"Nova Highlights: 18 Μαρτίου - 01 Απριλίου"…

Νέα Ενημέρωση 15/03:
«Χ-Men: Απόκαλιψ»: Η νέα ταινία των μεταλλαγμένων υπερηρώων αποκλειστικά στη Nova!
«Velvet»: Για πρώτη φορά η Nova φέρνει όλα τα επεισόδια της συναρπαστικής σειράς σε Box Set!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...

"Nova Highlights: 18 Μαρτίου - 01 Απριλίου"…
...
«Χ-Men: Απόκαλιψ»: Η νέα ταινία των μεταλλαγμένων υπερηρώων αποκλειστικά στη Nova
Η έβδομη ταινία της blockbuster σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας με τους μεταλλαγμένους υπερήρωες της Marvel, «X-Men: Απόκαλιψ», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά Τηλεοπτική προβολή από το Novacinema1HD, την Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017, στις 22:00Αυτή τη φορά οι X-Men βρίσκονται αντιμέτωποι με τον ανίκητο μεταλλαγμένο Απόκαλιψ. Ξυπνώντας το 1983 ύστερα από χιλιάδες χρόνια, ο Απόκαλιψ εξοργίζεται από τον κόσμο που αντικρίζει και συγκεντρώνει δυνάμεις για να εξαγνίσει και να κυριεύσει τη Γη. To «X-Men: Απόκαλιψ» σε σκηνοθεσία Μπράιαν Σίνγκερ, ξεχωρίζει για τα συναρπαστικά οπτικά εφέ, τα οποία ισχυροποιούν το κλίμα δράσης που κυριαρχεί σε όλη την ταινία κόβοντας την ανάσα! Στο πρωταγωνιστικό καστ συναντάμε τον Τζέιμς ΜακΑβοϊ στο ρόλο του Καθηγητή Χ, τον Μάικλ Φασμπέντερ ως Μαγκνέτο, την Τζένιφερ Λόρενς στο ρόλο της Μιστίκ, τον Νίκολας Χολτ στο ρόλο του Κτήνους, ενώ τον Απόκαλιψ υποδύεται ο Όσκαρ ΆιζακΗ ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Σάββατο 18 Μαρτίου History στις 23:00
«Ποδόσφαιρο: Μια σύντομη ιστορία» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ο Άλφι Άλεν τρελαίνεται για το ποδόσφαιρο. Έχει συμμετάσχει σε ακαδημίες νέων, παίζει ως επίτιμος καλεσμένος σε αγώνες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα κι έχει ακόμα κάνει φωνητικά στο διάσημο τραγούδι Vindaloo! Έχοντας μεγαλώσει την εποχή της Premier League, ο Άλφι θέλει να μάθει περισσότερα για την ιστορία του παιχνιδιού κι έτσι σε αυτή τη σειρά ξεκινά ένα ταξίδι σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με σκοπό να ανακαλύψει σημαντικές στιγμές και γεγονότα που συνέβαλαν στην καθιέρωσή του στη χώρα. Στη διάρκεια του ταξιδιού του, θα γνωρίσει μεγάλες προσωπικότητες του χώρου και θα επισκεφθεί απρόσμενους προορισμούς ενώ θα μιλήσει με τον Σον Κάμπελ, τον Άντι Κόουλ, τον Σίριλ Ρίτζις, την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας, τον Κιθ Άλεν και άλλους. Συντονιστείτε στο History από το Σάββατο 18 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 23:00!

Κυριακή 19 Μαρτίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»(Ζ)
Με το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» να δεσπόζει συνεχίζεται η διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Λεωφόρο. 


Κυριακή 19 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία του Ινδού Σρινιβάσα Ραμανουτζάν, της ιδιοφυίας που έφερε την επανάσταση στο πεδίο των μαθηματικών, και το έργο του, το οποίο απασχόλησε τη μαθηματική κοινότητα για τον επόμενο αιώνα. (Αληθινή ιστορία, Τζέρεμι Αϊρονς, Ντεβ Πατέλ). 

