"Nova Highlights: 28 Μαρτίου - 04 Απριλίου"…

Νέα Ενημέρωση 24/03:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...

"Nova Highlights: 28 Μαρτίου - 04 Απριλίου"…
......
Τρίτη 28 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»(πρεμιέρα)
Η προσωπικότητα, η ζωή και το έργο του θρυλικού μουσικού της τζαζ Μάιλς Ντέιβις με αφορμή την επιστροφή του στο προσκήνιο ύστερα από απουσία πέντε χρόνων, στο τέλος της δεκαετίας του ’70. (Αληθινή ιστορία, Ντον Τσιντλ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ)

Τρίτη 28 Μαρτίου Travel Channel στις 22:00
«Ταξίδι στο αλκοόλ» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)

Ο ειδικός στα κοκτέιλ Τζακ Μάξουελ επιστρέφει τον Μάρτιο στο Travel Channel για ένα ακόμα… μεθυστικό ταξίδι σε κάθε γωνιά της Γης! Για άλλη μία φορά, ο Τζακ ταξιδεύει και δοκιμάζει νέες εμπειρίες και, φυσικά, γνωρίζει τον κάθε τόπο μέσα από τα ποτά του. Υπάρχει πιο ευχάριστος τρόπος; Συντονιστείτε στο Travel Channel για τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες!

Τετάρτη 29 Μαρτίου History στις 23:00
«Fifth gear» (Νέο επεισόδιο)
Τον Μάρτιο, το History φέρνει στις οθόνες σας έναν ακόμα κύκλο της εκπομπής «Fifth gear» και μερικούς από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους οδηγούς και δημοσιογράφους της τηλεόρασης. Ο Τιφ Νίντελ, η Βίκι Μπάτλερ-Χέντερσον και ο Τζόνι Σμιθ κάνουν αγώνες, παρουσιάζουν αποκλειστικές κριτικές των πιο νέων μοντέλων αυτοκινήτων, παίρνουν μέρος σε τρομακτικές προκλήσεις και γίνονται μάρτυρες των πιο θεαματικών ατυχημάτων που διεξάγονται στο όνομα της οδικής ασφάλειας. Μη χάσετε τη συναρπαστική δράση, από την Τετάρτη 22 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη, στις 23:00.

Πέμπτη 30 Μαρτίου Novasports2HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα Αναντόλου Εφές-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τουρκία όπου και θα αντιμετωπίσει την Εφές για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του φετινού «μαραθώνιου» στην Ευρωλίγκα.

Παρασκευή 31 Μαρτίου Novacinema3HD στις 21:00
«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»
Έχοντας νικήσει τον καρκίνο, ο ποδηλάτης Λανς Αρμστρονγκ κερδίζει εφτά φορές τον Γύρο της Γαλλίας. Ένας δημοσιογράφος, όμως, ρισκάροντας τα πάντα, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια... (Μπεν Φόστερ, Κρις Ο’Ντάουντ)

Σάββατο 1 Απριλίου Novasports2HD στις 19:30
«Super League Ολυμπιακός-Πλατανιάς» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πλατανιά για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Κυριακή 26 Μαρτίου Novasports1HD στις 17:30
«Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό» (Ζ)
Παρακολουθήστε απευθείας όλη τη δράση του πρωταθλήματος Volley League μέσα από την ειδική εκπομπή Παίζουμε Ελλάδα που αυτήν τη φορά είναι αφιερωμένη στην 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Δευτέρα 27 Μαρτίου Discovery Showcase HD στις 22:45
«Ο ήχος της θάλασσας» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Ένας νέος κίνδυνος απειλεί τις φάλαινες, τους καρχαρίες και τα δελφίνια των ωκεανών: ο υποθαλάσσιος θόρυβος. Το ντοκιμαντέρ εξετάζει το, μέχρι σήμερα, άγνωστο πρόβλημα που όμως έχει καταστροφικές συνέπειες, ενώ παράλληλα παρουσιάζει τη δύσκολη προσπάθεια κάποιων να σώσουν τα είδη που κινδυνεύουν, με αφηγήτρια την ηθοποιό Ρέιτσελ Μακ Ανταμς. Παντού στη Γη ακούμε τα τραγούδια της ζωής. Στα βάθη των ωκεανών, η θαλάσσια ζωή ζευγαρώνει, βρίσκει τροφή, μεταναστεύει, μεγαλώνει τα μικρά της και αμύνεται σε συνάρτηση με τους ήχους. Όμως αυτή η αρμονία ήχων και ζωής διαταράσσεται από τους βιομηχανοποιημένους θορύβους που κυριαρχούν σήμερα στους ωκεανούς, με τραγικά αποτελέσματα. Ταξιδέψτε κάτω από την επιφάνεια των θαλασσών και δείτε την καταστροφή που συντελείται λόγω της ηχορύπανσης αλλά και τους τρόπους καταπολέμησής της.

