«Ant-Man»: Ο θρυλικός ήρωας της Marvel έρχεται στα κανάλια Novacinema!

Ένα από τα ιδρυτικά μέλη της παρέας των «Εκδικητών» comic υπέρ – ηρώων της Marvel, ο θρυλικός «Ant-Man», έρχεται σε Ά τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, στις 22:00.
...Ο «Ant-Man» ζωντανεύει για πρώτη φορά στον κινηματογράφο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πέιτον ΡιντBright it On», «The Break-Up») ο οποίος ανέλαβε τα ηνία την τελευταία στιγμή, μετά την αμοιβαία ρήξη μεταξύ της Marvel και του αρχικού σκηνοθέτη Έντγκαρ ΡάιτΤη διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κάρπεντερ («Τιτανικός»), ενώ επικεφαλής των ειδικών εφέ είναι ο επτά φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ντάνιελ Σούντικ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Πολ Ραντ, Μάικλ Ντάγκλας, Εβάντζελιν Λίλι και Κρις Έβανς. Η ταινία έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, με περισσότερα από 519 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις, ενώ απέσπασε πολύ θετικές κριτικές.
O Dr. Χανκ Πιμ (Μάικλ Ντάγκλας) είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, εφευρέτης του σωματιδίου Πιμ που αφορά στη σμίκρυνση ανθρώπων, ζώων και πραγμάτων, ενώ είναι, επίσης, ο πρώτος, σχεδόν μυθικός, Ant-Man. Πιστεύοντας ότι η τεχνολογία του κινδυνεύει, αφού την εποφθαλμιά ο πρώην προστατευόμενος του Ντάρεν Κρος (Κόρεϊ Στολ) ο οποίος έχει κατασκευάσει μια στολή παρόμοια με αυτή του Ant-Man, επιστρατεύει τον Σκοτ Λάνγκ (Πολ Ραντ) έναν ταλαντούχο διαρρήκτη, για να διασφαλίσει το μυστικό της πρωτοποριακής ανακάλυψής του.
Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!