομάδα 12-18 Φεβρουαρίου 2015
Μπασκετικό υπερθέαμα περιμένει αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV με το All Star Game από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου στο OTE SPORT 3HD. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται φαβορί στον διαγωνισμό καρφωμάτων, ενώ συμμετέχει και στον αγώνα των Rising Stars Challenge, παίζοντας στην ομάδα των ξένων που θα αντιμετωπίσει αυτή των ΗΠΑ. Με κορυφαία ονόματα του ΝΒΑ, όπως Λεμπρόν Τζέιμς, Στίβεν Κάρι, Μαρκ και Πάου Γκασόλ, αναμένεται ένα μαγικό τριήμερο γεμάτο δράση και σούπερ θέαμα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού...

...
Ξεχωρίζει επίσης αυτή την εβδομάδα η διεξαγωγή του πρώτου ATP World Tour 500 της χρονιάς στο Ahoy Stadium του Ρότερνταμ, με τη συμμετοχή των καλύτερων παικτών τένις του κόσμου, Μάρεϊ, Μπέρντιχ, Ράονιτς, Βαβρίνκα και Ντιμιτρόφ. Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης, θα προβληθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο OTE SPORT 6HD.
Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν η προβολή της ταινίας του Αλέν Ρενέ Δεν Έχετε Δει Τίποτα Ακόμα!, σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD και στο ίδιο κανάλι η τελευταία ταινία του Σαμ Ράιμι Oz: Μέγας και Παντοδύναμος με τους Τζέιμς Φράνκο, Μισέλ Γουίλιαμς, Μίλα Κούνις και Ρείτσελ Βάις, ενώ στο OTE CINEMA 2 συνεχίζεται το αφιέρωμα σε βραβευμένες ταινίες, με τα Οσκαρικά Capote, Dead Man Walking και Είμαι ο Έρωτας, μεταξύ άλλων. Οι νέες σειρές του ΟΤΕ TV, GirlfriendsGuide to Divorce, Fortitude και Orange is the New Black συνεχίζονται με νέα επεισόδια, ενώ το εξαιρετικό The Killing επιστρέφει στο κανάλι FOX με τον 4ο και τελευταίο κύκλο.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν επίσης το αφιέρωμα του FOX Life στο άλμπουμ Cheek to Cheek, όπου ο Tony Bennett και η Lady Gaga διασκευάζουν κλασικά τζαζ κομμάτια.

Η γιορτή του μπάσκετ πλησιάζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και όλοι κινούνται στους ρυθμούς του All Star Game. Με τη συμμετοχή κορυφαίων παικτών, όπως οι Λεμπρόν Τζέιμς, Στίβεν Κάρι και Καρμέλο Άντονι, ο ΟΤΕ TV υπόσχεται στους φίλους του αθλήματος ένα μαγικό τριήμερο από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου γεμάτο δράση, θέαμα και ελληνικό άρωμα, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει δυνατό «μπάσιμο» και συμμετέχει στον διαγωνισμό καρφωμάτων. Ο 20χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς από πολλούς θεωρείται φαβορί, καθώς η εξέλιξη και η φυσική κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό τον κατατάσσει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Εκτός από τον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συμμετέχει και στον αγώνα των Rising Stars Challenge, καθώς επιλέχθηκε στην ομάδα των ξένων που θα αντιμετωπίσει αυτή των ΗΠΑ. Στον αγώνα συμμετέχουν οι κορυφαίοι πρωτοετείς και δευτεροετείς του πρωταθλήματος. Ο OTE TV θα καλύψει την κορυφαία διοργάνωση ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 3HD. Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων:

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, 04:00  Rising Stars Challenge
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, 03:00  Διαγωνισμός καρφωμάτων & τριπόντων
Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, 03:00  All Star Game

Πλούσια δράση περιμένει αυτή την εβδομάδα στον OTE ΤV και τους φίλους του τένις με τη διεξαγωγή του εναρκτήριου ATP World Tour 500 της χρονιάς στο Ρότερνταμ. Από τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου μέχρι και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου (16.30, OTE SPORT 6HD), οι κορυφαίοι παίκτες του κόσμου, Μάρεϊ, Μπέρντιχ, Ράονιτς, Βαβρίνκα και Ντιμιτρόφ δίνουν ραντεβού στα αθλητικά κανάλια του OTE ΤV και ρίχνονται στη μάχη στο Ahoy Stadium του Ρότερνταμ για το πρώτο ATP 500 της χρονιάς.  

