Πρεμιέρα Novacinema 2 σε HD…

Novacinema 2 HD: Το νέο κινηματογραφικό κανάλι υψηλής ευκρίνειας...
Οι αμφίδρομες υπηρεσίες "Νοva GO" βρίσκονται στη κορυφή ζήτησης από τους συνδρομητές Νοva και είναι πλέον διαθέσιμες σε κινητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Ενώ θα τρέχουν σε ρυθμούς Οσκαρικούς μέσω smartphones, tablets και laptops, αφού πέρα από τα συνεχή κινηματογραφικά αφιερώματα, έρχεται η live μετάδοση της 86ης τελετής απονομής των Βραβείων Όσκαρ (στις 03:00 τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας 03 Μαρτίου)!
Παράλληλα τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema τρέχουν στους ρυθμούς της νέας πειρατικής σειράς «Black Sails», ενώ τον Απρίλιο, 48ωρες μετά την Αμερική θα κάνει πρεμιέρα σε υψηλή ευκρίνεια μέσω του Νovacinema 1 HD, ο τέταρτος κύκλος της δημοφιλής σειράς "Game of Thrones" (08 Απριλίου)… Τέλος μια από τις δυο δοκιμαστικές εκπομπές της δορυφορικής πλατφόρμας Νοva, προετοιμάζει το έδαφος αναβάθμισης της υπηρεσίας Novacinema 2 σε HD
Nicolas A.
...


Novacinema 2 HD: Το νέο κινηματογραφικό κανάλι υψηλής ευκρίνειας
Από 5 Μαρτίου, η δράση απογειώνεται με περισσότερες επιλογές σε HD
Ένα νέο 24ωρο κανάλι υψηλής ευκρίνειας έρχεται να ενισχύσει από την Τετάρτη 5 Μαρτίου τη μοναδική τηλεοπτική εμπειρία που απολαμβάνουν οι συνδρομητές των Novacinema. Μέσω του Novacinema 2 HD που θα προβάλλεται από τη θέση 201 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος της Nova, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα απολαμβάνουν ξεχωριστές ταινίες μέσα από ένα ακόμα κανάλι σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition, που απογειώνει τη δράση και κάνει την εικόνα να μοιάζει με παράθυρο στον έξω κόσμο.


Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema απολαμβάνουν σε HD και 3D τις πιο πρόσφατες επιτυχίες του Hollywood, σε Α’ προβολή ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε κανάλι, με δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης τους. Ταινίες και σειρές είναι διαθέσιμες για θέαση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μέσω της υπηρεσίας Nova on Demand, ενώ την κινηματογραφική εμπειρία συμπληρώνει η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, που δίνει τη δυνατότητα σε συνδρομητές να απολαύσουν μοναδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο μέσω laptop, smartphone και tablet.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


Blog Σχόλιο: Επίσης μετά την αλλαγή δορυφόρου για την υπηρεσία υψηλής ευκρίνειας "Fashion TV HD" (η οποία εγκατέλειψε το δορυφόρο "Eutelsat 9Α - 9Ε"), ενισχύοντας τη δημοφιλή τροχιακή θέση "Hot Bird 13E", έχει επιτευχθεί η πρόσβαση και για τους συνδρομητές Νοva με την ένταξη της υπηρεσίας στις λίστες καναλιών "Public Bouquet και Encrypted Services". Παράλληλα η αλλαγή συχνότητας για την SD εκπομπή του καναλιού "Fashion TV", έδωσε πρόσβαση και στην SD υπηρεσία "Fashion One (Encrypted Services)"…