Ξεκίνησαν οι νέες φόρμουλες συνδρομών στον OTE TV...

Ξεκίνησαν από τη 1η Σεπτεμβρίου οι νέες φόρμουλες συνδρομών στον OTE TV, οι οποίες και διαμορφώθηκαν σε τέσσερα πακέτα περιεχομένου: "Family Pack, Cinema Pack, Sport Pack και Full Pack"... Τα νέα πακέτα περιεχομένου, προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητες επιλογής στους συνδρομητές του, που απολαμβάνουν το πλουσιότερο περιεχόμενο (στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς), το οποίο και αναβαθμίστηκε πρόσφατα με τις υπηρεσίες καναλιών "Motorvision HD, OTE Sport 3HD, OTE Sport 5, Disney XD" και έπεται συνέχεια....

Με το πρόγραμμα της υπηρεσίας να έχει ενισχυθεί σημαντικά σε όλες τις κατηγορίες, ο OTE TV προσφέρει τέσσερα πακέτα περιεχομένου, ειδικά σχεδιασμένα για διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, εμπλουτίζοντας τις επιλογές των συνδρομητών του:
  • Family Pack: Ταινίες, σειρές, παιδικά προγράμματα, μόδα, ψυχαγωγία, ενημέρωση και αθλητικά, μαζί με όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και επιλεγμένα περιφερειακά, με 14,90 ευρώ το μήνα.
  • Cinema Pack: Κινηματογραφικές πρεμιέρες, blockbusters, δημοφιλείς σειρές, ανεξάρτητες παραγωγές και κορυφαίες δημιουργίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, με 17,90 ευρώ το μήνα. Το πακέτο περιλαμβάνει, εκτός από τα κινηματογραφικά, και όλα τα κανάλια του Family Pack.
  • Sports Pack: Πλούσιο πρόγραμμα με αποκλειστικό περιεχόμενο από τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, μηχανοκίνητου αθλητισμού, τένις, βόλεϊ και άλλων αθλημάτων, καθώς και ποιοτικές αθλητικές εκπομπές από τη δημοσιογραφική ομάδα του OTE TV, με 19,90 ευρώ το μήνα. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης όλα τα κανάλια του Family Pack.
  • Full Pack: Το πλήρες πρόγραμμα του OTE TV, με περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, πλούσιο κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο και πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, μαζί με το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών εθνικής εμβέλειας και περιφερειακών, με 21,90 ευρώ το μήνα.

 Οι τιμές από τις 1/9/2013 διαμορφώθηκαν ως εξής:
Πακέτο OTE TV[1]
Μέσω Δορυφόρου / Conn-x
Ειδική τιμή για πελάτες με οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ
Μέσω Δορυφόρου
Τιμή για πελάτες χωρίς οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ
Family Pack
14,90€/μήνα
18,63€/μήνα
Cinema Pack
17,90€/μήνα
22,38€/μήνα
Sports Pack
19,90€/μήνα
24,88€/μήνα
Full Pack
21,90€/μήνα
27,38€/μήνα
Adult Pack[2]
7,90€/μήνα
7,90€/μήνα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα πακέτα περιεχομένου του OTE TV, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 13888, το otetv.gr, το ote.gr ή σε κάποιο κατάστημα ΟΤΕ, COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην ελληνική αγορά στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι συνδρομητές του μπορούν να απολαύσουν περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια και το μεγαλύτερο HD περιεχόμενο[3], με 17 κανάλια υψηλής ευκρίνειας, χωρίς επιπλέον χρέωση. Ακόμη, έχουν  στη διάθεσή τους πάνω από 300 ζωντανές μεταδόσεις το μήνα από κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, περισσότερες από 1.000 ταινίες και κινηματογραφικές πρεμιέρες το χρόνο, αλλά και πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του OTE TV εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο συναρπαστικό περιεχόμενο και ποιοτικές υπηρεσίες αποκλειστικά για τους συνδρομητές του.



