Τρισδιάστατα Χριστούγεννα με Nova 3D!

Οι πιο μαγικές κινηματογραφικές 3D πρεμιέρες...
Το Δεκέμβριο, η τηλεοπτική εμπειρία απογειώνεται μέσω Nova 3D, με θεαματικές εκπλήξεις, αλλά και ειδικές προβολές που ξεκινούν στις 19:00. Αυτά τα Χριστούγεννα, οι συνδρομητές των Novacinema θα απολαύσουν, μεταξύ άλλων, σε πρώτη τρισδιάστατη προβολή, το ανεπανάληπτο θέαμα «Το τσίρκο του Ήλιου: Ένα φανταστικό ταξίδι» (29/12), το κλασικό παραμύθι του Κάρολου Ντίκενς «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» (24/12) και το αριστούργημα του Πίτερ Τζάκσον «Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι» (25/12).

Η ιστορία ενός ορφανού αγοριού που ζει μια μυστική ζωή στο σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού ξετυλίγεται στην ταινία «Hugo» (8/12). Στις 15/12, «Το Τέρας του Παρισιού» ξεχύνεται στους δρόμους της πόλης και σπέρνει τον πανικό, σε μια ιστορία κινουμένων σχεδίων που εκτυλίσσεται το 1910. Στην τρίτη περιπέτειά τους, «Οι Άνδρες με τα Μαύρα ΙΙΙ», οι γνωστοί μαυροντυμένοι πράκτορες κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο, σε μια συναρπαστική περιπέτεια που θα προβληθεί στις 22/12. Παραμονή Χριστουγέννων, έρχεται, σε πρώτη τρισδιάστατη προβολή, η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», η κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού αριστουργήματος του Καρόλου Ντίκενς.


Οι 3D πρεμιέρες συνεχίζονται, ανήμερα Χριστουγέννων, με την ατμοσφαιρική μυθική περιπέτεια «Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι». Μικροί και μεγάλοι θα παρασυρθούν στις 26/12 με τις περιπέτειες μιας ατίθασης πριγκίπισσας στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Brave». Στις 29/12, ο σκηνοθέτης Άντριου Άνταμσον προσκαλεί τους τηλεθεατές να απολαύσουν το γνωστό «Cirque Du Soleil», στην παραγωγή «Το τσίρκο του Ήλιου: Ένα φανταστικό ταξίδι». Οι θρυλικοί χορευτές συνδυάζουν σύγχρονο χορό με εκπληκτικά ακροβατικά και μεταφέρουν τους τηλεθεατές σε μακρινούς μαγικούς κόσμους πέρα από κάθε φαντασία. Η δράση που προσφέρεται αυτά τα Χριστούγεννα μέσω Nova 3D κορυφώνεται στις 31/12 με την ταινία «The Amazing Spider-Man».
 Nova. Ζεις καλύτερα!