Nickelodeon Highlights Οκτωβρίου...

ΝέαΕνημέρωση: Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Οκτώβριο από το "Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...Nickelodeon Highlights Οκτωβρίου...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον  Οκτώβριο από το "Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
Nickelodeon Highlights Οκτωβρίου.... 
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Οκτωβρίου έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

Winx SEASON 7 (ΝΕΑ επεισοδια)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 04 οκτοβριου ΣΤΙΣ 10:10 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:10
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 10:10
 
Οι Winx επιστρέφουν…

Σε αυτήν την σεζόν, κάθε νεράιδα θα έχει μαζί της ένα ζώο που έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο, απαραίτητο στοιχείο για την ισορροπία του Μαγικού Σύμπαντος. Οι Winx θα το ανακαλύψουν, ενώ θα βρεθούν αντιμέτωπες και με δύο νέους φοβερούς κακοποιούς. Παράλληλα, θα μπορέσουν να ανακαλύψουν νέες μεταμορφώσεις στη διάρκεια του μακρινού τους ταξιδιού.

Ο ΑΛΒΙΝΝΝ!!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (ALVINNN!!! AND THE CHIPMUNKS) νεα επεισοδια
ΠΡΕΜΙΕΡΑ κυριακη 04 οκτοβριου ΣΤΙΣ 14:45 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 14:45
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 14:45
 
Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, Ο ΑΛΒΙΝΝΝ!!! και η παρέα του, μας ταξιδεύει στη μουσική, στο γέλιο και σε ιστορίες με μοναδικό στόχο τη διασκέδαση. Η γνωστή παρέα παρουσιάζεται για πρώτη φορά με νέα πρωτοποριακά κινούμενα σχέδια και σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχει κι ένα νέο πρωτότυπο τραγούδι. Η σειρά παρουσιάζει τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες ενός πατέρα, του David Seville, που προσπαθεί να μεγαλώσει έξι υπερ-ενεργητικά σκιουράκια. Όπως και με τους περισσότερους γονείς, η υπομονή του Dave θα φτάσει στα όριά της, αναγκάζοντάς τον να τελειώσει τις περισσότερες προτάσεις του με το… "ALVINNN !!!"


make it pop
ΠΡΕΜΙΕΡΑ δευτερα 05 οκτωβριου ΣΤΙΣ 21:30
κάθημερινα στισ 21:30
   

Τι κοινό μπορεί να έχουν η σχολαστική και ντροπαλή Corki, η σχεδιάστρια μόδας  Jodi και η ντίβα της ποπ και των social media Sun Hi; Μόνο την αγάπη τους για την ποπ μουσική, τα φωνητικά των σούπερ σταρ και τις τέλειες χορευτικές κινήσεις! Το Maki It Pop είναι μια μουσική κωμωδία όπου τρία κορίτσια εξελίσσονται από απλοί συγκάτοικοι σε ένα αχώριστο μουσικό συγκρότημα.
Με τη βοήθεια του συμμαθητή τους και επίδοξου DJ, Caleb, το συγκρότημα τους γίνεται γρήγορα πολύ δημοφιλή στο γυμνάσιο όπου πηγαίνουν. Όμως τα κορίτσια θα καταλάβουν ότι η επιτυχία τους αυτή δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουν προβλήματα στις σχέσεις τους και στη διατήρηση των καλών βαθμών στο σχολείο.


Σαντζε και Κρεγκ (Sanjay and Craig) SEASON 2 νεα επεισοδια
ΠΡΕΜΙΕΡΑ παρασκευη 09 οκτωβριου ΣΤΙΣ 22:30
κάθε παρασκευη σΤΙΣ 22:30
 
Η νέα σειρά Σάντζε και Κρεγκ παρακολουθεί τις κωμικοτραγικές περιπέτειες του Σάντζε, ενός 12χρονου αγοριού που αποδεικνύει την παλαιά παροιμία: δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να καταφέρεις (ή να καταστρέψεις) εφ 'όσον ο καλύτερος σου φίλος είναι ένα φίδι που μιλάει. Δεν ξέρουν όλοι ότι ο Κρεγκ μπορεί να μιλήσει. Μόνο ο Σάντζε και οι δύο φίλοι του, η Μέγκαν και ο Έκτορας, γνωρίζουν την αλήθεια. Για όλους τους άλλους, ο Κρεγκ μοιάζει με ένα κανονικό φίδι. Ο Σάντζε στηρίζεται στη σχέση του με τον Κρεγκ, ώστε να τον βοηθήσει στις περιπέτειές του στην προαστιακή γειτονιά οπού ζει.

Το φανταστικό αυτό δίδυμο θα ζήσει φοβερές περιπέτειες, όπως το ανέβουν στο πιο τρομακτικού rollercoaster που υπάρχει ή να μεταμφιεστούν σε γιατρούς που θα κάνουν την πρώτη μεταμόσχευση στον κόσμο. Ο Σάντζε και ο Κρεγκ είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, και μαζί, μπορούν να κάνουν τα πάντα. Το μόνο πράγμα που τους στέκεται εμπόδιο είναι ο Noodman, ένας ανισόρροπος γείτονας που φοβάται τα φίδια και είναι πάντα στα πρόθυρα να ανακαλύψει ότι ο Κρεγκ μπορεί και μιλάει.


LALALOOPSY SEASON 2 νεα επεισοδια
ΠΡΕΜΙΕΡΑ  κυριακη 18 οκτωβριου ΣΤΙΣ 10:35
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:35
 

Οι Lalaloopsy έρχονται από έναν φανταστικό κόσμο, προσφέροντας διασκεδαστικές περιπέτειες γεμάτες εκπλήξεις. Παρόλο που η κάθε Lalaloopsy έχει διαφορετικά ταλέντα και απόψεις, είναι αυτές οι διαφορές που κάνουν τον κόσμο τους ένα τόσο συναρπαστικό μέρος, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν!


Μπες κι εσύ στη φανταστική, παιχνιδιάρικη Χώρα των Lalaloopsy και ζήσε απίθανες περιπέτειες με τις αγαπημένες σου κούκλες Lalaloopsy!