"Nova Highlights: 16 - 25 Οκτωβρίου"…

Νέα Ενημέρωση:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...











Κυριακή 16 Οκτωβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΔΙΔΥΜΟΙ ΘΡΥΛΟΙ» (Πρεμιέρα)
Λονδίνο, δεκαετία του ’60. Ξεκινώντας από ένα νυχτερινό κέντρο, οι γκάνγκστερς Ρόνι και Ρέτζι Κρέι χτίζουν την αυτοκρατορία τους και εξελίσσονται σε αδίστακτα αφεντικά του οργανωμένου εγκλήματος. (Αληθινή ιστορία ,Τομ Χάρντι, Εμιλι Μπράουνινγκ)

Κυριακή 16 Οκτωβρίου  Novasports1HD στις 20:30
«Super League ΠΑΟΚ-Ηρακλής» (Ζ)
Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή συνεχίζεται η διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου  Novasports1HD στις 19:30
«Super League ΑΕΛ-ΑΕΚ» (Ζ)
Με τον αγώνα ανάμεσα στη Λάρισα και την ΑΕΚ ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επαναλάβουν άλλη μια μεγάλη βραδιά με νίκη όπως εκείνη εναντίον του Ολυμπιακού τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να … αναρριχηθούν βαθμολογικά.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΑΛΗΘΕΙΑ» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία των δημοσιογράφων Νταν Ράδερ και Μέρι Μέιπς, οι οποίοι λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές του 2004 αποκάλυψαν άγνωστα στοιχεία σχετικά με τη στρατιωτική θητεία του Τζορτζ Μπους. (Αληθινή ιστορία ,Κέιτ Μπλάνσετ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ).

Τετάρτη  19 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«DHEEPAN: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ» (Πρεμιέρα)
Για να ξεφύγουν από τον πόλεμο στη Σρι Λάνκα, ένας άνδρας, μία γυναίκα κι ένα κορίτσι παριστάνουν την οικογένεια και καταλήγουν στη Γαλλία. Η ταινία βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Καννών. (Αστυνομικό δράμα, Ζεσουθασάν Αντονιθασάν, Κάλισβρι Σρινιβάσαν)

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου FOX Life στις 21:00
«Criminal minds: Beyond borders» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το «Criminal Minds: Beyond Borders» είναι ένα εξαιρετικό spin-off του «Criminal Minds» με επίκεντρο ένα εξειδικευμένο τμήμα του FBI, το οποίο αναλαμβάνει την επίλυση εγκλημάτων και τη διάσωση Αμερικανών που κινδυνεύουν ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό. Αρχηγός της ομάδας του FBI είναι ο Jack Garrett (Gary Sinise), ένας σκληροτράχηλος βετεράνος που «μετρά» είκοσι χρόνια στην Υπηρεσία. Τα υπόλοιπα έμπιστα μέλη της ομάδας του είναι η Clara Seger (Alana De La Garza), μια έξυπνη, πολυταξιδεμένη και πολύγλωσση πολιτισμική ανθρωπολόγος, ο Matthew Simmons (Daniel Henney), ένας πρώην ήρωας πολέμου που μπορεί να σκιαγραφήσει το προφίλ ενός εγκληματία σε δευτερόλεπτα  -  ικανότητα την οποία απέκτησε στο πεδίο της μάχης, ο Russ «Monty» Montgomery (Tyler James Williams), ένας συμπονετικός, ευφυέστατος τεχνικός αναλυτής που παράλληλα βρίσκεται σε επικοινωνία με τις οικογένειες εκείνων που κινδυνεύουν ενώ η ομάδα βρίσκεται σε κάποια μακρινή αποστολή, και η Mae Jarvis (Annie Funke), η ατρόμητη ιατρική ερευνήτρια της ομάδας. Αυτοί οι επίλεκτοι πράκτορες σκιαγραφούν το προφίλ και εξακριβώνουν την ταυτότητα εγκληματιών που βρίσκονται έξω από τα αμερικανικά σύνορα, διασφαλίζοντας την επιστροφή Αμερικανών πολιτών στη χώρα τους!

Πέμπτη  20  Οκτωβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«DIGGING FOR FIRE» (Πρεμιέρα)
Ενα κόκαλο κι ένα όπλο θαμμένα στην αυλή του σπιτιού είναι η αφορμή ώστε ένα ζευγάρι να περάσει χωριστά ένα περιπετειώδες Σαββατοκύριακο. Ο καθένας ψάχνει απαντήσεις στα δικά του ερωτήματα... (Κομεντί,Ορλάντο Μπλουμ, Τζέικ Τζόνσον)

