«Novacinema4HD – Ήρθε η σειρά σας!»: Το κανάλι των σειρών είναι πλέον γεγονός!

Τα Novacinema συνεχίζουν να επιλέγουν και να προβάλλουν σε αποκλειστικότητα μερικές από τις καλύτερες και δημοφιλέστερες ξένες σειρές, προβάλλοντας τα επεισόδια τους ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ή πολύ κοντά με την προβολή τους στην Αμερική. Από αυτή τη σαιζόν, όλες οι σειρές πλέον βρίσκουν το κανάλι τους: To Novacinema4HD! Το κανάλι στο οποίο οι λάτρεις των σειρών μπορούν καθημερινά να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους πρεμιέρα σειράς κάθε βράδυ στις 22.00 (κάθε Δευτέρα 2 σειρές από τις 21:00)!

...
Από τον Οκτώβριο έχουν ξεκινήσει ήδη στο Novacinema4 HD οι πολυαναμενόμενες νέες σειρές της HBO, «Westworld» με τους Anthony Hopkins και Ed Harris και «Divorce» με την Sarah Jessica Parker. Η προβολή τους πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την Αμερική, κάθε Κυριακή «Westworld» στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα και «Divorce» στις 05:00 ξημερώματα Δευτέρας, με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ  κάθε Δευτέρα οι σειρές προβάλλονται σε Prime Time προβολή: «Divorce στις 21:15» και  «Westworld» στις 22:00.



Το πρόγραμμα του καναλιού προβάλει τις παρακάτω πρεμιέρες /σειρές ανά ημέρα:

·         Δευτέρα:  «Divorce» & «Westworld»
·         Τρίτη:  «Gotham III»
·         Τετάρτη«Timeless»
·         Πέμπτη«NCIS XIV»
·         Παρασκευή«Blindspot II»
·         Σάββατο:  «Lethal Weapon»
·         Ενώ την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου θα κάνουν πρεμιέρα τα νέα seasons των «Under Suspicion II - Trail of Blood»  & «Gomorrah II»

Επιπλέον, το Novacinema4HD δίνει καθημερινά τη δυνατότητα παρακολούθησης προηγούμενων επεισοδίων, ενώ προβάλλει κατά διαστήματα 4 επεισόδια μαζί, καθώς επίσης και μαραθωνίους κύκλων, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη σειρά που τους ενδιαφέρει σε περίπτωση που την έχουν χάσει ή που δεν έχουν προλάβει τα πρώτα επεισόδια.

Όλες οι σειρές έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους, θα διατίθενται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να τις απολαμβάνουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Novacinema4HD. Ήρθε η σειρά σας!