Τελικοί πρωταθλημάτων μπάσκετ σε Ισπανία και Ιταλία στον OTE TV...

Εβδομάδα 19-25 Ιουνίου 2014...
Μετά τους εντυπωσιακούς τελικούς στο NBA, σειρά παίρνουν τα πρωταθλήματα μπάσκετ Liga Endesa ACB και Lega Basket Serie A, σε Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα, όπου τα ζευγάρια Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο-Μοντεπάσκι Σιένα διεκδικούν αυτή την εβδομάδα τον τίτλο. Στα αθλητικά, ξεχωρίζουν ακόμη ο αγώνας της Formula 1 επί αυστριακού εδάφους, οι αναμετρήσεις για την τελική φάση της World League στο βόλεϊ, αλλά και ο τελικός της Α1 χάντμπολ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους. Εξαιρετικές οι επιλογές και στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, όπου κάνουν πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ Michael Jackson: The Life of an Icon με σπάνιο υλικό από τη ζωή του καλλιτέχνη, η απολαυστική μαύρη κωμωδία Εξωγήινο Hangover, αλλά και το εξαιρετικό γαλλικό δράμα Πέρα από τη Λογική, ενώ δεν θα χάσουμε το ανατρεπτικό και αγαπημένο Νόημα της Ζωής των Monty Python και το βραβευμένο Ένας Σοβαρός Άνθρωπος, με το οποίο ολοκληρώνεται το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στους αδελφούς Κοέν. Δεν ξεχνάμε επίσης ότι το Σάββατο 21 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και ότι το iConcerts HD θα προβάλει όλη την ημέρα τις καλύτερες συναυλίες back2back...

...
Πλούσιο αθλητικό θέαμα, εντυπωσιακή αγωνιστική δράση και κορυφαία ντέρμπι περιμένουν και αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κανάλια OTE SPORT. Μετά την απονομή τίτλου στο ΝΒΑ, στην Ισπανία και την Ιταλία, κρίνονται τα πρωταθλήματα μπάσκετ, Liga Endesa ACB και Lega Basket Serie A, με ένα ακόμη el clasico Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (Πέμπτη 19/6, Σάββατο 21/6 & Τρίτη 24/6 στο OTE SPORT 5) και την παραδοσιακή κόντρα των τελευταίων ετών ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και την Μοντεπάσκι Σιένα (Πέμπτη 19/6 & Σάββατο 21/6 -και αν χρειαστεί- Δευτέρα 23/6 & Τετάρτη 25/6 στο OTE SPORT 2HD).
Στην Formula 1, από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου, πιλότοι και ομάδες επιστρέφουν μετά από 11 χρόνια επί αυστριακού εδάφους, για τις μονομαχίες της ταχύτητας και της στρατηγικής, σε έναν από τους πλέον αμφίρροπους και σκληρούς αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος (Σάββατο 21/6 & Κυριακή 22/6, OTE SPORT 1HD). Στο βόλεϊ μαίνονται οι κόντρες, με τις κορυφαίες εξάδες του πλανήτη σε επίπεδο εθνικών συγκροτημάτων να στοχεύουν την πρόκριση στην τελική φάση της World League, ενώ παράλληλα στην άμμο τα καλύτερα ζευγάρια σε άνδρες και γυναίκες εντυπωσιάζουν και τα δίνουν όλα για τον τίτλο στο τουρνουά του Βερολίνου, το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιουνίου. Οι απονομές τίτλων συνεχίζονται και στο χάντμπολ, με έναν ακόμη τελικό της Α1 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους στις 21 Ιουνίου (19.00, OTE SPORT 5), ενώ στην άμμο αρχίζει η δράση του Euro Beach Soccer με πρώτο προορισμό τη Σικελία και την Κατάνια.
Επίσης, συνεχίζεται η καθημερινή κάλυψη του ΟΤΕ TV για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με ζωντανές συνδέσεις από τα γήπεδα, ρεπορτάζ, ειδικά αφιερώματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις, μέσα από την εκπομπή Sport Show Brazil 2014 (21.00, OTE SPORT 4).

