OTE: «Αύξηση συνδρομητών στην IPTV, καθυστέρηση έναρξης στη δορυφορική πλατφόρμα»…

Τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου ΟΤΕ για το Α’ τριμήνου του 2011, δίνουν αύξηση συνδρομητών για την IPTV πλατφόρμα «Conn-x TV». Πιο συγκεκριμένα ο ΟΤΕ απέκτησε επιπλέον 6400 συνδρομητές IPTV κατά τη διάρκεια του α` τριμήνου του 2011, με το σύνολο της να ξεπερνά τους 56000. Ενώ προετοιμάζεται για την επικείμενη διάθεση των συνδρομητικών υπηρεσιών δορυφορικής τηλεόρασης… Παράλληλα στη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους αναλυτές (σύμφωνα με το weeklytelecom.gr), σε ερώτηση που τέθηκε σχετικά με την καθυστέρηση της έναρξης εμπορικής λειτουργίας της δορυφορικής πλατφόρμας του ΟΤΕ, ο επικεφαλής του ομίλου, Μιχάλης Τσαμάζ τόνισε: «Κρίναμε ότι δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να βγούμε στην αγορά της δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης. Έτσι προτιμήσαμε να καθυστερήσει το εμπορικό λανσάρισμα ενός προϊόντος, παρά να διατεθεί στην αγορά χωρίς να είναι πλήρως έτοιμο»…
Nicolas A.

Παγκόσμια Hμέρα Τηλεπικοινωνιών στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ (17/5)...

«Μνήμες τηλεπικοινωνιών στο studio τηλεόρασης του Μουσείου ΟΤΕ»
Σε ένα από τα πρώτα στούντιο της ελληνικής τηλεόρασης, που βρίσκεται στο Μουσείο, θα παρουσιαστεί οπτικοποιημένο υλικό με τους ιστορικούς σταθμούς των ελληνικών τηλεπικοινωνιών, σε μια ατμόσφαιρα που φέρνει μνήμες εποχής του ΄60, με ασπρόμαυρες εικόνες και δίσκους βινυλίου, από τις κάμερες και τα πικ-απ του τηλεοπτικού πλατό.
Τρίτη 17, Τετάρτη 18 και Σάββατο 21 Μαΐου, (ώρες λειτουργίας Μουσείου)

«Επετειακό εικαστικό εργαστήρι με θέμα: το λογότυπο ΟΤΕ»
Το εικαστικό εργαστήρι με θέμα τις τηλεπικοινωνίες για παιδιά 5-8 ετών, ειδικά για το διήμερο 17 και 18 Μαίου, θα λειτουργήσει και απόγευμα, απευθυνόμενο αποκλειστικά σε παιδιά εργαζομένων στον Όμιλο ΟΤΕ. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με ποικίλα υλικά και τεχνοτροπίες και θα (επανα)δημιουργήσουν το λογότυπο ΟΤΕ.
Τρίτη 17 και Τετάρτη 18 Μαΐου, ώρα 17:00-18:30

Οργανωμένες ξεναγήσεις για το κοινό
Σκοπός των ξεναγήσεων που προσφέρει το Μουσείο είναι να καταστεί αντιληπτή η διαχρονική ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία, καθώς και να γίνει κατανοητό ότι η ιστορία των τηλεπικοινωνιών συμβαδίζει με την ιστορία εξέλιξης της ανθρωπότητας.
Τρίτη 17,Τετάρτη 18 Μαΐου, Σάββατο 21 Μαΐου πρωί και απόγευμα.