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου National Geographic Channel στις 22:00
«Αντιμέτωπος με…» (Νέο επεισόδιο)
H νέα σειρά του National Geographic Channel σκιαγραφεί το προφίλ σημαντικών προσωπικοτήτων, μέσα από τα μάτια των μεγαλύτερων αντιπάλων τους. Η σειρά αφηγείται μοναδικές ιστορίες με τολμηρό κινηματογραφικό ύφος και παρουσιάζει πραγματικές συνεντεύξεις με εκείνους που ήρθαν «αντιμέτωποι» με τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στην ιστορία. Παράλληλα, δημοσιογράφοι, ρεπόρτερ και πρόσωπα από τον χώρο των μίντια που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων συμβάλλουν στη δυναμική εξιστόρηση των δραματικών γεγονότων που εκτυλίχθηκαν. Πλάνα αρχείου και χαρακτηριστικές φωτογραφίες συμπληρώνουν το παζλ της ιστορίας και μας προσφέρουν μία άκρως αποκαλυπτική και πρωτότυπη οπτική σχετικά με αυτές τις -καταλυτικές για τις παγκόσμιες εξελίξεις- φυσιογνωμίες.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου Novasports2HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός Superfoods» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις και η ΤΣΣΚΑ από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γαλατσαράι.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου Novasports3HD στις 19:15
«Basket League Αρης-ΠΑΟΚ (Ζ)
Με το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. Οι δύο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος. 

Σάββατο 22  Οκτωβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«HELLO, MY NAME IS DORIS» (Πρεμιέρα)
Όταν γνωρίζει τον νέο της συνάδελφο, η 60χρονη Ντόρις γοητεύεται. Και παρόλο που εκείνος έχει τα μισά της χρόνια, εκείνη αποφασίζει να ρισκάρει και να διεκδικήσει όλα όσα θυσίασε στη ζωή της... (Κομεντί, Σάλι Φιλντ, Μαξ Γκρίνφιλντ)


Κυριακή 23 Οκτωβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ» (Πρεμιέρα)
Οταν ο Ρέι και η Τζες δέχονται κλήση για μια υπόθεση δολοφονίας, με φρίκη συνειδητοποιούν ότι θύμα είναι η κόρη της Τζες. 13 χρόνια μετά το ανεξιχνίαστο έγκλημα, ο Ρέι πλησιάζει στην αλήθεια. (Θρίλερ μυστηρίου, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, Νικόλ Κίντμαν)

Κυριακή 23 Οκτωβρίου Νovasports1HD στις 20:30
«Super League Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ο ΠΑΟΚ από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή.


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου FOX στις 04:30 και στις 22:40
«Walking dead 7» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του 7ου κύκλου του «The Walking Dead» ξεκίνησε! Μέχρι στιγμής, οι χαρακτήρες της σειράς έχουν καταφέρει να επιβιώσουν μέσα από πολυάριθμες καταστάσεις. Αρρώστιες, πείνα, τραγωδίες, προδοσίες και αδιανόητες απώλειες. Οι δοκιμασίες αυτές τους έχουν κάνει δυνατούς. Ισχυρούς. Αήττητους. Στην αρχή του 7ου κύκλου, όμως, έχουν χάσει τη δύναμη αυτή. Είχαν εξασφαλίσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα που αναζητούσαν. Είχαν δημιουργήσει μία νέα πατρίδα. Πίστευαν ότι ο κόσμος τούς ανήκε. Νόμιζαν ότι ήξεραν τον κόσμο. Όμως έκαναν λάθος. Στο πρώτο μέρος του 7ου κύκλου, η ομάδα είναι διασπασμένη, πληγωμένη και εγκλωβισμένη. Προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί ενώ έρχεται αντιμέτωπη με εξελίξεις που πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα. O Νίγκαν (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν) καταφέρνει να ασκήσει έλεγχο πάνω στους επιζώντες και να τους πείσει με βάναυσο τρόπο να ζήσουν ακολουθώντας τους δικούς του κανόνες, μέσα από μια φονική πράξη παραδειγματισμού του τι θα ακολουθήσει αν δεν υπακούσουν στους κανόνες του. Ο 7ος κύκλος του «Τhe Walking Dead» δίνει έντονα το μήνυμα και την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα. Ο κόσμος δεν είναι αυτό που πίστευε η ομάδα των επιζώντων. Είναι μεγαλύτερος και είναι ακόμα πιο επικίνδυνος. Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στην Αμερική, το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς, θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα σε πάνω από 125 χώρες αποκλειστικά μέσα από το κανάλι FOX! Ο 7ος κύκλος της σειράς περιλαμβάνει 16 νέα επεισόδια, τα οποία θα μεταδοθούν σε δύο μέρη. Η προβολή των 8 πρώτων επεισοδίων ξεκινά διεθνώς στις 24 Οκτωβρίου, ενώ τα υπόλοιπα 8 θα επιστρέψουν στις οθόνες τον Φεβρουάριο του 2017.

 
Τρίτη 25 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΝΙΟΤΗ» (Πρεμιέρα)
Συνταξιούχος πια, ο συνθέτης και μαέστρος Φρεντ Μπάλιντζερ απολαμβάνει τις διακοπές του με τον καλύτερό του φίλο. Κι ενώ ο ίδιος δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη δράση, κάποιος έχει διαφορετική άποψη. (Κομεντί, Μάικλ Κέιν, Χάρβεϊ Καϊτέλ)