Στο Κλίβελαντ η ομάδα των OTE SPORT για τους τελικούς του ΝΒΑ

Εβδομάδα 9 - 15 Ιουνίου 2016
To θεαματικότερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη βρίσκεται προ της ολοκλήρωσης του, με τον ΟΤΕ TV να έχει ετοιμάσει διπλή αποστολή για τις ΗΠΑ, προκειμένου να μεταφέρει στους συνδρομητές του κάθε στιγμή από τη συγκλονιστική σειρά τελικών στο ΝΒΑ, μεταξύ των κατόχων του τίτλου, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, και των περυσινών φιναλίστ, Κλίβελαντ Καβαλίερς. Πλούσια αγωνιστική δράση υπάρχει και στα πρωταθλήματα μπάσκετ Τουρκίας και Ισπανίας, καθώς επίσης σε βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ και τένις.
...
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα η απολαυστική σάτιρα -φόρος τιμής στη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ- Χαίρε, Καίσαρ! από τους 4 φορές βραβευμένους με Όσκαρ αδερφούς Κοέν, αλλά και η περιπέτεια αγωνίας Η Μεγάλη Διάσωση στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand. Επίσης στο OTE CINEMA 1HD κάνουν πρεμιέρα η ρομαντική κωμωδία  Δύο Στα Γρήγορα και η περιπέτεια Χωρίς Διέξοδο με τους Όουεν Γουίλσον και Πιρς Μπρόσναν, ενώ στο OTE CINEMA 2 δεν χάνουμε την δυνατή αισθηματική ταινία Kiss Me σε Α’ προβολή, το τολμηρό αριστούργημα του Ναγκίσα Όσιμα Η Αυτοκρατορία Των Αισθήσεων, το βραβευμένο με Όσκαρ Wall Street αλλά και το εξαιρετικό Στην Καρδιά του Χειμώνα με την Τζένιφερ Λόρενς.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μπήκαν με εντυπωσιακό τρόπο στους τελικούς του ΝΒΑ και κυριάρχησαν απόλυτα των Καβαλίερς, στα δυο πρώτα ματς. Αυτό άλλαξε στην τρίτη συνάντηση της σειράς, οπότε ο "Βασιλιάς" ΛεΜπρον Τζέιμς ηγήθηκε του 120-90, με 32 πόντους και το σκορ μειώθηκε σε 2-1. Μένουμε συντονισμένοι στον ΟΤΕ TV για να δούμε αποκλειστικά, ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια πώς θα αντιδράσουν οι πρωταθλητές Ουόριορς, το Σάββατο (11/6), στις 04.00, στο OTE SPORT 4HD. To πέμπτο ματς έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 14/6, στις 04.00, οπότε οι ομάδες θα επιστρέψουν στο Γκόλντεν Στέιτ. Παράλληλα, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε όσα ενδιαφέροντα θα ετοιμάσουν οι δυο απεσταλμένοι των καναλιών ΟΤΕ SPORT στις ΗΠΑ, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης, οι οποίοι θα μας κρατήσουν συντονισμένους με τις εξελίξεις από το Κλίβελαντ μέχρι το τέλος.
Στο πιο ενδιαφέρον σημείο βρίσκονται και τα πρωταθλήματα μπάσκετ στην Τουρκία, την Ιταλία και την Ισπανία, που προβάλλονται στον ΟΤΕ TV. Ο Γιάννης Μπουρούσης υποχρέωσε πάλι, όλη την Ευρώπη να τον χειροκροτήσει, με τον τρόπο που έστειλε τον τρίτο ημιτελικό της Liga Endesa με την Μπαρτσελόνα, στην παράταση. Εκεί, η Λαμποράλ Κούτσα μείωσε τη σειρά σε 2-1 και θα επιδιώξει να την ισοφαρίσει την Παρασκευή 10/6, στις 21/30 (ΟΤΕ SPORT 7HD). Οι "μπλαουγκράνα" παραμένουν μια νίκη μακριά από τους τελικούς. Στο άλλο ζευγάρι, η Βαλένθια θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης, την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 22.00 (ΟΤΕ SPORT 7HD), με τη “βασίλισσα” να έχει επικρατήσει στα δυο πρώτα παιχνίδια. Αν χρειαστεί και άλλο ματς, θα γίνει το Σάββατο 11/6, στις 22.00 (ΟΤΕ SPORT 7HD).
