Wayward Pines 2 - Πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX!: Καλωσορίσατε ξανά στη μικρή, ασυνήθιστη πόλη μας...

Όλα τα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play. 
 Το «Wayward Pines», η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία του προηγούμενου καλοκαιριού, επιστρέφει στο FOX, με τον 2ο κύκλο επεισοδίων, να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 22:40. Έχοντας καταφέρει να κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, η σειρά επιστρέφει και υπόσχεται συναρπαστικές εξελίξεις σε μια πλοκή γεμάτη αγωνία και ανατροπές, από τον μετρ του είδους, παραγωγό M. Night Shyamalan (Η 6η Αίσθηση, Οιωνός)...
... Το κανάλι FOX προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης, ενώ όλα τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα και on-demand μέσω FOX Play.
Φανταστείτε την τέλεια Αμερικανική πόλη. Όμορφα σπίτια, περιποιημένοι κήποι, παιδιά που παίζουν με ασφάλεια στον δρόμο... Τώρα φανταστείτε ότι δεν μπορείτε να φύγετε ποτέ από εκεί. Δεν έχετε καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο! Νιώθετε ότι πηγαίνετε να τρελαθείτε; Καλωσορίσατε στη μικρή, ασυνήθιστη πόλη του Wayward Pines, στην πιο συγκλονιστική τηλεοπτική σειρά μυστηρίου της χρονιάς.

Στον απόηχο του συναρπαστικού φινάλε της πρώτης σεζόν, ο 2ος κύκλος του «Wayward Pines» ξεκινάει με μια σημαντική άφιξη, που θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας σοβαρής επανάστασης, καθώς οι κάτοικοι της πόλης μάχονται για να σώσουν το ανθρώπινογένος, το οποίο βρίσκεται σε κίνδυνο. Βασισμένο στην best-seller τριλογία μυθιστορημάτων του Blake Crouch, το «Wayward Pines» επανέρχεται με 10 νέα επεισόδια, τα οποία διαπραγματεύονται θέματα όπως η επιβίωση, η τάξη και η αναρχία, η σύγκρουση μεταξύ γενεών και οι θεωρίες συνομωσίας. Ο νέος κύκλος υπόσχεται συγκινήσεις και δυνατές ερμηνείες από ένα all-starcast, που αποτελείται από τους Jason Patric (Sleepers, Speed 2), Djimon Hounsou (Blood Diamond, The Gladiator), CarlaGugino (Sin City, American Gangster), Melissa Leo (The Fighter), TobyJones (Hunger Games, Capote) και τον Terrence Howard (Empire, Crash) μεταξύ άλλων.

Wayward Pines 2: Πρεμιέρα την Τρίτη 7 Ιουνίου και κάθε Τρίτη στις 22:40 αποκλειστικά στο FOX!