Πλούσιες αυτή την εβδομάδα οι επιλογές στο πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών  του ΟΤΕ TV, με βραβευμένες ταινίες, πρεμιέρες και δημοφιλείς σειρές σε πρώτη προβολή.
Στο OTE CINEMA 1HD οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν την προτελευταία ταινία του Αλέν Ρενέ Δεν Έχετε Δει Τίποτα Ακόμα!, σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 21.00. Η ταινία βασίζεται στην Ευρυδίκη, το θεατρικό έργο του Ζαν Ανουίγ και αποτελεί διασκευή του μύθου του Ορφέα. Στο ίδιο κανάλι προβάλλεται επίσης σε πρώτη προβολή η περιπέτεια φαντασίας του Σαμ Ράιμι Oz: Μέγας και Παντοδύναμος με τους Τζέιμς Φράνκο, Μισέλ Γουίλιαμς, Μίλα Κούνις και Ρείτσελ Βάις (Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, 21.00), καθώς επίσης η κωμωδία Ο Γάμος της Χρονιάς με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και την Νταϊάν Κίτον (Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, 21.00).  
Το αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 σε βραβευμένες ταινίες κάθε μέρα στις 22.00, με αφορμή τα BAFTA, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με εξαιρετικές επιλογές, όπως το Capote (Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου) για την αληθινή ιστορία πίσω από το βιβλίο του Τρούμαν Καπότε «Εν Ψυχρώ» (Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA για τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν), το δράμα Αίσθηση Αμαρτίας (σε Α΄προβολή τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου) που αφηγείται 4 ιστορίες στη σύγχρονη Κίνα (βραβείο Σεναρίου στις Κάνες), το συγκινητικό το Dead Man Walking (Τρίτη 17 Φεβρουαρίου) με την Σούζαν Σάραντον (Όσκαρ ερμηνείας) και τον Σον Πεν, ή το εξαιρετικό Είμαι ο Έρωτας με την Τίλντα Σουίντον (Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου).                
Οι νέες πολυβραβευμένες σειρές του ΟΤΕ TV, GirlfriendsGuide to Divorce, Fortitude και Orange is the New Black συνεχίζονται με νέα επεισόδια κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00 και 22.00, ενώ το βασισμένο στη δημοφιλή σειρά «Forbrydelsen» από τη Δανία, The Killing, επιστρέφει στο κανάλι FOX με τον 4ο και τελευταίο κύκλο από την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 23.15. Στον ρόλο της ντετέκτιβ Σάρα Λίντεν, η εξαιρετική Μιρέιγ Ένος.         
Η νέα σειρά reality του Discovery Channel, Alaska: Battle on the Bay (Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, 22.00) παρακολουθεί τους αγώνες των ψαράδων που αλιεύουν σολωμούς στο Bristol Bay, ενώ μία από τις δημοφιλέστερες σειρές του Animal Planet HD, Animal Cops έρχεται με νέα επεισόδια με φόντο το Χιούστον (Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, 18.20). Εβδομάδα αιλουροειδών αρχίζει στο Nat Geo Wild HD από την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, με προβολές ντοκιμαντέρ κάθε μέρα στις 19.00, στο πλαίσιο του αφιερώματος Big Cat Week και τέλος ο διακεκριμένος εξερευνητής ωκεανών Κρις Φίσερ και η ομάδα του επιχειρούν να αποκωδικοποιήσουν τα μυστικά των πιο θανάσιμων πλασμάτων της θάλασσας στη νέα σειρά του History HD Shark Wranglers (Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, 22.00).
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το αφιέρωμα του FOX Life στο άλμπουμ Cheek to Cheek, όπου ο Tony Bennett και η Lady Gaga διασκευάζουν κλασικά τζαζ κομμάτια, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 21.00. Το άλμπουμ, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014 προκάλεσε αίσθηση, ενώ τιμήθηκε με Grammy στην πρόσφατη βράβευση.        
Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο Nickelodeon η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Dora & Friends: Into the City με την αγαπημένη ηρωίδα (15 Φεβρουαρίου), που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09.45, ενώ η δημοφιλής σειρά Kung Fu Panda επιστρέφει με νέα επεισόδια κάθε Κυριακή στις 13.20.