ΟΤΕ TV στο δρόμο για το Μουντιάλ με Πορτογαλία-Ελλάδα...

Εβδομάδα 29 Μαΐου - 04 Ιουνίου 2014...
Τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με την Πορτογαλία, 10 χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro, και τη Νιγηρία επί αμερικανικού εδάφους, ενόψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV. Τα κανάλια ΟΤΕ SPORT θα μεταδώσουν και τον τρίτο φιλικό αγώνα της εθνικής μας με την Βολιβία και ακόμη 13 φιλικές αναμετρήσεις ανάμεσα στα φαβορί και αουτσάιντερ του Μουντιάλ, εκ των οποίων οι 6 αυτή την εβδομάδα. Από τα κινηματογραφικά, δεν θα χάσουμε την πρεμιέρα της συγκλονιστικής ταινίας του Γαλλοτυνήσιου Αμπντελατίφ Κεσίς, Η Ζωή της Αντέλ, με τις εξαιρετικές Αντέλ Εξαρχόπουλος και Λεά Σεϊντού στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand, τη βραβευμένη στις Κάννες δραματική κομεντί Reality του Ιταλού Ματέο Γκαρόνε στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, αλλά και το φινάλε των σειρών Atlantis και Top of the Lake σε α’ προβολή στο ίδιο κανάλι. Σε ρυθμούς Μουντιάλ, το Nat Geo Wild HD μας ταξιδεύει στην άγρια φύση της Βραζιλίας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Wild Untamed Brazil, ενώ το Travel Channel HD μας αποκαλύπτει τα μυστικά της χώρας με τη σειρά Αυτή Είναι η Βραζιλία...

...
Αυτή την εβδομάδα ο OTE TV μας βάζει στην τελική ευθεία κορυφαίων αθλητικών γεγονότων. Λίγο πριν την έναρξη της σημαντικότερης ποδοσφαιρικής γιορτής του πλανήτη, ο OTE TV τεστάρει τις δυνάμεις των φαβορί και αουτσάιντερ, με σπουδαίους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας και των κορυφαίων ομάδων του Μουντιάλ. Το Σάββατο 31 Μαΐου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα της Εθνικής με την Πορτογαλία σε ζωντανή high definition μετάδοση (21.30, OTE SPORT 1HD), ενώ την Τετάρτη 4 Ιουνίου θα προβληθεί ο φιλικός αγώνας της Εθνικής με τη Νιγηρία (02.00, OTE SPORT 1HD), που θα καλύψει ο ΟΤΕ TV σε αποκλειστικότητα. Στις εκπομπές pre και post game του ΟΤΕ TV για τον αγώνα με την Πορτογαλία, καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης. Μέσα στην εβδομάδα, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν 6 ακόμη φιλικούς αγώνες, όπως Γαλλία-Παραγουάη (Κυριακή 01/06, 22.00, OTE SPORT 2HD), Γερμανία-Καμερούν (Κυριακή 01/06, 21.30, OTE SPORT 1HD), Βραζιλία-Παναμάς (Τρίτη 3/6, 22.00, OTE SPORT 1HD) και Αγγλία-Εκουαδόρ (Τετάρτη 4/6, 22.00, OTE SPORT 1HD).

Ακόμη, τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT μας δείχνουν το δρόμο για τη κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ, με τους τελικούς των περιφερειών και την έναρξη των NBA Finals, την μάχη των Playoffs για τον μπασκετικό τίτλο στην Ισπανία και την Ιταλία, τις μονομαχίες των κορυφαίων αναβατών του Moto GP στο Grand Prix της Ιταλίας, την ολοκλήρωση της προσπάθειας των ομάδων της Football League για τα εισιτήρια που οδηγούν στην άνοδο. Επιπλέον, οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να απολαύσουν στο βόλεϊ, τους αγώνες του FIVB World League ανδρών και του Volley Masters γυναικών, στο χάντμπολ τους ημιτελικούς και τελικούς του EHF Champions League και τη μάχη του τίτλου στα Playoffs της Α1, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη (30 Μαΐου, 20.00 OTE SPORT 4).   

