4ος κύκλος Orange is the New Black & 2ος κύκλος From Dusk Till Dawn έρχονται στον OTE TV

Εβδομάδα 23-29 Ιουνίου 2016 
Πλούσια αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT, με τον αγώνα του ΜotoGP στο Άσεν της Ολλανδίας, το βόλεϊ, με το FIVB World League, το πιο μεγάλο σε διάρκεια και πλούσιο διεθνές τουρνουά, ενώ αυτή την εβδομάδα δεν χάνουμε το διασημότερο Freestyle Motocross event, γνωστό ως Red Bull X-Fighters, που φέτος διεξάγεται στην Μαδρίτη και προβάλλεται στον ΟΤΕ TV...

...
Με νέους κύκλους επιστρέφουν στο OTE CINEMA 4HD η βραβευμένη με 4 Emmy σειρά Orange is the New Black (4ος κύκλος) και From Dusk Till Dawn (2ος κύκλος) με την υπογραφή του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ. Σε πρώτη προβολή στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA θα προβληθούν επίσης η γαλλική κωμωδία Η Συνταγή της Πωλέτ, η δραματική κομεντί από το Ισραήλ Το Πάρτι του Αποχαιρετισμού, αλλά και η ρομαντική κομεντί Σφυρίζοντας για τον Έρωτα με τους Κρις Έβανς και Μισέλ Μόναxαν.
Ο “Βασιλιάς” ΛεΜπρον Τζέιμς ηγήθηκε της πορείας των Καβαλίερς προς τον φετινό τίτλο στο ΝΒΑ, με τους Ουόριορς να υποκλίνονται στο μεγαλείο του. Οι αγώνες που οδήγησαν στην ολική ανατροπή (από το 1-3) προβλήθηκαν στα κανάλια ΟΤΕ SPORT. Εκεί θα δούμε και την ειδική εκπομπή που ετοίμασε η μπασκετική ομάδα του ΟΤΕ TV, την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 21.00 (ΟΤΕ SPORT 4HD). Νωρίτερα, θα μάθουμε ποιος θα αναδειχθεί νέος... βασιλιάς στο ΝΒΑ, μέσω του ΝΒΑ draft 2016 που θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από το OTE SPORT 4HD (Παρασκευή 24/6, 02.00).
Το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του OTE TV, αυτήν την εβδομάδα, περιλαμβάνει όλες τις εξελίξεις στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 09.55 θα συνδεθούμε για πρώτη φορά με το Άσεν της Ολλανδίας, για τις ελεύθερες δοκιμές του ΜotoGP. Στο OTE SPORT 5HD θα δούμε και τις κατατακτήριες δοκιμές το Σάββατο 25 Ιουνίου (15.05), αλλά και τον αγώνα της Κυριακής 26 Ιουνίου (14.30).
Tην Πέμπτη 23 Ιουνίου, μέσω του ΟΤΕ SPORT 5HD, θα μεταφερθούμε στην Μαδρίτη, όπου θα γιορτάσει τα 15α γενέθλια του το διασημότερο Freestyle Motocross event, γνωστό ως Red Bull X-Fighters. Στις 23.00, με φόντο την Plaza de Toros de las Ventas, θα δούμε αν ο σπουδαίος Γάλλος αναβάτης, Tom Pagès θα καταφέρει να επιβληθεί των πρώην πρωταθλητών Clinton Moore (Αυστραλία), Dany Torres (Ισπανία) και Levi Sherwood (Νέα Ζηλανδία) για τέταρτη συνεχή χρονιά. Αν τα καταφέρει, θα έχει κάνει ρεκόρ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται και το FIVB World League, το πιο μεγάλο σε διάρκεια και το πιο “πλούσιο” διεθνές τουρνουά βόλεϊ, που διεξάγεται κάθε χρόνο. Στην φετινή έκδοση μετέχουν 36 ομάδες, μεταξύ τους και η ελληνική που θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 21.00 το Πουέρτο Ρίκο (OTE SPORT 7HD). Στις 18.00, θα μεταδοθεί στο ίδιο κανάλι το Σλοβενία-Κατάρ και στις 18.10, στο OTE SPORT 8HD, το Ρωσία-Γαλλία. Το πρόγραμμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου περιλαμβάνει τα ματς Σλοβενία-Πουέρτο Ρίκο (18.00, OTE SPORT 7HD), Ιράν-Σερβία (20.00, ΟΤΕ SPORT 8HD) και Ελλάδα-Κατάρ (21.00, ΟΤΕ SPORT 7HD) και την Κυριακή 26 Ιουνίου θα μεταδοθούν οι αγώνες Ελλάδα-Σλοβενία (21.00, OTE SPORT 7HD), Πουέρτο Ρίκο-Κατάρ (18.00, ΟΤΕ SPORT 7HD) και Πολωνία-Γαλλία (21.10, ΟΤΕ SPORT 8HD).
Η γυναικεία έκδοση του τουρνουά (FIVB World Grand Prix), περιλαμβάνει τα παιχνίδια ΗΠΑ-Ολλανδία (Σάββατο 25/6, 08.15, OTE SPORT 8HD) και Τουρκία-Βραζιλία (Κυριακή 26/6, 17.30, OTE SPORT 8HD).
Στο μενού υπάρχει και το καλύτερο πρωτάθλημα γυναικείου μπάσκετ, το WNBA, με τις Dallas Wings να συναντούν τις Phoenix Mercury, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 03.00 (OTE SPORT 4HD), τις Los Angeles Sparks να αντιμετωπίζουν τις Connecticut Sun την Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 00.00 (OTE SPORT 4HD), ενώ την Τετάρτη 29/6 στις 05.00, οι Sparks θα τεθούν αντιμέτωπες με τις Wings (ΟΤΕ SPORT 4HD).