Πρεμιέρες, βραβευμένες ταινίες και νέους κύκλους δημοφιλών σειρών, μπορούν να απολαύσουν και αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία OTE Cinema On Demand, όπου κάνουν πρεμιέρα το all star ιστορικό δράμα Μνημείων Άνδρες του Τζορτζ Κλούνεϊ, με τον ίδιο και τους Ματ Ντέιμον, Μπιλ Μάρεϊ, Κέιτ Μπλάνσετ και Τζον Γκούντμαν να προσπαθούν να διασώσουν ανεκτίμητα έργα τέχνης από τους Ναζί στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και τη συνέχεια των «300», 300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας, με τη Λένα Χέιντι, την Εύα Γκριν και τον Ροντρίγκο Σαντόρο.

Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, το ντοκιμαντέρ Michael Jackson: The Life of an Icon, ακριβώς 5 χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη της ποπ, με σπάνιο υλικό από ζωντανές εμφανίσεις και φωτογραφίες του Τζάκσον, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις της μητέρας και των αδελφών του (Τετάρτη 25 Ιουνίου 21.00, OTE CINEMA 1HD), την ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία από τη Μ. Βρετανία Εξωγήινο Hangover (Πέμπτη 19 Ιουνίου 21.00, OTE CINEMA 1HD), αλλά και το εξαιρετικό γαλλικό δράμα Πέρα από τη Λογική, που βασίζεται στην ιστορία της Μήδειας και χάρισε στην πρωταγωνίστρια, Εμιλί Ντεκέν, βραβείο ερμηνείας στις Κάννες (Τετάρτη 25 Ιουνίου 22.00, OTE CINEMA 2). 
        
Εξαιρετικές και οι επιλογές με βραβευμένες ταινίες και all-time classics στο OTE CINEMA 2,  όπου ξεχωρίζουν το ανατρεπτικό Νόημα της Ζωής, με τους Monty Python να σατιρίζουν το νόημα της ζωής, της εκπαίδευσης, της οικογένειας μέσα επτά διαφορετικά σκετς (Πέμπτη 19 Ιουνίου, 22.00) και η πολυβραβευμένη μαύρη κομεντί των αδελφών Κοέν Ένας Σοβαρός Άνθρωπος (Τρίτη 24 Ιουνίου, 22.00).         
Δεν θα χάσουμε ακόμη την πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς μυστηρίου The Killing, στο κανάλι FOX, στον OTE TV, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 21.30.     

Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 22.00 στο Travel Channel HD, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική γαστρονομική περιπλάνηση στη χώρα του καρναβαλιού, του ποδοσφαίρου και του καλού φαγητού, μέσα από τη σειρά Andy Bates’ Brazilian Street Feasts. Ο σεφ Άντι Μπέιτς ταξιδεύει στη Βραζιλία και με αφετηρία το Ρίο ντε Τζανέιρο εξερευνά τη βραζιλιάνικη γαστρονομική κουλτούρα, δοκιμάζει ασυνήθιστες γεύσεις και εμπνέεται για τις δικές του δημιουργίες.

Πρεμιέρα για τη νέα βραβευμένη σειρά animation επιστημονικής φαντασίας, Τέρατα και Εξωγήινοι, στο Nickelodeon, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 17.45. Η σειρά παρακολουθεί τις περιπέτειες μίας γυναίκας που μεταμορφώνεται σε γίγαντα όταν τη χτυπά μετεωρίτης, ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι Ριζ Γουίδερσπουν, Σεθ Ρόγκαν και Χιού Λόρι.


Την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, το Σάββατο 21 Ιουνίου, θα μπορούν να γιορτάσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, με ένα μοναδικό 24ωρο αφιέρωμα στο iConcerts HD, όπου θα προβάλλονται back2back οι καλύτερες συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις κορυφαίων καλλιτεχνών παγκοσμίως. Την ίδια ημέρα στο VH1, θα προβληθεί αφιέρωμα στα 50 καλύτερα τραγούδια της δεκαετίας του ’90, που θα ξεκινήσει στις 13.00.