«Τα μυστικά του δάσους»: Ένα ιδιαίτερο μουσικό παραμύθι στα κανάλια Novacinema!

Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD
 «Τα μυστικά του δάσους» το εξαιρετικό μιούζικαλ του Ρόμπ Μάρσαλ, το οποίο ήταν υποψήφιο για τρία Όσκαρ (Β’ Γυναικείου ρόλου: Μέριλ Στριπ, Κουστουμιών και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης), κάνει πρεμιέρα σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, στις 22:00.

Τραγούδια του Στίβεν Σοντχάιμ («Sweeny Todd») και διάσημα παραμύθια συναντιούνται σε ένα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, το οποίο μεταφέρεται στην οθόνη πιστά και με χολιγουντιανή αξιοπρέπεια από το σκηνοθέτη του «Chicago». Τα «Μυστικά του Δάσους» διηγούνται τις περιπέτειες της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας, της Ραπουνζέλ, και του Τζακ και της Φασολιάς του, ξετυλίγοντας την αστεία και συγκινητική ιστορία ενός φούρναρη και της γυναίκας του που θέλουν απεγνωσμένα έναν απόγονο. Αυτό το παραμύθι του 21ου αιώνα μας μεταφέρει στο Δάσος, το οποίο μας αποκαλύπτεται ως το μέρος που πας για να βρεις τα όνειρα σου, να αντιμετωπίσεις τους φόβους, να ενηλικιωθείς και να προχωρήσεις… Για τα γυρίσματα επιλέχθηκαν φυσικοί χώροι στην Αγγλία, η οποία διαθέτει γραφικά τοπία και υπέροχα κάστρα.

Το εξαιρετικό cast απαρτίζεται από τους Μέριλ Στριπ, Έμιλι Μπλαντ, Άννα Κέντρικ, Κρις Πάιν, Τζέιμς Κόρντεν.

Η ταινία μετά την προβολή της θα είναι διαθέσιμη τόσο από την υπηρεσία Nova On Demand, όσο και από την υπηρεσία Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την παρακολουθήσουν, όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται