Αυλαία για τους τελικούς του NBA & το Ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ στον OTE TV

Εβδομάδα 16-22 Ιουνίου 2016 
Ο ΟΤΕ TV είναι ο μοναδικός προορισμός για όσους θέλουν να μάθουν πώς θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος σε δυο από τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάσκετ του πλανήτη. Δηλαδή, ποιοι θα φορέσουν το στέμμα στο ΝΒΑ και την Ισπανία. Επίσης, τα κορυφαία ονόματα του τένις (Federer, Murray, Wawrinka κ.ά.) θα φιλοξενήσουν τα ATP 500 Aegon Championship και Gerry Weber Open, ενώ στο βόλεϊ ξεχωρίζουν τα FIVB World League, όπου η Ελλάδα συμμετέχει στον 3ο όμιλο, και το FIVB World Grand Prix από τα κορυφαία τουρνουά στην κατηγορία γυναικών...

...
Στα κινηματογραφικά, έρχονται στο OTE CINEMA 1HD, σε Α’ προβολή, το road movie Τέλος Διαδρομής, η βραβευμένη νέα ταινία του Μανούσου Μανουσάκη Ουζερί Τσιτσάνης, σε συμπαραγωγή OTE TV, αλλά και η φαντασμαγορική 31η τελετή Rock and Roll Hall of Fame, ενώ στο OTE CINEMA 2 δεν χάνουμε την πρεμιέρα της Βρετανικής κωμωδίας Breaking The Bank, αλλά και το βραβευμένο στις Κάννες Hunger, πρώτη ταινία του Στιβ ΜακΚουίν (12 Χρόνια Σκλάβος). Highlight της εβδομάδας στο OTE CINEMA 4HD είναι η πρεμιέρα του 2ου κύκλου της δραματικής σειράς με τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι, Aquarius, 48 ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στην Αμερική.
Δυο λίγκες στο μπάσκετ έχουν μείνει χωρίς κάτοχο και αμφότερες θα ρίξουν αυλαία αυτή την εβδομάδα στον  ΟΤΕ TV. Στο ΝΒΑ, oι ΛεΜπρον Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ έκαναν κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε σε τελικό της διοργάνωσης: πρόσφεραν από 41 πόντους και με αυτό τον τρόπο οι Καβαλίερς απέφυγαν την “εξόντωση” από τους Ουόριορς. Οι “Πολεμιστές” εξακολουθούν να χρειάζονται μια νίκη για να κρατήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή και θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν την Παρασκευή 17/6, στις 04.00 (OTE SPORT 4HD). Διαφορετικά, θα χρειαστεί και έβδομος αγώνας την Δευτέρα 20/6 στις 03.00 (ΟΤΕ SPORT 4HD). Σε περίπτωση που υπερισχύσουν, οι “Ιππότες” θα είναι οι πρώτοι φιναλίστ τελικών του NBA που θα έχουν κάνει την πλήρη επαναφορά από το 1-3. Στη γενικότερη λίστα των playoffs, θα γίνουν η 10η σημείωση.
Στην Ισπανία, οι τελικοί εξελίχθηκαν σε μια ακόμη περίπτωση “Clásico”, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να συναντώνται για πέμπτη διαδοχική σεζόν, με φόντο το τρόπαιο του πρωταθλητή. Η εκκίνηση θα δοθεί την Τετάρτη 15/6 (21.30, OTE SPORT 5HD), με τις φιναλίστ να παραμένουν στην Βαρκελώνη για το δεύτερο ματς (Παρασκευή 17/6, 20.00, ΟΤΕ SPORT 4HD), πριν μεταφερθούν στην Μαδρίτη για το τρίτο (Δευτέρα 20/6, 21.00, OTE SPORT 7HD) και το τέταρτο (Τετάρτη 22/6, 21.30, ΟΤΕ SPORT 7HD) παιχνίδι.
