Ο 4ος & τελευταίος κύκλος του Banshee στον OTE TV αμέσως μετά την Αμερική...

Ο 4ος πολυαναμενόμενος κύκλος του βραβευμένου με Emmy Banshee έρχεται αποκλειστικά στον OTE TV, την Δευτέρα 4 Απριλίου στις 22.00, στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 4HD, 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική. Ο 4ος κύκλος 8 επεισοδίων του Banshee υπογράφει και το φινάλε της δημοφιλούς σειράς του καναλιού Cinemax του HBO.
...
Στον τελευταίο κύκλο της σειράς, ένας serialkiller φτάνει στο Bansheeτης Πενσυλβάνια. Η πράκτορας του FBI, Βερόνικα Ντόσον (Ελίζα Ντούσκου) συνεργάζεται με τον Λούκας Χουντ (Άντονι Σταρ) για να συλλάβουν τον δολοφόνο. Στους κεντρικούς ρόλους παραμένουν, εκτός από τον Άντονι Σταρ, ως Λούκας Χουντ, η Ιβάνα Μιλίσεβιτς ως Κάρι Χόπγουελ, ο Ούλριχ Τόμσεν ως Κάι Πρόκτορ, ο Χουν Λι ως Τζομπ και ο Φράνκι Φέσον ως Σούγκαρ Μπέιτς.     
Μιλώντας για τον τελευταίο κύκλο της σειράς, ο βασικός πρωταγωνιστής Άντονι Σταρ, δήλωσε: «Πρόκειται για μία πραγματικά ενδιαφέρουσα σεζόν. Θα έλεγα πως το Banshee εξελίχθηκε. Είναι λιγότερο φρενήρες και χαοτικό. Από τη δική μου οπτική γωνία, είναι πολύ ενδιαφέρον, καθώς επικεντρωθήκαμε στη λεπτομέρεια σχετικά με τους χαρακτήρες και την πλοκή. Επειδή η δράση είναι βασικό στοιχείο της σειράς, μπορεί να απορροφήσει τα αποθέματα αντοχής και του χρόνου μας, και έτσι άλλα πράγματα παραγκωνίζονται. Σε αυτόν τον κύκλο, υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για άλλα πράγματα και οι σεναριογράφοι το εκμεταλλεύτηκαν σωστά».
Και για τον χαρακτήρα που υποδύεται, Λούκας Χουντ: «Στον νέο κύκλο, ο Λούκας βρίσκεται σε διαφορετική τροχιά, οπότε πολλά από αυτά με τα οποία εμπλέκεται δεν έχουν να κάνουν τόσο με τις γυναίκες και τη σωματική βία. Είναι πιο εσωστρεφής, ο  χαρακτήρας του εξελίσσεται περισσότερο. Κατά τη γνώμη μου, η συνολική εικόνα της σειράς είναι διαφορετική, πράγμα το οποίο αγαπώ, γιατί μου δίνεται χρόνος να δουλέψω πιο σωστά και ποιοτικά. Είναι ίσως η αγαπημένη μου σεζόν».
Παραγωγός του Banshee είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Άλαν Μπολ, γνωστός από το εμβληματικό Six Feet Under και το δημοφιλές True Blood