Ο Νίκος Μαστοράκης νέος Γενικός Διευθυντής της Digea

Ο Νίκος Μαστοράκης αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Digea, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας…
Ο κ. Μαστοράκης διαθέτει μακρά θητεία σε διοικητικές θέσεις πολυεθνικών εταιρειών και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Head of Acquisitions / Integration στη «Vodafone – hol», ενώ υπήρξε για σειρά ετών ο Τεχνικός Διευθυντής της Vodafone στην Ελλάδα...

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών ο κ. Μαστοράκης διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της εταιρείας Victus, της κοινής εταιρείας Vodafone - Wind για το δίκτυο τηλεπικοινωνιών, καθώς και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Vodafone Ελλάδος. Επίσης διετέλεσε μέλος του Vodafone Group Health and Safety Board, του Vodafone Group R&D Board καθώς και του Vodafone Group Technology Board.

Είναι διπλωματούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος Master of Science (MSc) inTelecommunicationsEngineering, από το ίδιο Ίδρυμα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Digeaκ. Στρατής Λιαρέλλης, με την ευκαιρία της ανάθεσης των καθηκόντων του κ. Μαστοράκη δήλωσε: 

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Νίκο Μαστοράκη στην Digea. Πρόκειται για ένα δυναμικό και καταξιωμένο στέλεχος με διορατικότητα, διοικητικές ικανότητες και άριστη κατάρτιση και είναι σε θέση να υλοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σύγχρονο όραμα που έχουμε στην εταιρεία, δίνοντας έμφαση στα αποτελέσματα. Είμαι βέβαιος ότι με τη συμβολή του, η Digea θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις της ψηφιακής εποχής».