Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στη Nova: Το Νovalifε γιορτάζει με Madonna, Michael Jackson, B.B. King και Beatles

Το Novalifε γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, με ένα απολαυστικό μουσικό αφιέρωμα, το Σάββατο 21 Ιουνίου από τις 15:50. Οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν στιγμές μεγάλων καλλιτεχνών, οι οποίοι κατάφεραν να αλλάξουν την παγκόσμια μουσική σκηνή, όπως οι Madonna, Michael Jackson, B.B. King, αλλά και το θρυλικό συγκρότημα των Beatles...
... Το αφιέρωμα αρχίζει στις 15:50 με το μουσικό ντοκιμαντέρ «ΒB King: The life of Riley» που αφηγείται τη ζωή του B.B. King, του μεγάλου κιθαρίστα των blues. Στις 17:55 θα προβληθεί η παγκόσμια περιοδεία της βασίλισσας της ποπ, «Madonna: The MDNA Tour». Πρόκειται για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με επιτυχίες της Madonna διασκευασμένες με ιδιαίτερο τρόπο, αλλά και πλήθος χορευτών και μουσικών επί σκηνής.

Σε Α’ τηλεοπτική προβολή θα μεταδοθεί στις 21:00 το μουσικό ντοκιμαντέρ «The Beatles: The Night That Changed America», που παρουσιάζει το πιο επιτυχημένο και δημοφιλές συγκρότημα στην ιστορία της παγκόσμιας μουσικής, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την πρώτη εμφάνιση των Σκαθαριών στην αμερικανική τηλεόραση.

Το αφιέρωμα του Novalifε ολοκληρώνεται στις 23:35 με την παραγωγή «Michael Jacksons: This Is It». Πρόκειται για ένα μουσικό ντοκιμαντέρ με 100 και πλέον ώρες backstage υλικού από τα παρασκήνια των προετοιμασιών για τη sold-out σειρά συναυλιών, που θα έδινε ο απόλυτος βασιλιάς της ποπ στο Λονδίνο και που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω του πρόωρου θανάτου του.


Nova. Ζεις καλύτερα!