Eμπορική διάθεση "OTE TV GΟ" και έπεται συνέχεια με τη νέα υπηρεσία ΟΤΕ Cinema 4 HD…

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη πιλοτική διάθεση πρόσβασης στην υπηρεσία OTE TV GO... 
Νέα Ενημέρωση: Έναν από τους τρεις πυλώνες που ανέκαθεν «πουλούσαν» στην Ελλάδα, το χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών αναμένεται να ενισχύσει εκ νέου η πλατφόρμα του OTE TV. Το νέο κινηματογραφικό κανάλι υψηλής ευκρίνειας "ΟΤΕ Cinema 4 HD", αναμένεται να κάνει πρεμιέρα χρονικά μετά τη προ των πυλών εμπορική διάθεση του "OTE TV GΟ", της διαδραστικής υπηρεσίας πρόσβασης τηλεοπτικού περιεχομένου (σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή "Smartphones, Tablets και Laptop"), την οποία και αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλοι οι συνδρομητές OTE TV (μέσω δορυφόρου και IPTV)…
Nicolas A.



Το νέο κινηματογραφικό κανάλι υψηλής ευκρίνειας "ΟΤΕ Cinema 4 HD", θα δώσει περισσότερες δυνατότητες προβολής στο συνεχώς αυξανόμενο περιεχόμενο κινηματογραφικών ταινιών και σειρών πάντοτε σε υψηλή ευκρίνεια, μια και ήδη υπάρχει πιλοτική εκπομπή με αυξημένο bitrate εικόνας σε αναμεταδότη της πλατφόρμας μέσω του δορυφόρου "Eutelsat 9A-9E".

Παράλληλα αυτή τη φόρα η επερχόμενη αναβάθμιση θα κάνει τη διαφορά και θα συνδυαστεί με την αντίστοιχη αναβάθμιση του κινηματογραφικού ήχου "Dolby Digital 5.1"!

Πριν από τη πρεμιέρα του "ΟΤΕ Cinema 4 HD", θα έχει προηγηθεί σύντομα εμπορική διάθεση του "OTE TV GΟ" (αρχικώς ως πιλοτική λειτουργία διάρκειας μέχρι και το τέλος της χρονιάς), χωρίς επιπλέον χρέωση για τους συνδρομητές της πλατφόρμας (μέσω δορυφόρου και IPTV) και αρχική πρόσβαση περιεχόμενου στις υπηρεσίες OTE TV "OTE Sport, OTE Cinema, επίγεια ψηφιακά κανάλια" και επιλεγμένες υπηρεσίες ψυχαγωγικών καναλιών τύπου "FOX, Nat Geo Channel, Discovery Channel, Disney Channel…κ.α."…
"Έχοντας υπόψη ότι η θυγατρική πλατφόρμα του ΟΤΕ στη Ρουμανία έχει επιλέξει της λύση της Viaccess-Orca’s "Voyage TV Everywhere" (για την ενοποίηση των πλατφορμών και τις multiscreen υπηρεσίες πρόσβασης περιεχομένου), ενδεχομένως και οι αντίστοιχες διαδραστικές υπηρεσίες πρόσβασης περιεχομένου, θα είναι αυτής της λύσης (για τη τηλεόραση παντού), που θα αναπτύξει η ελληνική πλατφόρμα του ΟΤΕ TV στην Ελληνική αγορά"…

Και όπως ήδη μας προϊδεάζει η πιλοτική διάθεση της υπηρεσίας "Fox play" (πέρα από τις κινητές συσκευές), θα υπάρξουν μελλοντικα και λύσεις πρόσβασης ΟΤΤ περιεχομένου σε πολλαπλές οθόνες, μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές multiscreen υπηρεσιών που θα γίνουν συμβατές και διαθέσιμες σε "Smart TVsκαι πιθανώς σε "κονσόλες video games" (με ενδεχόμενη διαφορετική πολιτική πρόσβασης από το "OTE TV GΟ")...