Οι Murray, Wawrinka και Raonic είναι κάποια από τα ονόματα που μετέχουν στο φετινό ATP 500 Aegon Championship που διεξάγεται παραδοσιακά στο Λονδίνο και αποτελεί “κομμάτι” του ATP World Tour. Εκεί ανήκει από το 2015 και το Gerry Weber Open, της Γερμανίας στο οποίο αγωνίζονται φέτος (μεταξύ πολλών άλλων) οι Federer, Ferrer, Berdych και Παγδατής. Τα κανάλια ΟΤΕ SPORT θα καλύψουν και τα δύο τουρνουά που στην παρούσα φάση είναι στα κυρίως ταμπλό. Την Παρασκευή 17/6 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα προημιτελικά, το Σάββατο 18/6 τα ημιτελικά και την Κυριακή 19/6 τους τελικούς. Το τουρνουά της Γερμανίας θα προβληθεί στο OTE SPORT 6HD και εκείνο της Μεγάλης Βρετανίας στο OTE SPORT 7HD
Η Ελλάδα βρίσκεται στη λίστα του FIVB World League και ανήκει στον τρίτο όμιλο, τα παιχνίδια του οποίου θα διεξαχθούν στην Κοζάνη και θα προβληθούν στον OTE TV. Την Παρασκευή 17/6 στις 21.00, συντονιζόμαστε στο OTE SPORT 8HD για το Καζακστάν-Ελλάδα, το Σάββατο 18/6 στις 18.00, στο OTE SPORT 7HD για το Καζακστάν-Κινεζική Ταϊπέι και την Κυριακή 19/6 στις 21.00, στο ΟΤΕ SPORT 6HD για το Ελλάδα-Κινεζική Ταϊπέι και τη Δευτέρα 20/6 στις 15.30 για το Πουέρτο Ρίκο-Καζακστάν.
Το FIVB World Grand Prix, από τα κορυφαία τουρνουά στην κατηγορία γυναικών, βρίσκεται στην φάση των ομίλων και το OTE SPORT 8HD θα καλύψει κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Την Παρασκευή 17/6 στις 11.00 θα ξεκινήσει το Βραζιλία-Σερβία (οι Βραζιλιάνες έχουν κατακτήσει επτά φορές τον τίτλο τα 12 τελευταία χρόνια) και στις 18.30 το Ρωσία-Ολλανδία (οι Ρωσίδες τερμάτισαν πέρυσι στη δεύτερη θέση, ενώ οι αντίπαλες τους προκρίθηκαν στο Ρίο).
To FIVB World Tour στο μπιτς βόλεϊ βρίσκεται στην Πολωνία, όπου θα διεξαχθεί το τρίτο από τα τέσσερα grand slam. Το Σάββατο 18/6 στις 11.20 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί γυναικών (OTE SPORT 8HD) και στις 20.00 ο τελικός (OTE SPORT 6HD). Την Κυριακή 19/6, θα διεξαχθούν οι αντίστοιχοι αγώνες των ανδρών.

Στην υπηρεσία
OTE Cinema On Demand έρχονται, μεταξύ άλλων, η χαριτωμένη κομεντί Hello My Name Is Doris με την Σάλι Φιλντ να κυνηγάει  ερωτικά έναν πολύ νεαρότερο συνάδελφο της, αλλά και το Brothers Grimsby με τον Μαρκ Στρονγκ και τον Σάσα Μπάρον Κόεν (Borat, The Dictator) σε έναν ακόμη εξωφρενικό ρόλο.