Δευτέρα 20 Μαρτίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Πλατανιάς-Ηρακλής» (Ζ)
Με τον αγώνα ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ηρακλή ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Τρίτη  21 Μαρτίου Novasports2HD στις 21:15
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός Superfoods-Αρμάνι Μιλάνο» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες τους να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα. 

Τρίτη 21 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΔΙΠΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ» (πρεμιέρα)
Στον απόηχο της ισλαμικής επανάστασης το 1979 στο Ιραν, μια εβραϊκή οικογένεια μπαίνει στο στόχαστρο των επαναστατών και αναγκάζεται να εγκαταλείψει τα πάντα και να δραπετεύσει από τη χώρα... (Κοινωνική ταινία, Σάλμα Χάγεκ, Εϊντριεν Μπρόντι

Τετάρτη  22 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΟΥΕΛ ΣΙΜ»(πρεμιέρα)
Χωρισμένος με τη γυναίκα του και αποξενωμένος από την έφηβη κόρη του, ο κ. Σιμ ελπίζει ότι η ζωή του θα αποκτήσει νόημα όταν δέχεται να δουλέψει ως πωλητής μιας επαναστατικής οδοντόβουρτσας. (Κοινωνική ταινία, Ζαν-Πιερ Μπακρί, Βαλέρια Γκολίνο)

Τετάρτη 22 Μαρτίου History στις 23:00
«Fifth gear» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Τον Μάρτιο, το History φέρνει στις οθόνες σας έναν ακόμα κύκλο της εκπομπής «Fifth gear» και μερικούς από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους οδηγούς και δημοσιογράφους της τηλεόρασης. Ο Τιφ Νίντελ, η Βίκι Μπάτλερ-Χέντερσον και ο Τζόνι Σμιθ κάνουν αγώνες, παρουσιάζουν αποκλειστικές κριτικές των πιο νέων μοντέλων αυτοκινήτων, παίρνουν μέρος σε τρομακτικές προκλήσεις και γίνονται μάρτυρες των πιο θεαματικών ατυχημάτων που διεξάγονται στο όνομα της οδικής ασφάλειας. Μη χάσετε τη συναρπαστική δράση, από την Τετάρτη 22 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη, στις 23:00. 

Πέμπτη 23 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE DRESSER»(πρεμιέρα)
Λίγο πριν την έναρξη μιας παράστασης, ο Σερ, ο πρωταγωνιστής και διευθυντής του θιάσου, αγνοείται. Οταν εμφανίζεται, με περίσσεια στοργή και αγάπη ο πιστός αμπιγέρ του τον βοηθά να ετοιμαστεί... (Κοινωνική ταινία, Αντονι Χόπκινς, Εμιλι Γουάτσον)

O Άντονι Χόπκινς και η ταινία «The Dresser» έρχονται αποκλειστικά στη Nova!
Η κοινωνική ταινία «The Dresser», με πρωταγωνιστή τον καθηλωτικό Άντονι Χόπκινς, έρχεται αποκλειστικά και σε  Ά Τηλεοπτική Προβολή, την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στις 22:00, στο Novacinema1HDΣτην ταινία, η οποία διαδραματίζεται με φόντο τον ‘Β Παγκόσμιο Πόλεμο, αποτυπώνεται η σχέση ενός πρωταγωνιστή με τον έμπιστο φίλο και αμπιγέρ του. Λίγο πριν την έναρξη μιας παράστασης, ο Σερ, ο πρωταγωνιστής και διευθυντής του θιάσου, αγνοείται. Όταν εμφανίζεται, με περίσσεια στοργή και αγάπη ο πιστός αμπιγέρ του τον βοηθά να ετοιμαστεί. Η ταινία που ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία «Καλύτερη τηλεταινία ή μίνι σειρά», είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Ρόναλντ Χάργουντ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρίτσαρντ Έιρ. Δίπλα στον Άντονι Χόπκινς συμπρωταγωνιστεί ο καταπληκτικός Ίαν ΜακΚέλεν. Η ταινία, έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!