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η συνδρομητική βάση του OTE TV έχει ήδη ξεπεράσει τους 360.000 συνδρομητές και από την επομένη σεζόν (Καλοκαιρι 2015), θα έχει πρόσβαση σε όλους του αγώνες του UEFA Champions League και του UEFA Europa League (και για τις επόμενες τρεις σεζόν 2015-16, 2016-17, 2017-2018)…



Περισσότερες λεπτομέρειες για την προ των πυλών πιλοτική διάθεση πρόσβασης στην υπηρεσία OTE TV GO... 

- Η Υπηρεσία OTE TV GO είναι η μετάδοση στο Συνδρομητή προγραμμάτων ΟΤΕ TV, με τη χρήση δικτυακής εφαρμογής (εφεξής «Εφαρμογή»), για θέαση σε tablet και κινητό τηλέφωνο. Με την Υπηρεσία παρέχεται πρόσβαση στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος ΟΤΕ ΤV και σε άλλες πρόσθετες υπηρεσίες ΟΤΕ ΤV για θέαση σε tablet και κινητό τηλέφωνο, καθώς και πληροφορίες και συναφείς διαδραστικές λειτουργίες.
- Η υπηρεσία OTE TV GO είναι Πρόσθετη Υπηρεσία OTE TV και προϋποθέτει ενεργή συνδρομή OTE TV Mέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης ή Μέσω Δορυφόρου.
- O ΟΤΕ διατηρεί το δικαίωμα να προσθέτει ή να αφαιρεί προγράμματα και εν γένει να διαμορφώνει κατά την κρίση του, σύμφωνα με την εμπορική πολιτική του, το μεταδιδόμενο οπτικοακουστικό περιεχόμενο, τις εφαρμογές και λοιπές υπηρεσίες της Υπηρεσίας.
 - Η χρήση της Υπηρεσίας, των Πρόσθετων υπηρεσιών και των λοιπών διαδραστικών λειτουργιών μπορεί να γίνει μόνο εντός της Ελληνικής Επικράτειας και απαιτεί πρόσβαση στο Internet είτε μέσω wifi, είτε μέσω της σύνδεσης Cosmote. 
 - Συνδρομητής της Υπηρεσίας είναι το πρόσωπο που διαθέτει υπηρεσία ΟΤΕ ΤV Mέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης ή ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου, έχει εγκαταστήσει την Εφαρμογή, έχει πρόσβαση στο Internet (μέσω wifi ή/και μέσω της σύνδεσης Cosmote) και επιπλέον έχει συνδεθεί με τα στοιχεία (όνομα σύνδεσης και κωδικός πρόσβασης) που του έχουν παρασχεθεί από τον ΟΤΕ κατά την ενεργοποίηση της Υπηρεσίας.

7  Προϋποθέσεις παροχής της υπηρεσίας OTE TV GO: 
7.1 α) - Ενεργή συνδρομή υπηρεσίας ADSL/VDSL ΟΤΕ στο ίδιο ΑΦΜ που λειτουργεί η υπηρεσία OTE TV. Ο Συνδρομητής υποχρεούται να δηλώσει τον αριθμό σταθερού τηλεφώνου ΟΤΕ, στην οποία λειτουργεί η υπηρεσία ADSL/VDSL ΟΤΕ μέσω της οποίας θα γίνεται χρήση της Υπηρεσίας.

- ή/και β) - Ενεργή σύνδεση Cosmote (εξαιρούνται οι συνδέσεις στα προγράμματα Cosmote Μηδενικό Πάγιο και Cosmote Internet On The Go με κάρτα) στο όνομα του Συνδρομητή μέσω της οποίας συμφωνεί να γίνεται χρήση της Υπηρεσίας.
 - γ) Εγκατάσταση της Εφαρμογής σε tablet ή κινητό τηλέφωνο smartphone. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες ανακοινώνονται στο site ote.gr (και συγκεκριμένα στην σελίδα...)
 - 7.2 Η μίσθωση ταινιών στην πρόσθετη υπηρεσία OTE Cinema On Demand μέσω συσκευών Apple δεν είναι δυνατή.
...

