01/07: Διπλή πρεμιέρα στον OTE TV, με OTE CINEMA 4HD και τη νέα σειρά Satisfaction...

H νέα σειρά Satisfaction στο OTE CINEMA 4HD 
Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη 1 Ιουλίου στον OTE TV η τολμηρή νέα δραματική σειρά Satisfaction, με την υπογραφή του γνωστού από το Nip/Tuck και το Suits Σον Γιαμπλόνσκι. Ο 1ος κύκλος του Satisfaction θα προβάλλεται, σε πρώτη προβολή, από την 1η Ιουλίου και κάθε βράδυ στις 22.00 στο νέο κινηματογραφικό κανάλι OTE CINEMA 4HD του ΟΤΕ TV, που θα φιλοξενεί, αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια, το ενισχυμένο πρόγραμμα με ταινίες και σειρές του ΟΤΕ TV...


Η σειρά παρακολουθεί τις περιπέτειες ενός νέου ζευγαριού, όταν ο σύζυγος Neil ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του Grace τον απατά και μάλιστα επιλέγει να το κάνει με έναν συνοδό κυριών. Στους κεντρικούς ρόλους βρίσκονται ο Ματ Πάσμορ του The Glades και η Στέφανι Σόζτακ από το Iron Man 3 και το Ο Διάβολος Φοράει Prada, ενώ μαζί τους παίζουν οι Μισέλ ΝτεΣόν (Hollywood Heights), Κάθριν ΛαΝάσα (The Campaign), Μπλερ Ρέντφορντ (Switched at Birth) και Ντιάνα Ρούσο (Knight Rider).  

Με έξυπνο σενάριο, τολμηρούς διαλόγους και εξαιρετικές ερμηνείες από το πρωταγωνιστικό δίδυμο, η σειρά εξερευνά τα όρια της συζυγικής αγάπης, αφοσίωσης και εμπιστοσύνης, κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές και reviews από το κοινό. Φέτος το φθινόπωρο αναμένεται και ο 2ος κύκλος της σειράς που επίσης θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στον OTE TV.

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν τον Σεπτέμβριο, το OTE CINEMA 4HD θα φιλοξενεί όλες τις σειρές που προβάλλει σε αποκλειστικότητα και σε πρώτη προβολή ο ΟΤΕ TV, ενώ θα προστεθούν πολλοί νέοι τίτλοι βραβευμένων και συναρπαστικών σειρών. Το πρόγραμμα του OTE CINEMA 4HD περιλαμβάνει επίσης ταινίες σε πρώτη προβολή, blockbusters και κινηματογραφικά αφιερώματα.