Nickelodeon Highlights Απριλίου...

Νέα Ενημέρωση 30/03:
Nickelodeon Highlights... με ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Απρίλιο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...
Nickelodeon Highlights... ...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.

Nickelodeon Highlights...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Απριλίου...έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...
...
mY lITTLE pONY
kΥΡΙΑΚΗ09αΠΡΙΛΙΟΥΣΤΙΣ10:00
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ&ΚΥΡΙΑΚΗ στις 10:00

Ένα πανέξυπνο πόνι-μονόκερος που ονομάζεται Twilight Sparkle ακολουθεί τον μέντοράς της, την Princess Celestia, για να μάθει για τη φιλία στην πόλη της Ponyville. H Twilight γίνεται στενή φίλη με άλλα πέντε πόνι: την Applejack, την Rarity, την Fluttershy, την Rainbow Dash και την Pinkie Pie. Κάθε ένα αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό πρόσωπο της φιλίας, και η Twilight ανακαλύπτει ότι αποτελεί βασικό μέρος των μαγικών αντικειμένων, των «ElementsofHarmony». Τα πόνι θα ζήσουν μοναδικές περιπέτειες και θα βοηθήσουν τους κατοίκους της Ponyville, ενώ παράλληλα θα  αντιμετωπίσουν και τις δύσκολες στιγμές που θα περάσει η φιλία τους.


RABBIDS INVASION ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:30
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:30


Tα Rabbidsεπιστρέφουν με νέα επεισόδια! Προσγειώνονται στη Γη και τα πάντα τους προκαλούν έκπληξη αλλά και μέσα για την … διασκέδασή τους. Ωστόσο, αυτά τα άφθαρτα και ανεξέλεγκτες πλάσματα δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στους κανόνες που διέπουν την γήινη κοινωνία. Γι 'αυτά, δεν υπάρχει κανένας νόμος και κανένα πρωτόκολλο. Σπάνε όλους τους κανόνες και δημιουργούν ένα άνευ προηγούμενου,  χάος,  στην αδιάκοπη προσπάθειά τους να βρουν τρόπους για να διασκεδάσουν.


ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ / sponge bob square pants SPECIAL
5 ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30
ΑΠΟ 03/04 ΕΩΣ ΚΑΙ 07/04 ΣΤΙΣ 16:30

Πέντε νέα επεισόδια από το πιο αγαπημένο σφουγγαράκι του κόσμου, τον Μπομπ Σφουγγαράκη! Μαζίο με τον καλύτερό του φίλο τον Patrick και τους υπόλοιπους κατοίκους του τροπικού Bikini Bottom, η ζωή είναι γεμάτη γέλιο, εκπλήξεις και τρελές περιπέτειες. Είτε ψάχνει για την αγαπημένη του σπάτουλα για να κάνει το τέλειο burger flip, είτε απλά βγαίνει μια βόλτα με τους φίλους του, ο Μπομπ Σφουγγαράκης καταφέρνει πάντα και μπλέκει σε διάφορες καταστάσεις, που βεβαίως προκαλούν γέλιο σε όλο τον κόσμο.