Η Nova το Νοέμβριο μιλάει …Γαλλικά!

Κάθε Πέμπτη στις 22:00 με δύο ξεχωριστές γαλλικές κωμωδίες 
Οι Πέμπτες του Νοεμβρίου, στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, «μιλούν» Γαλλικά καθώς θα προβάλλουν δύο ξεχωριστές γαλλικές κωμωδίες στη σειρά κάθε Πέμπτη στις 22:00 αποκλειστικά στο Novacinema2HD!

Το αφιέρωμα αρχίζει στις 2 Νοεμβρίου με τις γαλλικές κωμωδίες «Για όλα φταίει το όνομά σου!» και «Όλα θα πάνε στραβά». Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου θα προβληθούν οι ταινίες «Μαμά Ξανά!» και «Δεύτερη Ευκαιρία». Στις 16 Νοεμβρίου οι ταινίες «Δείπνο Ηλιθίων» και «Στάσου στο ύψος σου» θα χαρίσουν στους τηλεθεατές ένα ξεκαρδιστικό βράδυ. Και συνεχίζεται στις 23 Νοεμβρίου με τις ταινίες «Άμεση Αποβίβαση!» και «Πάμε για επανάσταση;» ενώ το αφιέρωμα ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου με τις κωμωδίες «Εγώ, ο εαυτός μου & η μαμά» και «Ένα τρελό πάρτι».
Από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου οι παραπάνω ταινίες θα διατίθενται σε Nova On Demand και Nova GO, μαζί με τις πολυαγαπημένες ταινίες «Αστερίξ και Οβελίξ εναντίον Καίσαρα», «Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα», «Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες» και «Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία», ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται! Οι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1.