Στο OTE CINEMA 1HD, αυτή την εβδομάδα, θα δούμε σε Α’ προβολή στην ζώνη Red Carpet Premieres το road movie Τέλος Διαδρομής με τους Τζέισον Σίγκελ και Τζέσι Άιζενμπεργκ, που βασίζεται σε αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Λίπσκι (Πέμπτη 16/6, 21.00). Πρεμιέρα στο ίδιο κανάλι κάνει και το θρίλερ Λάθος Θύμα με την Ρόζαμουντ Πάικ (Παρασκευή 17/6, 21.00), αλλά και η μεγάλη ελληνική παραγωγή του Μανούσου Μανουσάκη Ουζερί Τσιτσάνης, σε συμπαραγωγή OTE TV, για τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε έναν χριστιανό και μια εβραία στην υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστούν οι Αντρέας Κωνσταντίνου, Χάρης Φραγκούλης, Γιάννης Στάνκογλου, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Βασιλική Τρουφάκου, που απέσπασε βραβείο Β’ Γυναικείου ρόλου στα βραβεία ΕΑΚ (Κυριακή 19 Ιουνίου, 21.00).
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής, το πρόγραμμα του OTE CINEMA 1HD είναι από το πρωί αφιερωμένο σε αγαπημένα, all-time-classic μιούζικαλ και μουσικές ταινίες (Ο Βιολιστής της Στέγης, Grease, Flashdance κ.ά.), και κορυφώνεται στις 21.00 με την live μετάδοση της 31ης ετήσιας τελετής Rock And Roll Hall of Fame με πλειάδα μεγάλων αστεριών της ροκ μουσικής σκηνής, όπως Deep Purple, Chicago κ.ά. Τέλος, την Τετάρτη 22 Ιουνίου δεν χάνουμε το πολυβραβευμένο (και στην Ελλάδα) δράμα από την Βραζιλία, The Way He Looks, για έναν τυφλό μαθητή και τη σχέση του τον νέο του συμμαθητή.
Στο ΟΤΕ CINEMA 2 δεν χάνουμε το Σάββατο 18 Ιουνίου την πρεμιέρα της βρετανικής κωμωδίας Breaking The Bank για έναν αδέξιο πρόεδρο που προσπαθεί να σώσει την τράπεζα του από την καταστροφή, ενώ την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 22.00 βλέπουμε το εξαιρετικό Hunger (βραβείο Χρυσής Κάμερας στο Φεστιβάλ Κανών), πρώτη ταινία του Στιβ ΜακΚουίv, αλλά και πρώτη συνεργασία του σκηνοθέτη με τον Μάικλ Μίκαελ Φασμπέντερ, μία τολμηρή απεικόνιση της απεργίας πείνας του αγωνιστή του IRA Μπόμπι Σαντς σε βρετανική φυλακή. Στην ζώνη Ladies 1st, την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 22.00 έρχεται η πολυβραβευμένη Αμελί σε σκηνοθεσία Ζαν-Πιερ Ζενέ με με την Οντρέ Τοτού και τον Ματιέ Κασοβίτς.
Στο OTE CINEMA 4HD, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 22.00, 48 ώρες μετά την Αμερική, ξεκινά με διπλό επεισόδιο ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του NBC με τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι Aquarius - βραβείο Critics Choice Television Awards ως η πιο συναρπαστική νέα σειρά - με φόντο την Αμερική του ’60 και επίκεντρο την ιστορία του serial killer Τσαρλς Μάνσον.
Στο Animal Planet έρχεται από την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 22.00 ο νέος κύκλος της σειράς ντοκιμαντέρ The Wild Life of Tim Faulkner, με τη συναρπαστική ζωή του εξειδικευμένου σε θέματα άγριας φύσης Tim Faulkner. Από την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 21.00 έρχονται στο Nat Geo  HD τα νέα επεισόδια του None of the Above με τον Βρετανό Tim Shaw να περιηγείται στους δρόμους της Αμερικής και να ζητά από τους περαστικούς να μαντέψουν το αποτέλεσμα των πειραμάτων που δοκιμάζει.
Οι μικροί φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν στο Disney Jr, από την Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 09.35, τα νέα επεισόδια της παιδικής σειράς Η Μικρή Γιατρός που θεραπεύει χαλασμένα παιχνίδια με τη βοήθεια των φίλων της.

Από την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 22.00, στο κανάλι Ε! HD έρχεται η νέα σειρά Famously Single με reality TV stars που δέχονται συμβουλές για συναισθηματικά θέματα.