Αγώνες κορυφής & σούπερ ταινίες στον ΟΤΕ TV...

Εβδομάδα 3-9 Απριλίου 2014...
Πλούσιο αθλητικό θέαμα με αγώνες κορυφής από τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις λατινοαμερικανικές διοργανώσεις, την έναρξη των playoff της Football League, τις μονομαχίες στο NBA, τις κόντρες στο Grand Prix του Μπαχρέιν στην Formula 1, τον αγώνα του WRC στην Πορτογαλία, αλλά και την αναμέτρηση Βοσνία-Ελλάδα για τα playoff του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Χάντμπολ, μπορούν να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT. Εξαιρετικές οι επιλογές και στα κινηματογραφικά κανάλια με σπουδαίες πρεμιέρες, όπως το βραβευμένο με 2 Όσκαρ O Υπέροχος Γκάτσμπι του Μπαζ Λούρμαν, το noir θρίλερ Ραντεβού με τον Εκτελεστή μου και το ρομαντικό δράμα Αγαπημένε μου Τζον με τους Τσάνινγκ Τέιτουμ και Αμάντα Σέιφριντ, αλλά και στο πλαίσιο του αφιερώματος Cinema Rocks με τα soundtrack που αγαπήσαμε, πολυβραβευμένες ταινίες όπως Το Δέρμα που Κατοικώ του Πέδρο Αλμοδόβαρ, Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ του Άντονι Μινγκέλα και το οσκαρικό Φρίντα της Τζούλι Τέιμορ. Ξεχωρίζουμε ακόμη το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ Μαύρο Κήτος για τη διαβόητη φάλαινα Tilikum που ευθύνεται για το θάνατο 3 ατόμων, αλλά και την επιστροφή της διάσημης σειράς του Travel Channel HD, World Greatest Motorcycle Rides για τα ωραιότερα ταξίδια στον κόσμο πάνω σε δύο τροχούς...


...
Αθλητικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών, με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, Formula 1, WRC και χάντμπολ, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του OTE TV αυτή την εβδομάδα.
Τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT θα μεταδώσουν ντέρμπι που ενδέχεται να κρίνουν τη μάχη του τίτλου στα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, τις μονομαχίες σε Barclays Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον (Σάββατο 5/4, 14.45 OTE SPORT 1HD), Τσέλσι-Στόουκ Σίτι (Σάββατο 5/4, 19.00 OTE SPORT 2HD), Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (Κυριακή 6/4 18.00, OTE SPORT 1HD), τις αναμετρήσεις Ατλέτικο Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ (Σάββατο 5/4, 17.00 OTE SPORT 2HD), Μπαρτσελόνα-Μπέτις (Σάββατο 5/4, 19.00 OTE SPORT 2HD) και Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο 5/4, 21.00 OTE SPORT 2HD) για την La Liga, τις προσπάθειες των σπουδαιότερων συλλόγων σε Serie A και Bundesliga για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς και τα λατινοαμερικάνικα ντέρμπι από Copa Libertadores και Copa do Brasil.
Επίσης, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν την έναρξη των playoff της Football League την Τετάρτη 9 Απριλίου στα κανάλια ΟΤΕ SPORT 4 και 5, τις μονομαχίες των άσσων του NBA, τις κόντρες των κορυφαίων πιλότων για το Grand Prix του Μπαχρέιν στην Formula 1 από 4 έως 6 Απριλίου, καθώς και τον αγώνα του WRC στην Πορτογαλία, την Κυριακή 6 Απριλίου στις 17.45 στο OTE SPORT 3HD. Ακόμη, θα προβληθεί η αναμέτρηση Βοσνία-Ελλάδα για τα playoff του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Χάντμπολ, το Σάββατο 5 Απριλίου (20.15, ΟΤΕ SPORT 5). 

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το κινηματογραφικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα, με σπουδαίες πρεμιέρες αλλά και πολυβραβευμένες παραγωγές.
Ξεχωρίζει η πρεμιέρα της φαντασμαγορικής διασκευής του διάσημου βιβλίου του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ, O Υπέροχος Γκάτσμπι από τον Μπαζ Λούρμαν στο Village Cinema, τη Δευτέρα 7 Απριλίου, με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κάρεϊ Μάλιγκαν, η α’ προβολή της νεανικής ρομαντικής κομεντί Ονειρεμένο Τώρα με τους ανερχόμενους Μάιλς Τέλερ (Απώλεια, Project X) και Σαλέιν Γούντλεϊ (Η Τριλογία της Απόκλισης, Οι Απόγονοι), καθώς και το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ από την Ισπανία Μαύρο Κήτος για τη διαβόητη φάλαινα Tilikum, που είναι υπεύθυνη για το θάνατο 3 ατόμων, μεταξύ των οποίων και ενός προπονητή φαλαινών, στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand.
Το noir θρίλερ Ραντεβού με τον Εκτελεστή μου με τους Ρούφους Σιούελ και Ροζάριο Ντόσον θα προβληθεί σε α’ τηλεοπτική προβολή την Πέμπτη 3 Απριλίου στις 21.00 στο ΟΤΕ CINEMA 1HD. Σε πρώτη προβολή στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα δουν επίσης το ρομαντικό Αγαπημένε μου Τζον του Λάσε Χάλστρομ με τους Τσάνινγκ Τέιτουμ και Αμάντα Σέιφριντ (Παρασκευή 4/4 στις 21.00).       