1. Χρήση της Υπηρεσίας μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους: 
 - 1.1 Μέσω της ασύρματης σύνδεσης που παρέχεται στην υπηρεσία ADSL/VDSL ΟΤΕ που έχει δηλώσει ο Συνδρομητής κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας OTE TV GO σε κινητά τηλέφωνα ή tablet συσκευές.
 - 1.2.. Περαιτέρω, από τη συσκευή στην οποία λειτουργεί η σύνδεση Cosmote, ο Συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία μέσα από οποιοδήποτε διαθέσιμο Wifi δίκτυο στην εμβέλεια της συσκευής του, εφόσον
 α. η συσκευή και η σύνδεση Cosmote του Συνδρομητή έχει τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων SMS 
και β. εφόσον από τη σύνδεση Cosmote σταλεί το σχετικό SMS που απαιτεί η Εφαρμογή για αναγνώριση του αριθμού κινητού του, χωρίς χρέωση. .
- 1.3. Μέσω της σύνδεσης Cosmote που έχει δηλώσει ο Συνδρομητής κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας OTE TV GO, εφόσον η σύνδεση Cosmote παρέχει δυνατότητα μετάδοσης δεδομένων (internet). Η χρήση του δικτύου Cosmote (3G/4G) για πρόσβαση στην Υπηρεσία μπορεί να γίνει από τη σύνδεση Cosmote μέσω συσκευής smartphone ή tablet και εφόσον στην σύνδεση Cosmote και στη συσκευή είναι ενεργή και διαθέσιμη η χρήση Internet. Κατά τη διάρκεια του Πιλοτικού Προγράμματος για τη χρήση της Υπηρεσίας μέσω μετάδοσης δεδομένων (internet) από το δίκτυο της Cosmote θα πρέπει ο Συνδρομητής να αιτηθεί από τη σύνδεση Cosmote να του ενεργοποιηθεί ένα ειδικό πακέτο δεδομένων της Cosmote που αφορά αποκλειστικά στη χρήση της υπηρεσίας OTE TV GO και του παρέχει 2GB για 31 ημέρες. Μετά την κατανάλωση του ειδικού πακέτου δεδομένων, δεν θα είναι εφικτή η χρήση της Υπηρεσίας μέσω του δικτύου Cosmote (3G/4G) μέχρι την ενεργοποίηση νέου ειδικού πακέτου δεδομένων. Η χρέωση του ειδικού πακέτου δεδομένων της Cosmote θα γίνεται στο λογαριασμό της σύνδεσης Cosmote . Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο και τις χρεώσεις της Cosmote στο www.cosmote.gr.

1.4 - Ο Συνδρομητής μπορεί να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία σε δύο (2) συσκευές (smartphone ή tablet) κατ’ ανώτατο όριο, ενώ η θέαση του οπτικοακουστικού περιεχομένου είναι δυνατή μόνο από μια (1) συσκευή κάθε φορά.

1.5 - O Συνδρομητής δικαιούται να πραγματοποιήσει μια αλλαγή συσκευής κάθε τριάντα (30) μέρες. O Συνδρομητής δικαιούται να δημιουργεί υπο-λογαριασμούς με κωδικούς για τρίτους προκειμένου να χρησιμοποιούν την Υπηρεσία (Χρήστες) και να ορίζει συγκεκριμένα δικαιώματα σε αυτούς, όπως γονικό έλεγχο, κλείδωμα καναλιών και φακέλων On Demand, ορισμό ορίου για ενοικιάσεις κτλ.

1.6 - Ο Συνδρομητής έχει δικαίωμα να αλλάξει, σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, την σύνδεση Cosmote ή την ADSL/VDSL OTE σύνδεση του, μέσω των οποίων του παρέχεται η Υπηρεσία, ή να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την παροχή της Υπηρεσίας μέσω της συγκεκριμένης σύνδεσης, ενημερώνοντας παράλληλα τον ΟΤΕ για τα στοιχεία της νέας σύνδεσης, ώστε να είναι δυνατή η χρήση της Υπηρεσίας. Οι ως άνω αλλαγές στις συνδέσεις του Συνδρομητή είναι δυνατές μόνο μέσω του καναλιού MyOTE

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εντός της διαδικασίας "Αίτησης εμπορικής πιλοτικής σύνδεσης OTE TV GO"...