Καλοκαίρι, χωρίς διακοπές στην ψυχαγωγία, με εμπλουτισμένο Nova GO!

Με 3 νέα κανάλια, ταινίες της Φίνος Φιλμ, φιλικούς αγώνες και παιδικά προγράμματα...
Αυτό το καλοκαίρι, οι διακοπές συνδυάζονται με Nova GO, την πρωτοποριακή υπηρεσία που είναι διαθέσιμη, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές των καναλιών Novasports ή/και Novacinema, μέσω laptop, smartphone και tablet. Η βραβευμένη υπηρεσία της Nova εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο με 3 νέα κανάλια σε ζωντανή μετάδοση, περισσότερες ταινίες με ελληνικό χρώμα από τη χρυσή ταινιοθήκη της Φίνος Φιλμ, τους φιλικούς αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά και με μια νέα κατηγορία με παιδικά προγράμματα.


...
Τα αγαπημένα κανάλια Novalifε και Disney XD έρχονται τώρα σε ζωντανή μετάδοση μέσω Nova GO, για να προσφέρουν, σε όλη την οικογένεια, γνωστές ταινίες και σειρές, αλλά και διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές. Επίσης, η ελληνική έκδοση του κορυφαίου διεθνούς ειδησεογραφικού καναλιού Euronews χαρίζει πλέον την πιο έγκυρη ενημέρωση, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, με συνεχή ροή ειδήσεων από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και ειδικά αφιερώματα στα σημαντικότερα οικονομικά, αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα.

Οι λάτρεις του παλιού ελληνικού κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, όποτε το επιθυμούν, 150 αξέχαστες επιτυχίες της Φίνος Φιλμ, όπως «Το Δόλωμα», «Γοργόνες και Μάγκες», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Η κόμισα της Κέρκυρας», «Η θεία από το Σικάγο», «Ο Ηλίας του 16ου», «Μερικοί το προτιμούν κρύο», «Ραντεβού στον αέρα», «Μαριχουάνα Στοπ». Η χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, με τη σφραγίδα του Φιλοποίμενα Φίνου, μεταφέρεται τώρα διαδικτυακά στην υπηρεσία Nova GO, με όλες τις αγαπημένες ατάκες των μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών να ζωντανεύουν μέσω laptop, smartphone και tablet.

Αγαπημένες παιδικές, μεταγλωττισμένες ταινίες από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood, όπως «Τα Στρουμφάκια 2» και «Τούρμπο», θα συντροφεύσουν το καλοκαίρι παιδιά και εφήβους. Στην υπηρεσία Nova GO μεταδίδονται επίσης οι μεγαλύτερες σειρές και ταινίες των καναλιών Novacinema, αλλά και σε ζωντανή μετάδοση τα κανάλια Novasports 1, Novasports 2, Novasports 3, Novasports 6, Novasports 24 ΗD, Nova Mad Greekζ, Boomerang και History. Τέλος, οι χρήστες της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα προβολής επιλεγμένων προγραμμάτων, μέχρι και 7 ημέρες μετά την ημερομηνία προβολής τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nova.gr/novago ή στο 18345 (αστική χρέωση/λεπτό από σταθερό δίκτυο).


Nova. Ζεις καλύτερα!