Εξαιρετικές οι επιλογές στο OTE CINEMA 2, με βραβευμένες ταινίες κορυφαίων σκηνοθετών. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθήσουν το θρίλερ του Πέδρο Αλμοδόβαρ Το Δέρμα που Κατοικώ με τον Αντόντιο Μπαντέρας (BAFTA ξενόγλωσης ταινίας -6/4,  22.00), τον Ταλαντούχο Κύριο Ρίπλεϊ του Άντονι Μινγκέλα με τον Ματ Ντέιμον και τον Τζουντ Λο (BAFTA β΄ανδρικού ρόλου -7/4, 22.00) και το βιογραφικό δράμα της Τζούλι Τέιμορ Φρίντα με την Σάλμα Χάγιεκ στο ρόλο της Μεξικανής ζωγράφου (2 Όσκαρ -9/4,  22.00).
Επίσης, στο πλαίσιο του αφιερώματος Cinema Rocks των καναλιών OTE CINEMA 1HD και ΟΤΕ CINEMA 2, θα προβληθεί η θρυλική μουσική κωμωδία της δεκαετίας του ‘80 Οι Ατσίδες με τα Μπλε του Τζον Λάντις με τους Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ στους κεντρικούς ρόλους  (8/4 στις 22.00, ΟΤΕ CINEMA 2).
Τη Δευτέρα 7 Απριλίου στις 22.20, κάνει πρεμιέρα στο κανάλι FOX ο 5ος κύκλος της σειράς  Sons of Anarchy για τις δραστηριότητες της περίφημης λέσχης μοτοσικλετιστών SAMCRO. Τέλος, από την Τρίτη 8 Απριλίου στις 21.00 επιστρέφει στο FOX Life ο 5ος κύκλος της αγαπημένης και 4 φορές βραβευμένης με Emmy Καλύτερης Κωμικής Σειράς Modern Family.
H πρωταγωνίστρια του Modern Family, Σοφία Βεργκάρα, μιλάει αυτή την Κυριακή 6 Απριλίου  στις 20:30 στην εκπομπή Buzz και το Γιώργο Σατσίδη για τη σειρά φαινόμενο και το ρόλο της. Το Buzz προβάλλεται στο OTE CINEMA 1HD κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Τα Nickelodeon Kids Choice Awards 2014 θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι το Σάββατο 5 Απριλίου στο κανάλι Nickelodeon στον ΟΤΕ TV. Η διοργάνωση, που αναδεικνύει τις καλύτερες ταινίες και σειρές, τους πρωταγωνιστές, αλλά τα καλύτερα τραγούδια και καλλιτέχνες της χρονιάς, φέτος έχει παρουσιαστή τον Μαρκ Γουόλμπεργκ.    
Οι φαν της σειράς Austin & Ally θα μπορούν να απολαύσουν τον 3ο κύκλο επεισοδίων με τους αγαπημένους τους μουσικούς, στο Disney Channel το Σάββατο 5 Απριλίου στις 09:55.
Επίσης, αφιέρωμα στη σειρά κινουμένων σχεδίων Marvel Avengers Assemble προγραμματίζει το κανάλι Disney XD την Κυριακή 6 Απριλίου και οι διασημότεροι υπερήρωες της Marvel, όπως ο Iron Man, ο Thor, ο Hulk και ο Captain America ενώνουν τις δυνάμεις τους στη μικρή οθόνη. 

Πρεμιέρα για τη σειρά Game of Stones του Discover Channel την Τετάρτη 9 Απριλίου. Ο Don Kogen CEO της εταιρείας Gem Guys Inc. και η ομάδα του ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο, από την Ταϋλάνδη και την Τουρκία έως την Τανζανία και τη Βραζιλία, σε αναζήτηση των πιο σπάνιων λίθων και πολύτιμων πετραδιών.   
Η διάσημη σειρά του Travel Channel HD, World Greatest Motorcycle Rides, επανέρχεται, από τη Δευτέρα 7 Απριλίου, και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις καλύτερες διαδρομές του κόσμου, πάνω σε δύο τροχούς, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου.    

Το φεστιβάλ Crossroads Guitar Festival 2013 στη Νέα Υόρκη, που διοργάνωσε ο Eric Clapton για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και το οποίο συγκέντρωσε διάσημους κιθαρίστες, όπως οι Allman Brothers, ο Blake Mills, o Keith Richards και φυσικά ο ίδιος ο Clapton, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV σε υψηλή ευκρίνεια στο iConcerts HD, την Τρίτη 8 Απριλίου. 

Με νέα επεισόδια επιστρέφει η εκπομπή του Ross Matthews Hello Ross στο E! Entertainment HD, από το Σάββατο 5 Απριλίου στον ΟΤΕ TV. Στο talk show του, ο γνωστός παρουσιαστής φιλοξενεί celebrities από το χώρο της ποπ κουλτούρας, ενώ παρουσιάζει ρεπορτάζ και όλα τα τελευταία νέα από το χώρο της τέχνης, της μόδας και της showbiz.