True Detective II – Την Κυριακή 9 Αυγούστου το συγκλονιστικό φινάλε

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς της HBO «True Detective», με τους Vince Vaughn και Colin Farell στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Αυγούστου και οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema 1 και Novacinema 1 HD θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συγκλονιστικό φινάλε, ταυτόχρονα με την Αμερική...
...Ο αινιγματικός μέχρι τώρα δεύτερος κύκλος, έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο όγδοο και τελευταίο επεισόδιο, το οποίο θα είναι διάρκειας 90 λεπτών. Ένας μυστηριώδης φόνος, μία απρόσμενη σχέση και ένας ξαφνικός θάνατος, συνθέτουν ένα κουβάρι που αναμένεται να ξετυλιχτεί την Κυριακή 9 Αυγούστου. Στην υπόθεση δολοφονίας, φαίνεται να είναι αναμεμειγμένα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της πόλης, αστυνομικοί και πολιτικοί, ενώ οι πρωταγωνιστές ήταν από την αρχή παγιδευμένοι σ’ έναν θανάσιμο ιστό προδοσίας και συνωμοσίας. Ήδη, από το προτελευταίο επεισόδιο, ο δημιουργός της σειράς, Nic Pizzolato, έχει προϊδεάσει τους φίλους της σειράς για τις ανατροπές και τα απρόοπτα που φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν.

Ο πρόεδρος της HBO Michael Lombardo, αποκάλυψε ότι το φινάλε της σειράς είναι από τα πιο ικανοποιητικά που έχει παρακολουθήσει, ενώ ο δεύτερος κύκλος έχει περάσει σε τηλεθέαση ακόμα και τον πρώτο κύκλο με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson, ο οποίος και είχε χαρακτηριστεί από τον αμερικανικό Τύπο ως μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές του 2014.

Το όγδοο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς, θα προβληθεί από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, ταυτόχρονα με την Αμερική, την Κυριακή 9 Αυγούστου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, καθώς και σε prime time προβολή την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 22:00. Επίσης, θα είναι διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO, σε laptop, smartphone και tablet, ενώ οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούν να γράψουν το συγκλονιστικό φινάλε και να το παρακολουθήσουν όποτε εκείνοι επιθυμούν.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!