Το MotoGP™ θα ‘τρέχει’ αποκλειστικά ζωντανά & σε υψηλή ευκρίνεια στον ΟΤΕ TV και την τριετία 2015-2017...

Ο ΟΤΕ TV ανεβάζει στροφές και στέλνει 2 τυχερούς στο MotoGP του Brno στη Τσεχία 
 Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν αποκλειστικά ζωντανά και σε ποιότητα High Definition στα κανάλια OTE SPORT συναρπαστικούς αγώνες σε δύο τροχούς από τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου και την τριετία 2015-2017, καθώς ο ΟΤΕ TV ανανέωσε για τρία χρόνια τα δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM MotoGP™...

...
Όλοι οι αγώνες, τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά του MotoGP™, καθώς επίσης οι αγώνες των Moto2™ και Moto3™, θα φιλοξενούνται τα επόμενα τρία χρόνια, από το Μάρτιο έως το Νοέμβριο, στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του OTE TV. «Ανανεώσαμε έως το 2017 τα δικαιώματα μετάδοσης του MotoGP και, μαζί με την Formula 1 και το WRC, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV τα δημοφιλέστερα παγκοσμίως πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού, όλα σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου. Μάλιστα από το 2015 θα ενισχύσουμε τις δημοσιογραφικές αποστολές, καλύπτοντας 12 από τους συνολικά 18 αγώνες, για ακόμη πιο ποιοτική μετάδοση και πλούσια εμπειρία για τους συνδρομητές μας», δήλωσε σχετικά ο κ. Δημοσθένης Βασιλόπουλος, Υποδιευθυντής Αθλητικών Καναλιών ΟΤΕ TV.

 «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τον OTE TV για τρία ακόμη χρόνια, αλλά και για το γεγονός ότι ο ΟΤΕ TV εμπλουτίζει περαιτέρω το πρόγραμμά του γύρω από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP™, προσαρμόζοντας τις εκπομπές στις ανάγκες των Ελλήνων τηλεθεατών. Το MotoGP αποτελεί βασικό συστατικό του χαρτοφυλακίου του ΟΤΕ TV, κάτι που καταδεικνύει το ενδιαφέρον του κοινού για το Grand Prix»,δήλωσε από πλευράς του ο Manel Arroyo, Γενικός Διευθυντής Media και TV Area στην Dorna Sports.

Για την ίδια περίοδο ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε επιπλέον τα δικαιώματα μετάδοσης για το Red Bull MotoGP Rookies Cup και το Shell Advance Asia Talent Cup, δύο από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του Moto GP για την ανάδειξη νέων ταλέντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε δυο τροχούς. Το Red Bull MotoGP Rookies Cup, στο οποίο συμμετέχουν ανερχόμενοι άσσοι με στόχο την είσοδό τους στο Moto3, έχει αναδείξει ταλέντα όπως ο Ντάνι Κέντ και ο Ελληνοαυστραλός, Άρθουρ Σίσις, ενώ το Shell Advance Asia Talent Cup περιλαμβάνει 6 αγώνες με τη συμμετοχή 20 νεαρών αναβατών από διάφορες χώρες της Ασίας και της Άπω Ανατολής.

Ακόμη, ο ΟΤΕ TV θα προβάλλει την εκπομπή Paddock Pass καθώς επίσης τις εκπομπές του MotoGP με highlights, previews και reviews, που περιλαμβάνουν στιγμιότυπα από τους αγώνες και τα τεστ των ομάδων, προφίλ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, καθώς και όλα τα νέα από το συναρπαστικό κόσμο του MotoGP.

Και για ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις σε MotoGP, Formula 1 και WRC, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθούν την εκπομπή Grand Prix στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT.


Ο ΟΤΕ TV ανεβάζει στροφές και στέλνει 2 τυχερούς στο MotoGP του Brno στη Τσεχία 
Τους πιο γρήγορους αναβάτες του κόσμου και τους θεαματικότερους αγώνες σε δύο τροχούς θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά 2 τυχεροί που θα ταξιδέψουν στο Brno της Τσεχίας για τους αγώνες του MotoGP, μέσω του διαγωνισμού που διοργανώνει ο ΟΤΕ TV αποκλειστικά για τους συνδρομητές του.      
Ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, ο ΟΤΕ TV, που μεταδίδει σε αποκλειστικότητα  το MotoGP στην Ελλάδα, προσφέρει στο νικητή του διαγωνισμού και ένα ακόμη άτομο ένα 3ήμερο ταξίδι στο Brno της Τσεχίας, όπου θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, παρακολουθώντας από κοντά τα δοκιμαστικά και τον αγώνα του MotoGP που θα διεξαχθούν στις 16 και τις 17 Αυγούστου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Brno, ο νικητής και ο συνοδός του θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να επισκεφτούν το χώρο του paddock, όπου βρίσκονται οι μηχανές, οι οδηγοί και τα τεχνικά επιτελεία, αλλά και να απολαύσουν μία αποκλειστική επίσκεψη στο pit box της ομάδας Pramac Ducati για να δουν τις μηχανές από πολύ κοντά.     

Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να στείλουν το μήνυμα MOTOGP στο 19129[1] προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για το ταξίδι, έως την Παρασκευή 20 Ιουνίου.   
Ο ΟΤΕ TV μεταδίδει τους αγώνες του MotoGP εδώ και τρία χρόνια, προσφέροντας κορυφαίο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πρόσφατα ο ΟΤΕ TV ανανέωσε και για την τριετία 2015-2017 τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων, των ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμαστικών του MotoGP, καθώς και των αγώνων των Moto2 και Moto3, που θα μεταδίδονται αποκλειστικά ζωντανά και σε ποιότητα High Definition στα κανάλια OTE SPORT.




[1] Χρέωση 0,11€/sms. Όροι και προυποθέσεις στο www.otetv.gr/news