Επερχόμενες πρεμιέρες σε FOX και Fox Life...

Επερχόμενες πρεμιέρες Ιουνίου μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOXlife, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV, Cyta Hellas) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...
OUTCAST
Η νέα σειρά από τον Robert Kirkman, δημιουργό του «The Walking Dead».
Πρεμιέρα στο FOX - ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ - 23:30
Fox Play On Demand
Βασισμένο στο ομώνυμο comic του Robert Kirkman και του καλλιτέχνη Paul Azaceta, το «Outcast» ακολουθεί τον Kyle Barnes (Patrick Fugit), ένα νεαρό άνδρα που παλεύει με δαίμονες όλη του τη ζωή, στην αναζήτηση του για την κανονική ζωή που ποτέ του δεν γνώρισε. Με τη βοήθεια του Αιδεσιμότατου Anderson (Philip Glenister), ενός ιερέα που παλεύει με τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες, ο Kyle ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει απαντήσεις, κατά τη διάρκεια του οποίου οδηγείται σε μια ανακάλυψη, που μπορεί να αλλάξει το δικό του πεπρωμένο και τη μοίρα του κόσμου, για πάντα!
Το «Outcast» δεν είναι μια παραδοσιακή ιστορία εξορκισμού. Η σειρά, που ο ίδιος ο δημιουργός της έχει χαρακτηρίσει ως μια «επική ιστορία τρόμου», υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις, και στηρίζεται σε μια εξαιρετικά δυνατή ιστορία αλλά και ένα all-star cast, με πρωταγωνιστές τους Patrick Fugit (Almost Famous, Gone Girl), Philip Glenister (Life on Mars), Wrenn Schmidt (Boardwalk Empire, Person of Interest), Reg E. Cathey (House of Cards, The Wire), Kate Lyn Sheil (House of Cards), David Denman, Brent Spiner (Star Trek: Next Generation), Grace Zabriskie (The Killing), Melinda McGraw (The X-Files, Mad Men) και Lee Tergesen (The Americans).

WAYWARD PINES 2        
Καλωσορίσατε ξανά στη μικρή, ασυνήθιστη πόλη «Wayward Pines».
Πρεμιέρα στο FOX - ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22:40
Fox Play On Demand
Φανταστείτε την τέλεια Αμερικανική πόλη. Όμορφα σπίτια, περιποιημένοι κήποι, παιδιά που παίζουν με ασφάλεια στον δρόμο… Τώρα φανταστείτε ότι δεν μπορείτε να φύγετε ποτέ από εκεί. Δεν έχετε καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο! Νιώθετε ότι πηγαίνετε να τρελαθείτε; Καλωσορίσατε στο Wayward Pines. Βασισμένη στην τριλογία βιβλίων του Blake Crouch, η σειρά του M. Night Shyamalan (Η 6η Αίσθηση, Οιωνός) που σημείωσε παγκόσμια εκδοτική επιτυχία, επιστρέφει…
Στον απόηχο του συναρπαστικού φινάλε του 1ου κύκλου, ο νέος κύκλος ξεκινάει με μια σημαντική άφιξη, που θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας σοβαρής επανάστασης, καθώς οι κάτοικοι της πόλης μάχονται για να σώσουν το ανθρώπινο γένος, το οποίο βρίσκεται σε κίνδυνο. Το «Wayward Pines» επιστρέφει και διαπραγματεύεται θέματα όπως η επιβίωση, η τάξη και η αναρχία, η σύγκρουση μεταξύ γενεών και οι θεωρίες συνομωσίας. Ο νέος κύκλος υπόσχεται συγκινήσεις και δυνατές ερμηνείες από τους Jason Patric (Sleepers, Speed 2), Djimon Hounsou (Blood Diamond, The Gladiator), Carla Gugino (Sin City, American Gangster), Melissa Leo (The Fighter), Toby Jones (Hunger Games, Capote) και τον Terrence Howard (Empire, Crash) μεταξύ άλλων.