Παρασκευή 24 Μαρτίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο σημαντικότερο παχνίδι για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Σάββατο 25 Μαρτίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΠΟΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ» πρεμιέρα
Αδυνατώντας να ανταπεξέλθει στις υπερβολικές απαιτήσεις της δουλειάς της, μια τραγουδίστρια βρίσκει στο πρόσωπο ενός αστυνομικού το κουράγιο που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. (Ρομαντική κομεντί, Μίνι Ντράιβερ, Ντάνι Γκλόβερ) 

Κυριακή 26 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«Χ-ΜΕΝ: ΑΠΟΚΑΛΙΨ»( πρεμιέρα)
Ξυπνώντας το 1983 ύστερα από χιλιάδες χρόνια, ο ανίκητος μεταλλαγμένος Απόκαλιψ εξοργίζεται από τον κόσμο που αντικρίζει και συγκεντρώνει δυνάμεις για να εξαγνίσει και να κυριεύσει τη Γη... (Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, Τζέιμς ΜακΑβοϊ, Μάικλ Φασμπέντερ)

Τρίτη 28 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»(πρεμιέρα)
Η προσωπικότητα, η ζωή και το έργο του θρυλικού μουσικού της τζαζ Μάιλς Ντέιβις με αφορμή την επιστροφή του στο προσκήνιο ύστερα από απουσία πέντε χρόνων, στο τέλος της δεκαετίας του ’70. (Αληθινή ιστορία, Ντον Τσιντλ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ)

Τρίτη 28 Μαρτίου Travel Channel στις 22:00
«Ταξίδι στο αλκοόλ» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Ο ειδικός στα κοκτέιλ Τζακ Μάξουελ επιστρέφει τον Μάρτιο στο Travel Channel για ένα ακόμα… μεθυστικό ταξίδι σε κάθε γωνιά της Γης! Για άλλη μία φορά, ο Τζακ ταξιδεύει και δοκιμάζει νέες εμπειρίες και, φυσικά, γνωρίζει τον κάθε τόπο μέσα από τα ποτά του. Υπάρχει πιο ευχάριστος τρόπος; Συντονιστείτε στο Travel Channel για τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες!

«Velvet»: Για πρώτη φορά η Nova φέρνει όλα τα επεισόδια της συναρπαστικής σειράς σε Box Set!
Ο 4ος και τελευταίος κύκλος κάνει πρεμιέρα από το Σάββατο 25/3
στην υπηρεσία
Nova on Demand και από το Σάββατο 1/4 στο Novalifε
Από το Σάββατο 25 Μαρτίου όλα τα επεισόδια του 4ου και τελευταίου κύκλου της Νo1 ισπανικής σειράς, κάνουν πρεμιέρα στην υπηρεσία Nova On Demand για να τα δεις όποτε εσύ θέλεις εντελώς δωρεάν! Και μαζί όλοι οι προηγούμενοι τρεις κύκλοι για όποιον δεν έχει προλάβει να τους δει ή θέλει να τους ξαναθυμηθεί. Μετά την πρεμιέρα στο Nova on Demand, ο πολυαναμενόμενος τελευταίος κύκλος, έρχεται και στο Novalifε, από το Σάββατο 1 Απριλίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή μετά την ταινία των 21:00.
Η σειρά «Velvet», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», είναι μια ισπανική σειρά εποχής, που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό.
Διαδραματίζεται στη Μαδρίτη στα τέλη της δεκαετίας του '50 και στις αρχές της δεκαετίας του '60, και επικεντρώνεται στην ιστορία του πολυτελούς οίκου μόδας «Galerias Velvet» και της οικογένειας στην οποία ανήκει. Ένας μεγάλος ανεκπλήρωτος έρωτας, συνωμοσίες και επιχειρηματικά παιχνίδια συνθέτουν αυτή τη κοινωνική σειρά, που καθήλωσε 5 εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ισπανία. Πρόκειται για μία από τις ακριβότερες και δημοφιλέστερες ισπανικές παραγωγές, που προβάλλεται στο Novalifε από το 2014.
Η σειρά, έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1 και είναι διαθέσιμη μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!