Παράταση στην αγωνία έδωσε στην Ιταλία η Ρέτζιο Εμίλια, μειώνοντας την τελική σειρά με την Αρμάνι σε 2-1, την Τρίτη 7/6. Την Πέμπτη 9/6, στο OTE SPORT 8HD, στις 21.45 οι του Μιλάνο θα επιδιώξουν να φτάσουν μια νίκη πιο κοντά στον τίτλο (που κρίνεται στις τέσσερις επιτυχίες). Το πέμπτο παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 11/6, στις 21.45 (OTE SPORT 8HD).
Στη γειτονική Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε πήρε πάλι το προβάδισμα (2-1) στην τελική σειρά με την Αναντολού Εφές, την Τρίτη 7/6. Την Πέμπτη 9/6 στις 20.00 (OTE SPORT 4HD), θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε αν η ομάδα του Κώστα Σλούκα θα εκμεταλλευτεί ξανά το πλεονέκτημα της έδρας, όπως θα φτάσει μια νίκη μακριά από τον τίτλο. Ο πέμπτος αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/6, στις 18.00 (OTE SPORT 4HD).
Στο βόλεϊ, την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 20.45, μεταφερόμαστε στο Ολυμπιακό Πάρκο του Ρίο για να δούμε τη συνάντηση της γηπεδούχου και χρυσής Ολυμπιονίκη στο Λονδίνο, Βραζιλίας με την τρίτη στον κόσμο, Ιταλία, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου στον α' προκριματικό γύρο (OTE SPORT 6HD). Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 20.10, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το ματς μεταξύ της Ρωσίας και της Ολλανδίας, στο ΟΤΕ SPORT 8HD.
To Σάββατο 11 Ιουνίου, μεταφερόμαστε στο Αμβούργο, όπου θα διεξαχθεί το τελευταίο των τουρνουά που διαμορφώνουν τη λίστα των ομάδων μπιτς βόλεϊ που θα διαγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στις 12.05 θα γίνει η πρώτη σύνδεση με την Γερμανία (ΟΤΕ SPORT 6HD) για τον πρώτο ημιτελικό γυναικών, θα ακολουθήσει ο δεύτερος, πριν τα προημιτελικά ανδρών (15.05), το ματς για τις θέσεις 3-4 των γυναικών και φυσικά τον τελικό (18.05). Αντιστοίχως, την Κυριακή 12 Ιουνίου θα δούμε στο ίδιο κανάλι (ΟΤΕ SPORT 6HD) πώς θα προκύψουν οι φιναλίστ στους άνδρες (ο πρώτος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 13.05) έως το ποιο ζευγάρι θα πατήσει στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου (18.05).
Στο τένις, την Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 13.00, συντονιζόμαστε μέσω του OTE SPORT 6HD με το κυρίως ταμπλό του ATP 500 Weber Championships της Γερμανίας (ο Ρότζερ Φέντερερ έχει τερματίσει στην κορυφή, οκτώ φορές) και στις 14.30, μέσω του ΟΤΕ SPORT 7HD μεταφερόμαστε στο Λονδίνο, για το ATP 500 Aegon Championships. Ιστορικά, έχουν εμφανιστεί εκεί οι 25 από τους τελευταίους 27 νικητές του Wimbledon. Αντίστοιχο θα είναι και το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, έως τους τελικούς του σαββατοκύριακου 18-19/6, που θα προβληθούν στα κανάλια ΟΤΕ SPORT.

Πρεμιέρα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand κάνει αυτή την εβδομάδα η απολαυστική σάτιρα των αδελφών Κοέν, Χαίρε, Καίσαρ!, με ένα
all-star επιτελείο ηθοποιών: Τζος Μπρόλιν, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τίλντα Σουίντον, Τζόνα Χιλ κ.α., με φόντο το Χόλυγουντ του΄50 και τις τραγελαφικές καταστάσεις που εκτυλίσσονται στους κύκλους της κινηματογραφικής βιομηχανίας που «έφτιαχνε» την εικόνα των σταρς. Στο OTE Cinema On Demand επίσης έρχεται η περιπέτεια Η Μεγάλη Διάσωση με τους Κρις Πάιν, Κέισι Άφλεκ και Έρικ Μπάνα.
