Συναρπαστικό καλοκαίρι στα κανάλια Novacinema με τις καλύτερες κινηματογραφικές πρεμιέρες!

«The night of»: Η νέα μίνι σειρά της HBO έρχεται στα κανάλια Novacinema ταυτόχρονα με την Αμερική 
Τα καλύτερα καλοκαιρινά κινηματογραφικά βράδια υπόσχονται τα κανάλια Novacinema προβάλλοντας αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή τις καλύτερες πρεμιέρες των μεγαλύτερων studio του Χόλιγουντ, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι!

.Η υποψήφια για 7 Όσκαρ ταινία «Η Διάσωση», με τον Ματ Ντέιμον, η νέα ταινία του Γούντι Άλεν, «Παράλογος άνθρωπος» και το συναρπαστικό θρίλερ «To χάρισμα» με τους Άντονι Χόπκινς και Κόλιν Φάρελ είναι μόνο μερικές από τις πολύ καλές ταινίες που θα προβληθούν τον Ιούλιο, ενώ το οσκαρικό ντοκιμαντέρ, «Amy: Το κορίτσι πίσω από το όνομα», έρχεται στις 23 Ιουλίου, την ημέρα της επετείου του θανάτου της Έιμι Γουάινχαουζ. Τον Αύγουστο οι δυνατοί τίτλοι συνεχίζουν στα κανάλια Novacinema με την προβολή της υποψήφιας για τρία Όσκαρ ταινίας, «Brooklyn», τη συναρπαστική κωμωδία, «Ο Αρχάριος», με τους ταλαντούχους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αν Χάθαγουεϊ, η αληθινή ιστορία «Ανίερη Συμμαχία» με τον Τζόνι Ντεπ σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του και την υποψήφια για 6 Όσκαρ ταινία «Carol» με τη συγκλονιστική Κέιτ Μπλάνσετ



Εκτός, όμως, από τις καλύτερες ταινίες τα κανάλια Novacinema φροντίζουν να προβάλουν πάντα και τις πιο δημοφιλείς ξένες σειρές. Τον Ιούλιο έρχεται στα κανάλια Novacinema, ταυτόχρονα με την Αμερική, η νέα μίνι σειρά της ΗΒΟ, από τον βραβευμένο με Oscar Στίβεν Ζάιλιαν, «The Night of», με πρωταγωνιστή τον Τζον Τορτούρο. Θα κάνει πρεμιέρα στα Novacinema1 και Novacinema1HD την Κυριακή 10 Ιουλίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, ταυτόχρονα με την Αμερική, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00Τη σειρά υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Στίβεν ΖάιλιανSchindlers List», «Gangs of New York», «Moneyball», «The Girl with the Dragon Tattoo»), ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο ταλαντούχος ηθοποιός Τζον Τορτούρο, ο οποίος υποδύεται ένα δικηγόρο που αναλαμβάνει την υπεράσπιση σε μία υπόθεση δολοφονίας μίας νεαρής κοπέλας στη Νέα Υόρκη. Ο πελάτης του κατηγορείται για φόνο μετά από ένα ξέφρενο πάρτι, χωρίς ο ίδιος όμως να έχει μνήμες από τη συγκεκριμένη νύχτα. 

Όλες οι πρεμιέρες καθώς και η νέα σειρά της HBO, μετά την προβολή τους, θα διατίθενται μέσω των υπηρεσίων Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!