Νέα εμπορική πρόταση από τη Nova! Τα πάντα, για πάντα! Αυτό δεν είναι 3play. Είναι Super Play!

Η Nova απογειώνει τα Χριστούγεννα παρουσιάζοντας την πιο ολοκληρωμένη 3Play πρόταση, που καλύπτει όλη την οικογένεια σε ψυχαγωγία και επικοινωνία! Η νέα #SuperPlay εμπορική πρόταση της Nova, πραγματικά περιλαμβάνει τα πάντα για πάντα, καθώς οι συνδρομητές της θα απολαμβάνουν ασύλληπτες ταχύτητες με VDSL internet έως 50 Mbps, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά απεριόριστη επικοινωνία με όλη την Ελλάδα και όλη τη Nova...
...






Νέα εμπορική πρόταση από τη Nova! Τα πάντα, για πάντα!
Αυτό δεν είναι 3play. Είναι Super Play!                                                                                             

Η Nova απογειώνει τα Χριστούγεννα παρουσιάζοντας την πιο ολοκληρωμένη 3Play πρόταση, που καλύπτει όλη την οικογένεια σε ψυχαγωγία και επικοινωνία! Η νέα #SuperPlay εμπορική πρόταση της Nova, πραγματικά περιλαμβάνει τα πάντα για πάντα, καθώς οι συνδρομητές της θα απολαμβάνουν:

·           Ασύλληπτες ταχύτητες με VDSL internet έως 50 Mbps, για να σερφάρουν όλοι ταυτόχρονα!
·           Απεριόριστη επικοινωνία με όλη την Ελλάδα και για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, με πραγματικά απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά αλλά και προς όλα τα κινητά χωρίς κανένα όριο χρήσης!
·           Όλη τη Nova, με την αθλητική δράση των καναλιών Novasports, την κινηματογραφική μαγεία των καναλιών Novacinema, με ντοκιμαντέρ, παιδικά, μουσική, ειδησεογραφία και όλα τα μεγάλα ελεύθερα ελληνικά κανάλια.
·           Μοναδική τηλεοπτική εμπειρία, σε High Definition, με όλες τις νέες δυνατότητες (pause, play, rewind), μέσα και έξω από το σπίτι, με Nova GO!

Η νέα εμπορική πρόταση παρέχεται στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, αφού όλα τα παραπάνω προσφέρονται με 59,90€/μήνα για πάντα, και με δωρεάν όλο τον εξοπλισμό αλλά και την εγκατάσταση!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα εμπορική πρόταση, επισκεφτείτε το: http://www.nova.gr/superplay