[1] Η υπηρεσία OTETV  παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη δέσμευση .
[2] Το Adult pack είναι πρόσθετη υπηρεσία με περιεχόμενο αυστηρά για ενηλίκους.
[3] Η μετάδοση των καναλιών σε High Definition γίνεται προς το παρόν μόνο στον OTE TV Μέσω Δορυφόρου


Ειδικότερα η τιμή του Full Pack στις 01/09/13 αυξάνεται στα 21,90€/μήνα για πελάτες με οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ και στα 27,38€/μήνα για πελάτες χωρίς οικιακή τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές του Full Pack για τους οποίους δεν έχει λήξει η 12μηνη δέσμευση μπορούν να παραμείνουν στο ίδιο πακέτο με τη νέα τιμή ή να μεταβούν σε ένα από τα υπόλοιπα πακέτα ή να καταγγείλουν τη σύμβαση αζημίως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) μηνών και πάντως όχι μετά την 01/11/13, με την υποχρέωση να επιστρέψουν τον εξοπλισμό σε περίπτωση μίσθωσης, αλλιώς θα επιβαρύνονται με τα αντίστοιχα μισθώματα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του ΟΤΕ.

Νέα πακέτα, νέες τιμές ΟΤΕ TV.
Από την 1η Σεπτεμβρίου ο ΟΤΕ TV δημιουργεί 4 νέα πακέτα περιεχομένου, προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες! Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και απόλαυσε:
- Συνεχώς νέο περιεχόμενο και αποκλειστικότητες: το πλήρες πακέτο με όλους τους σημαντικούς αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου «Barclays Premier League» για τα επόμενα 3 χρόνια, τη νέα σειρά «Sherlock» του BBC και άλλα πολλά.
- Περισσότερες από 300 live μεταδόσεις το μήνα από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του κόσμου Barclays Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, NBA, Formula 1, MotoGP, καθώς και της Football League και πολλών άλλων.
- Περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα σε συνεργασία με μεγάλα διεθνή studios (Disney, Sony Pictures, Twentieth Century Fox, Miramax) και ανεξάρτητους παραγωγούς, καθώς και τις πιο επιτυχημένες και βραβευμένες σειρές.
- Το πιο πλούσιο HD περιεχόμενο, χωρίς επιπλέον χρέωση (μόνο Μέσω Δορυφόρου).
- Τις καλύτερες παραγωγές του Hollywood αμέσως μετά τη μεγάλη οθόνη με την υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand.

Η υπηρεσία ΟΤΕ TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη παραμονή. Η ειδική τιμή για πελάτες ΟΤΕ ισχύει για κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ. Μετά τους 12 μήνες οι τιμές διαμορφώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο ΟΤΕ. Για τη λειτουργία της υπηρεσίας ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x απαιτείται συμβατό modem-router και αποκωδικοποιητής, ενώ για τη λειτουργία του ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου απαιτείται αποκωδικοποιητής και δορυφορική κεραία. Ο αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο διατίθεται για δωρεάν χρήση κατά τη διάρκεια της ελάχιστης παραμονής στην υπηρεσία. Η τιμή της δορυφορικής κεραίας είναι 49€, ενώ η τιμή εγκατάστασης του ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη ΟΤΕ είναι 50€ (τυπική εγκατάσταση). Η μετάδοση των καναλιών σε High Definition γίνεται μόνο στον ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου. To Adult Pack είναι πρόσθετη υπηρεσία αορίστου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια δέσμευσης ενός (1) μήνα και έχει περιεχόμενο αυστηρά για ενηλίκους.
[1] Για όσους συνδρομητές διαθέτουν ήδη εγκατεστημένη κεραία, προσφέρεται δωρεάν η εργασία αναπροσανατολισμού, αξίας €25 - Η προσφορά ισχύει για νέους συνδρομητές του Family pack & του Full pack, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και με εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων ΟΤΕ. 

Μάθε περισσότερα για τα νέα πακέτα ΟΤΕ TV καλώντας στο 13888, μπαίνοντας στο otetv.gr και στο ote.gr ή με μια επίσκεψη στο δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ, COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.