Τρία χρόνια Novalifε!

Το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, Novalifε, κλείνει τρία χρόνια λειτουργίας γεμάτα με πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση! Το Novalifε είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Nova και Nova 3Play, και από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους συνδρομητές.
Το Novalifε προβάλλει καθημερινά ταινίες που έχουν αγαπηθεί αλλά και πρεμιέρες, όπως το ψυχολογικό θρίλερ «Fatal Memories», η κωμωδία «Mothers of the Bride» και η αισθηματική κωμωδία «My Boyfriends Dogs» που παίζουν μέσα στο Μάιο. Παράλληλα, το κανάλι μεταδίδει καθημερινά βραβευμένες σειρές, μερικές από τις οποίες είναι οι πολύ γνωστές και αγαπημένες στο κοινό, όπως «True Detective 2», «The Art of More», «The Leftovers 2», «Blindspot» και «Show me a Hero».

Οι καλύτερες εκπομπές βρίσκονται επίσης στη συχνότητα του Novalifε. Όπως το πιο επιτυχημένο show της Αμερικής με οικοδέσποινα τη δημοφιλή Ellen DeGeneres,  το εναλλακτικό talk show «Λαμπατέρ» με τους Μυρτώ Κοντοβά, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Ανδρέα Ρουμελιώτη και Λιλιάνα Αβρούσιν, το ανανεωμένο «Lifetime» με τους Κατερίνα Γερονικολού και Δημήτρη Κουρούμπαλη, το «Success Stories» σε παρουσίαση Σπύρου Κούφαλη και σκηνοθεσία Τάκη Διαμαντόπουλου, το ταξίδι μαγειρικής «One World Kitchen» και η εκπομπή …ευεξίας «Fitness Time». Τέλος, από τον Ιούνιο ξεκινάει και η προβολή αγαπημένων παιδικών θεατρικών παραστάσεων στο Novalifε. Από την Τετάρτη 15 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη του Ιουνίου θα προβάλλεται μία αγαπημένη παιδική παράσταση. Αναλυτικά: «Γκρέτελ και Χάνσελ: το Μυστικό του Σοκολατόδεντρου» (15/6), «Η Μάγια στην Ονειροχώρα» (22/6) και «Το Σπάταλο Τερατάκι» (29/6).
Nova… ζεις καλύτερα!!!