Πρεμιέρα «GIRLS» στο FOX Life!

Ζώντας το όνειρο...Ένα λάθος τη φορά! 
Η σειρά που κατέκτησε την Αμερική, έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη δημιουργό/σκηνοθέτη/ηθοποιό Lena Dunham, το «Girls» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 23:00, αποκλειστικά στο FOX Life.
...
Η ιστορία του «Girls» περιστρέφεται γύρω από μια παρέα 20χρονων γυναικών που ζουν στη Νέα Υόρκη, οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της καθημερινότητας. 2 χρόνια μετά την αποφοίτησή της, η Hannah (Lena Dunham) θεωρεί πως έχει όλα τα προσόντα για να γίνει μια πετυχημένη συγγραφέας. Όμως, όλα γύρω της αρχίζουν να αλλάζουν καθώς οι γονείς της αποφασίζουν, χωρίς καμία προειδοποίηση, να σταματήσουν να τη στηρίζουν οικονομικά. Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί η περίπλοκη κατάσταση που βιώνει με τον εκκεντρικό ηθοποιό Adam (Adam Driver) καθώς η σχέση τους περιορίζεται στο περιστασιακό sex.
 Η Hannah αναζητά βοήθεια στο πρόσωπο της καλύτερης φίλης και συγκατοίκου της, Marnie (Allison Williams). Την παρέα συμπληρώνει η βρετανίδα φίλη τους Jessa (Jemima Kirke) η οποία μετά από πολλά ταξίδια ανά τον κόσμο, αποφασίζει να συγκατοικήσει με τη μικρή και αφελή ξαδέρφη της Shoshanna (Zosia Mamet) στη Νέα Υόρκη. Στα 10 επεισόδια του 1ου κύκλου, θα δούμε τις προσπάθειες που κάνουν τα κορίτσια για να καταλάβουν τι θέλουν από τη ζωή τους, τους άνδρες, τους εαυτούς τους αλλά και από την ίδια τους την παρέα. Οι απαντήσεις δεν είναι απλές ούτε εύκολες, όμως η αναζήτηση είναι απείρως διασκεδαστική!
 Η σειρά «Girls» έχει αποσπάσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων και 2 Χρυσές Σφαίρες στις κατηγορίες «Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά Κωμωδία ή Musical» και «Καλύτερης Ηθοποιού σε Τηλεοπτική Σειρά Κωμωδία» για την ερμηνεία της Lena Dunham. Μην χάσετε την πιο hot σειρά από το Σάββατο 15 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 23:00, αποκλειστικά στο FOX Life.

 ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ @ 23:00
Για περισσότερα επισκεφθείτε το site www.foxlifetv.gr/girls και τη σελίδα του FOX Life στο Facebook www.facebook.com/GreeceFoxlife