Πλούσιο το πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του ΟΤΕ TV και αυτή την εβδομάδα. Στο OTE CINEMA 1HD θα δούμε σε πρώτη προβολή την τελευταία ταινία του Ιταλού Ματέο Γκαρόνε (Γόμορρα), τη βραβευμένη στις Κάννες δραματική κομεντί Reality (Πέμπτη 29/5, 21.00), αλλά και το θρίλερ Ο Κυνηγός με τους Γουίλιαμ Νταφόε και Σαμ Νιλ, με θέμα την αναζήτηση του τελευταίου τίγρη της Τασμανίας, στην action zone της Δευτέρας (2/6 21.00), ενώ δεν θα χάσουμε τα τελευταία επεισόδια των σειρών Atlantis και Top of the Lake, την Τρίτη 3 Ιουνίου στις 21.00 και 22.00 αντίστοιχα.   
Εξαιρετικές οι επιλογές και στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand, όπου ξεχωρίζει η Ζωή της Αντέλ του Αμπντελατίφ Κεσίς, με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των Αντέλ Εξαρχόπουλος και Λεά Σεϊντού, που κατέκτησε το Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες.
Ταινίες με την υπογραφή σπουδαίων σκηνοθετών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο ΟΤΕ CINEMA 2, όπως το βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ sci-fi θρίλερ Ομίχλη του Φρανκ Ντάραμποντ, με τον Τόμας Τζέιν και την Μάρσια Γκέι Χέρντεν (Παρασκευή 30/6, 22.00), την ανατρεπτική κομεντί των αδελφών Κοέν Αβάσταχτη Γοητεία με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Τρίτη 3/6, 22.00), αλλά και το υποψήφιο για 4 Όσκαρ ερωτικό δράμα του Ίαν Σοφτλεϊ Τα Φτερά της Αγάπης, με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και τον Λάινους Ρόουτς στη ζώνη Ladies First (Τετάρτη 4/6, 22.00).       
Το αφιέρωμα του OTE CINEMA 3 στα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα, με τον Μεθύστακα του Γιώργου Τζαβέλλα, που σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία το 1950, καθιερώνοντας την κινηματογραφική βιομηχανία στην Ελλάδα (Πέμπτη 29/5, 23.30), το Τέλος Εποχής του Αντώνη Κόκκινου, που κέρδισε 5 βραβεία στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και ανανέωσε το ενδιαφέρον του κοινού για το ελληνικό σινεμά (Παρασκευή 30/5, 23.30), αλλά και τις Περιπέτειες του Βιλάρ του 1924, την παλαιότερη σωζόμενη ελληνική ταινία με υπόθεση, που προβάλλεται με νέα μουσική σύνθεση από τον Μηνά Αλεξιάδη με πρωτοβουλία της Ταινιοθήκης της Ελλάδας και την υποστήριξη του ΟΤΕ TV (Σάββατο 31/5, 23.30).  
Σε πρώτη προβολή στο Village Cinema μόνο στον ΟΤΕ TV, θα προβληθεί το θρίλερ Ψυχρό Αίμα με τον Έρικ Μπάνα, την Ολίβια Γουάιλντ και τον Τσάρλι Χάναμ (του Sons of Anarchy), τη Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 21.00.

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, το Nat Geo Wild HD μας ταξιδεύει στη χώρα με τα απέραντα δάση, την αφιλόξενη έρημο και τον μαγικό Αμαζόνιο και παρουσιάζει την άγρια ζωή της βραζιλιάνικης φύσης, στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Wild Untamed Brazil, την Τρίτη 3/6, στις 19:00.    
Στο δρόμο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και το Travel Channel HD, που προβάλλει την εκπομπή Αυτή Είναι η Βραζιλία παρουσιάζοντας τα εντυπωσιακά τοπία, την κουζίνα και την κουλτούρα της χώρας. Το πρώτο επεισόδιο τη Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 21.00.
Επίσης, με νέα επεισόδια επιστρέφει στο HISTORY HD η σειρά ντοκιμαντέρ Μεγάλη Ιστορία και αυτή την εβδομάδα αποκρυπτογραφεί τη βάση όλων των κωδικών της ανθρώπινης ζωής, το DNA (από την Κυριακή 1/6, 23.00). 
Πρεμιέρα για τη νέα σειρά Η Αναμέτρηση των Αήττητων του National Geographic Channel από τη Δευτέρα 2/6 στις 22.00, όπου κάθε εβδομάδα οι καλύτερες εταιρείες της Αμερικής ανταγωνίζονται με τα κορυφαία προϊόντα τους, από γυαλιά άφθαρτα σε εκρήξεις βόμβας, μέχρι μαγνήτες ικανούς να ανελκύσουν 10 τόνους και υφάσματα που δεν καίγονται. 

Στο Disney Channel το Σάββατο 31 Μαΐου στις 10.40, θα προβληθεί η παιδική ταινία κινούμενων σχεδίων Το Σπαθί του Βασιλιά Αρθούρου.

H Τζόαν Ρίβερς και το επιτελείο της παρουσιάζουν τις διασημότητες, τα γεγονότα και το στυλ της εβδομάδας σε ακόμα ένα νέο επεισόδιο του Fashion Police την Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 23:30 στο Ε! HD.