Στο OTE CINEMA 1HD, αυτή την εβδομάδα έρχεται σε Α’ προβολή στην ζώνη Red Carpet Premieres η ρομαντική κομεντί Δύο Στα Γρήγορα με τους Μάιλς Τέλερ και Αναλεί Τίπτον (Πέμπτη 9 Ιουνίου, 21.00), ενώ την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 21.00 στην ζώνη Sunday Blockbuster κάνει πρεμιέρα το γυρισμένο στην Ταϊλάνδη θρίλερ αγωνίας Χωρίς Διέξοδο με τους Όουεν Γουίλσον, Λέικ Μπελ και Πιρς Μπρόσναν. Την Τρίτη 14 Ιουνίου, επίσης σε Α’ προβολή στις 21.00, έρχεται το πολυβραβευμένο Η Χώρα Του Τσάρλι για τις προσπάθειες ενός ανθρώπου να ζήσει μέσα στη φύση κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Οι σινεφίλ επιλογές του ΟΤΕ CINEMA 2, περιλαμβάνουν αυτή την εβδομάδα την δυνατή αισθηματική ταινία Kiss Me σε Α’ Προβολή (Δευτέρα 13/06 στις 22.00), το classic Wall Street του Όλιβερ Στόουν που χάρισε στον Μάικλ Ντάγκλας Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου (Σάββατο 11 Ιουνίου, 22.00), το τολμηρό ερωτικό δράμα του Ναγκίσα Όσιμα Η Αυτοκρατορία Των Αισθήσεων (In the Realm of the Senses) αμέσως μετά (Σάββατο 11 Ιουνίου, 00.15), αλλά και το υποψήφιο για 4 Όσκαρ (μεταξύ των οποίων και για Καλύτερη Ταινία) δράμα με την Τζένιφερ Λόρενς Στην Καρδιά του Χειμώνα (Τετάρτη 15 Ιουνίου, 22.00).
Ακόμη, στο FOX Life, από την Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 21.00, έρχεται ο τρίτος κύκλος της σειράς Devious Maids με τις ιστορίες μιας μικρής ομάδας υπηρετριών, τις οποίες συνδέουν οι δουλειές τους, οι δυσκολίες της ζωής και το μελοδραματικό περιβάλλον που περιλαμβάνει τους εργοδότες τους, ενώ την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 13.50 στο ίδιο κανάλι κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά μαγειρικής Lorraine Pascale: How To Be A Better Cook  με όλες τις εύκολες συνταγές της Lorraine.
Τέλος το βραβευμένο με Emmy Καλύτερης Σειράς Κινουμένων Σχεδίων Bob’s Burgers, επιστρέφει στο FOX από το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 20.50 με τον νέο 6ο κύκλο.
Πολλές νέες σειρές αυτή την εβδομάδα στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV. Την αρχή κάνει το νέο ντοκιμαντέρ του Animal Planet HD, Wild Expectations, για τους λάτρεις της περιπέτειας και τους φανατικούς της άγριας ζωής, την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 17.25, ενώ  από την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 22.00, στο National Geographic Channel, θα προβάλλεται η νέα σειρά MyGrations για μία ομάδα 20 ατόμων που διανύουν 200 μίλια σε δύσβατες περιοχές από την Σερενγκέτι έως την Τανζανία, ακολουθώντας τη μεγάλη μετανάστευση των γκνου, χωρίς χάρτες και πυξίδες. Από την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 22.00 η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Generation X προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τον όρο «Slacker Generation», ενώ η επική ιστορία των Ιταλών και η σχέση τους με το μοναδικό φαγητό τους έρχεται από την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21.00, στο Viasat History με το The History of Italian Food: Delizia!.

Από την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 20.30 έρχεται στο Nickelodeon η νέα σειρά 100 Things To Do Before High School με τρεις φίλους και μία λίστα 100 πραγμάτων που πρέπει να επιτύχουν πριν τελειώσουν το σχολείο. Επίσης, το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 21.00 μικροί και μεγάλοι αξίζει να δουν στην family zone του ΟΤΕ CINEMA 1HD την οικογενειακή περιπέτεια δράσης Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 2.