3/12/16

Nickelodeon Highlights Δεκεμβρίου...

Νέα Ενημέρωση 05/12:
Nickelodeon Highlights... με ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Δεκέμβριο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...

Nickelodeon Highlights...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.Nickelodeon Highlights...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Δεκεμβρίου...έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

σιμερ και σαιν-shimmer & shine ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (season 2)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ σαββατο 03 δεκεμβριου ΣΤΙΣ 13:00
κάθε σαββατο & Κυριακη στις 13:00
ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ από 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΥΤ-ΠΑΡ στις 11:00


Το Σίμερ και Σάιν είναι μια κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων προσχολικής ηλικίας που μας ταξιδεύει στις περιπέτειες δύο εκπαιδευόμενων τζίνι , των  αδερφών  Σίμερ και Σάιν  και της καλύτερης τους φίλης ,Λία.
Στην δεύτερη σεζόν ταξιδεύουν στους καταρράκτες της Ζαχραμέι, την φανταστική χώρα  των τζίνι. Η Λία ακολουθεί την  Σίμερ και την Σάιν  στις μοναδικές –τζίνι σε εκπαίδευση περιπέτειες- σε έναν μαγικό κόσμο! Το αγαπημένο μας τρίο έρχεται συχνά αντιμέτωπο με την πεινασμένη για εξουσία και  αστεία μάγισσα  Ζέτα καθώς και του αξιαγάπητου δράκου της Ναζμπού.
Παρά τα  πρόβλημα που έρχονται το δρόμο τους, οι τρεις φίλες δείχνουν στα παιδιά της προσχολικής ηλικίας ότι η υπομονή και επιμονή σώζει πάντα την κατάσταση!

μπομπσ φουγγαρακησ –Sponge bob ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (SEASON 9)
ΠΡΕΜΙΕΡΑΠΑΡΑΣΚΕΥΗ23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:00
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 12:00
Μήπως κάποιος παρήγγειλε  ένα τέλεια εκτελεσμένο τριπλό   ΚΑΒΟΥΡΟΠΑΤΙ  supreme; Γιατί κάτι νέο μαγειρεύεται στον Ειρηνικό Ωκεανό , στον Βυθό του Μπικίνι, όπου εφευρέθηκε το αγαπημένο σε όλους καβουροπάτι! Εκεί θα συναντήσετε τον πιο αφοσιωμένο μάγειρα, το πιο διάσημο σφουγγαράκι  του κόσμου, τον Μπόμπ Σφουγγαράκη!
Όταν δεν ετοιμάζει την πιο νόστιμη λιχουδιά του βυθού ζει στον Ανανά του με το σαλιγκάρι κατοικίδιο του , τον Γκάρι .Με τον κολλητό του Πάτρικ τον αστερία κυνηγούν  άγριες  μέδουσες , ιππεύουν αγκίστρια και συναγωνίζονται σε αγώνες δρόμου ακόμη και βράχους! Σε αντίθεση με τον Μπομπ Σφουγγαράκη , ο Πάτρικ , ο ροζ αστερίας, λατρεύει να κοιμάται  και δεν έχει σταθερή δουλειά. Μαζί όμως περνάνε τέλεια, σε βάρος όλων όσων είναι γύρω τους!


χαρβεΪ Μπικσ - harvey beaks ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (SEASON 2)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 22:00
Το «Χάρβεΐ Μπικς» είναι η σειρά κινουμένων σχεδίων που διηγείται την ιστορία του Harvey, ενός καλού παιδιού που καταφέρνει να μπλέκει στις πιο αστείες σκανταλιές, παρέα με τους καλύτερους του φίλους, την Fee και τον Foo, δύο εξαιρετικά κατεργάρικα παιδιά. Ζουν σ’ ένα μαγικό δάσος και η περίεργη αυτή φιλία, βρίσκει κοινό έδαφος εξαιτίας της παιδικότητας και των αταξιών τους.


MY LITtLE PONY SPECIAL PREMIERE
(ta πρωτα ΤΡΙΑ επΕισοδια της season 6 σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ προβολη)
ΚΥΡΙΑΚΗ04ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥΣΤΙΣ20:30

Ένα πανέξυπνο πόνι-μονόκερος που ονομάζεται Twilight Sparkle ακολουθεί τον μέντοράς της, την Princess Celestia, για να μάθει για τη φιλία στην πόλη της Ponyville. H Twilight γίνεται στενή φίλη με άλλα πέντε πόνι: την Applejack, την Rarity, την Fluttershy, την Rainbow Dash και την PinkiePie. Κάθε ένα αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό πρόσωπο της φιλίας, και η Twilight ανακαλύπτει ότι αποτελεί βασικό μέρος των μαγικών αντικειμένων, των «Elements of Harmony». Τα πόνι θα ζήσουν μοναδικές περιπέτειες και θα βοηθήσουν τους κατοίκους της Ponyville, ενώ παράλληλα θα  αντιμετωπίσουν και τις δύσκολες στιγμές που θα περάσει η φιλία τους.


lost in the west (3 parts tv moovie)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 11ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30
PART1 ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥΣΤΙΣ 20:30
PART2 ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30
PART 3 ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30

O Chip και ο Dave δεν είναι μόνο κολλητοί αλλά και ετεροθαλή αδέρφια. Η τελευταία εφεύρεση του Chip θα τους στείλει –εντελώς κατά λάθος- σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο! Οι δύο κολλητοί θα βρεθούν στην καρδιά της  Άγριας Δύσης  . Αν θέλουν να επιστρέψουν θα πρέπει  να αποκτήσουν γρήγορα δεξιότητες καουμπόι ,να σώσουν την πόλη και να επιστρέψουν στην ώρα τους για τον Ετήσιο Χορό του Σχολείου! Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να συνεργαστούν με φίλους και από τους δύο χωροχρόνους! Θα αντέξουν οι δύο επίδοξοι καουμπόι τη δοκιμασία του χρόνου; Μήπως οι πράξεις τους στο παρελθόν φέρουν  συνέπειες για το παρόν; Μόνο ο χρόνος θα δείξει!


Greek Digital TV