Στην υπηρεσία
OTE CINEMA ON DEMAND, αυτή την εβδομάδα έρχεται το Zoolander 2 με τον Μπεν Στίλερ και τον Όουεν Γουίλσον να κάνουν come back στην πασαρέλα.
Στο OTE CINEMA 1HD, αυτή την εβδομάδα, θα δούμε σε Α’ προβολή την κομεντί Σφυρίζοντας για τον Έρωτα με τους Κρις Έβανς, Μισέλ Μόναχαν και Τόφερ Γκρέις, για έναν συγγραφέα που αναγκάζεται να γράψει μια ρομαντική ταινία ενώ δεν πιστεύει καν στον έρωτα (Πέμπτη 23/6, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), Επίσης, δεν χάνουμε το ψυχολογικό θρίλερ Το Κορίτσι της Εκδίκησης (Δευτέρα 27/6, 21.00, Action Zone), αλλά και την πρώτη κλασσική ταινία του 1942, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Ράντγιαρ Κίπλινγκ, Το Βιβλίο της Ζούγκλας, για την ιστορία του θρυλικού Μόγλη, του αγοριού που μεγάλωσε από λύκους μέσα στην ζούγκλα (Σάββατο 25 Ιουνίου,  21.00, Family Zone). Τέλος, την Κυριακή 26 Ιουνίου στην ζώνη Sunday Blockbuster (21.00) θα προβληθεί το υποψήφιο για Όσκαρ Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή, με τους Γκάρι Όλντμαν, Κέρι Ράσελ και Τζέισον Κλαρκ.
Πολλές πρεμιέρες έρχονται και στο ΟΤΕ CINEMA 2, ξεκινώντας το Σάββατο 26 Ιουνίου (22.00) με την ισραηλινή δραματική κομεντί Το Πάρτι του Αποχαιρετισμού που πραγματεύεται το ευαίσθητο θέμα της ευθανασίας με χιούμορ και συγκίνηση. Την Τρίτη 28 Ιουνίου (22.00) προβάλλεται η κωμωδία 7 Κινέζοι Αδερφοί με τους Τζέισον Σβάρτσμαν και Ολυμπία Δουκάκη και την Τετάρτη 29 Ιουνίου (22.00), στην ζώνη Ladies 1st, η γαλλική κωμωδία Η Συνταγή της Πωλέτ, με τους Μπερναντέτ Λαφόν, Κάρμεν Μάουρα, Ντομινίκ Λαβάν, για την Πωλέτ, μια ηλικιωμένη γυναίκα που αρχίζει να εμπορεύεται κάνναβη προκειμένου να τα βγάλει πέρα με την πενιχρή της σύνταξη.
Στο OTE CINEMA 4HD, την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 22.00, ξεκινά ο τέταρτος κύκλος της βραβευμένης σειράς Orange is the New Black με την φυλακή να έχει πλέον χωριστεί σε περισσότερα μέτωπα, ενώ την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 23.00 έρχεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς τρόμου From Dusk Till Dawn με την υπογραφή του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ (Sin City, Machete, Planet Terror), που βασίζεται στην ομότιτλη cult ταινία toy 1996 σε σενάριο Κουέντιν Ταραντίνο. Με την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου, θα ξεκινήσει απευθείας και ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς, λίγες ώρες μετά την Αμερική.
Στο FOX, δεν χάνουμε από την Δευτέρα 27 Ιουνίου (22.15) τον τρίτο κύκλο της κωμικής σειράς animation Brickleberry για μία ομάδα δασοφυλάκων που κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του πάρκου στο οποίο εργάζονται.
Στο Discovery Science HD έρχεται την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 21.10 ο νέος κύκλος της σειράς ντοκιμαντέρ Capturing the Universe: In 4K, ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης του Σύμπαντος, ενώ την ίδια ημέρα στις 22.00 ξεκινά στο National Geographic Channel το νέο ντοκιμαντέρ Explorer: Looting, που μεταφέρει τους τηλεθεατές στην αναζήτηση “ματωμένων” αρχαιοτήτων, γνωστών και ως λάφυρα πολέμου, και εισχωρεί στον κόσμο της τέχνης καταγράφοντας τη διαδρομή από την πηγή στην πώληση.
Στη νέα σειρά του Disney Channel, Bunk’d (Δευτέρα 28 Ιουνίου, 08.10), η Emma, ο Ravi, και η Zuri Ross βρίσκονται στην καλοκαιρινή κατασκήνωση Kikiwaka, το μέρος όπου και οι γονείς τους συναντήθηκαν ως έφηβοι.
Για τους λάτρεις του μπαλέτου προβάλλεται την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 21.30 στο Mezzo η παράσταση μπαλέτου Bianca Li: Goddesses and Demonesses, εμπνευσμένη από την ελληνική τέχνη και μυθολογικές μορφές.