BOB’S BURGERS 6
Πρεμιέρα στο FOX - ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ - 20:50     
Fox Play On Demand
Το «Bob’s Burgers», ο νικητής του βραβείου Emmy 2014
Το «Bob’s Burgers», ο νικητής του βραβείου Emmy 2014 στην κατηγορία Καλύτερη Σειρά Κινουμένων Σχεδίων, επιστρέφει για έναν εξαιρετικό 6ο κύκλο. Η σειρά ακολουθεί τον Bob (H. Jon Benjamin), ο οποίος διευθύνει το «Bob’s Burgers» με τη βοήθεια της γυναίκας του και των 3 παιδιών του. Ο Bob έχει μεγάλες ιδέες για τα burgers, αλλά η υπόλοιπη ομάδα μένει λίγο πίσω στην εξυπηρέτηση. Παρά το λαδωμένο ταμείο και την απαίσια τοποθεσία, είναι αποφασισμένοι να οργανώνουν τα πιο επιτυχημένα εγκαίνια ξανά και ξανά. Η δημοφιλής οικογένεια Belcher περιλαμβάνει επίσης την γοητευτική και μουσικόφιλη γυναίκα του Bob, Linda (John Roberts), τη μεγαλύτερη και κάπως αλλόκοτη κόρη, Tina (Dan Mintz), τον αδέξιο και φαντασιόπληκτο Gene (Eugene Mirman) και την πονηρή μικρότερη κόρη, Louise (Kristen Schaal).



DEVIOUS MAIDS 3
Πρεμιέρα στο FOX life - ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ - 21:00
Το «Devious Maids» εκτυλίσσεται σε έναν κόσμο όπου επικρατούν οι δολοφονίες με φόντο τις επαύλεις των πιο πλούσιων και ισχυρών οικογενειών του Beverly Hills. Ο ταξικός πόλεμος δεν έχει υπάρξει ποτέ πιο διασκεδαστικός και βρώμικος όσο στο κομψό καταφύγιο όπου το προσωπικό είναι τόσο έξυπνο, πνευματώδες και σατανικό όσο και οι εργοδότες του. Ο 3ος κύκλος της σειράς συνεχίζει στο απόγειο των εξελίξεων της προηγούμενης χρονιάς, όταν ένας διαταραγμένος, οπλισμένος άνδρας βάζει στόχο τους καλεσμένους στο γάμο της Rosie (Drew Van Acker) και του Spence (Grant Show), κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται ποιος θα επιβιώσει. Στον απόηχο της τραγωδίας, οι «Devious Maids» θα πρέπει για πρώτη φορά να στηριχθούν η μία στην άλλη για να αντιμετωπίσουν τα προσωπικά τους, περίπλοκα προβλήματα.


BRICKLEBERRY 3
Πρεμιέρα στο FOX - ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ -  22:15     
Fox Play On Demand
Η δυσλειτουργική παρέα των αγαπημένων μας απροσάρμοστων δασοφυλάκων επιστρέφει για περισσότερες περιπέτειες, στον 3ο κύκλο του «Brickleberry» με 13 νέα απολαυστικά επεισόδια. Από τον παραγωγό Daniel Tosh και τους δημιουργούς, συγγραφείς και παραγωγούς Waco O’Guin και Roger Black, η σειρά ακολουθεί τους φύλακες του Εθνικού Πάρκου Brickleberry καθώς κάνουν ό,τι μπορούν, για να το κρατήσουν ανοιχτό. Έχοντας περάσει πολλά, από τα Squabbits, την εφεύρεση του Steve, μέχρι τη γέννηση του αντίχριστου, οι φύλακες επιστρέφουν, όπως πάντα, έτοιμοι για όλα. Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου με τίτλο «Obamascare», ο Πρόεδρος Ομπάμα επισκέπτεται το Brickleberry για τιμήσει τα 30 χρόνια της άψογης φύλαξης του πάρκου από τον Woody και φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο, ξεκινά το πανδαιμόνιο.



LORRAINE PASCALE: HOW TO BE A BETTER COOK
Πρεμιέρα στο FOX life - ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ            13:50  
Fox Play On Demand
Πολλοί από εμάς θα θέλαμε να μαγειρεύουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ειδικά σε ιδιαίτερες περιστάσεις, αλλά δεν έχουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Σε αυτή τη σειρά, η Lorraine Pascale βγαίνει από την κουζίνα και κατεβαίνει στο δρόμο για να βοηθήσει διστακτικούς μάγειρες να δημιουργήσουν αξέχαστα γεύματα για τους αγαπημένους τους. Κάθε επεισόδιο ξεκινά με ένα βίντεο ενός πρόθυμου αλλά άπειρου μάγειρα που ζητά τη βοήθεια της Lorraine. Στη συνέχεια, η Lorraine μας παρουσιάζει απλές μαγειρικές τεχνικές στο σπίτι του κάθε υποψήφιου, προσφέροντας έξυπνες και χρηστικές συμβουλές οι οποίες βελτιώνουν την αυτοπεποίθηση στις μαγειρικές του ικανότητες. Στο τέλος κάθε επεισοδίου, οι μαθητές της ετοιμάζουν ένα πεντανόστιμο γεύμα για τους έκπληκτους φίλους και συγγενείς τους.