Δευτέρα 27 Μαρτίου Novacinema4HD στις 22:00
«Big little lies»
Μην χάσετε το αποψινό επεισόδιο λίγο πριν το τέλος της αγαπημένης σειράς Βig little lies με πρωταγωνίστριες της Reese Witherspoon, Nicole Kidman και Shailene Woodley. Θα διατηρηθούν κρυμμένα τα μυστικά ή θα αποκαλυφθούν όλα και θα αναστατωθεί η ζωή όλων 

Σάββατο 1 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΡΙΚΟ: Η ΝΕΑ ΚΟΥΠ» (Πρεμιέρα)
Το κάποτε ανδροκρατούμενο κουρείο είναι πια μεικτό αφού τώρα προσφέρει υπηρεσίες και σε γυναίκες. Η μεγαλύτερη έγνοια του Κάλβιν, όμως, είναι η αυξανόμενη βία των συμμοριών και ο έφηβος γιος του...

«Velvet»: Για πρώτη φορά η Nova φέρνει όλα τα επεισόδια της συναρπαστικής σειράς σε Box Set!
Ο 4ος και τελευταίος κύκλος κάνει πρεμιέρα από το Σάββατο 25/3
στην υπηρεσία 
Nova on Demand και από το Σάββατο 1/4 στο Novalifε
Από το Σάββατο 25 Μαρτίου όλα τα επεισόδια του 4ου και τελευταίου κύκλου της Νo1 ισπανικής σειράς, κάνουν πρεμιέρα στην υπηρεσία Nova On Demand για να τα δεις όποτε εσύ θέλεις εντελώς δωρεάν! Και μαζί όλοι οι προηγούμενοι τρεις κύκλοι για όποιον δεν έχει προλάβει να τους δει ή θέλει να τους ξαναθυμηθεί. Μετά την πρεμιέρα στο Nova on Demand, ο πολυαναμενόμενος τελευταίος κύκλος, έρχεται και στο Novalifε, από το Σάββατο 1 Απριλίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή μετά την ταινία των 21:00.
Η σειρά «Velvet», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», είναι μια ισπανική σειρά εποχής, που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό.
Διαδραματίζεται στη Μαδρίτη στα τέλη της δεκαετίας του '50 και στις αρχές της δεκαετίας του '60, και επικεντρώνεται στην ιστορία του πολυτελούς οίκου μόδας «Galerias Velvet» και της οικογένειας στην οποία ανήκει. Ένας μεγάλος ανεκπλήρωτος έρωτας, συνωμοσίες και επιχειρηματικά παιχνίδια συνθέτουν αυτή τη κοινωνική σειρά, που καθήλωσε 5 εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ισπανία. Πρόκειται για μία από τις ακριβότερες και δημοφιλέστερες ισπανικές παραγωγές, που προβάλλεται στο Novalifε από το 2014.

Η σειρά, έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1 και είναι διαθέσιμη μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Κυριακή 2 Απριλίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League ΑΕΚ-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Με το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Κυριακή 2 Απριλίου National Geographic στις 21:55
«Origins: Το ταξίδι της ανθρωπότητας» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το ντοκιμαντέρ ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και «σαρώνει» την ανθρώπινη ιστορία, σε μία αναζήτηση που θα αποκαλύψει όλες τις «πρώτες» στιγμές και τα σημαντικά επιτεύγματα που μας έκαναν πραγματικά σύγχρονους. Σε όποια στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας και αν βρεθούμε, είτε στο 15.000 π.Χ., είτε στο 1666 μ.Χ., στο 1918 ή ακόμα και σήμερα, οι άνδρες και οι γυναίκες που ζούσαν στην εκάστοτε εποχή πίστευαν πραγματικά ότι είχαν φθάσει στο αποκορύφωμα της δημιουργίας, ότι αποτελούσαν τα πιο εξελιγμένα πλάσματα -σε τεχνολογικό επίπεδο- πάνω στον πλανήτη. Και είχαν δίκιο! Όμως, στη συνέχεια, πάντα κάτι καινούριο συνέβαινε. Κάτι που άλλαζε τα πάντα, τόσο για τους ανθρώπους εκείνης της εποχής, όσο και για εμάς σήμερα. Πάντα υπήρχαν κάποιοι σαν τον Στιβ Τζομπς, που δούλευαν, δημιουργούσαν και πρωτοπορούσαν σε διαφορετικές στιγμές της ιστορίας. Το National Geographic ξεκινάει ένα επικό ταξίδι για να ανακαλύψει τις σημαντικές αυτές στιγμές, να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και να τοποθετήσει τις ιδιοφυείς δημιουργίες στη θέση που τους αρμόζει. Βραβευμένοι σκηνοθέτες δημιουργούν τις δραματικές αναπαραστάσεις, ενώ ο κορυφαίος εικαστικός καλλιτέχνης Τζον Μπόσγουελ σχεδιάζει και παρουσιάζει εντυπωσιακά μοντάζ, που μας μεταφέρουν σε διάφορες στιγμές της ιστορίας.

Κυριακή 2 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ: ΑΦΟΣΙΩΣΗ»(Πρεμιέρα)
Για πρώτη φορά, η Τρις και ο Φορ εγκαταλείπουν τον τόπο τους και περνούν τα τείχη του Σικάγο μόνο για να ανακαλύψουν νέες, τρομακτικές αλήθειες και μια απειλή μεγαλύτερη από ό,τι είχαν φανταστεί. (Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, Σεϊλίν Γούντλεϊ, Θίο Τζέιμς)

Τρίτη 4 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ» (Πρεμιέρα)
Δύο αδέλφια, η Ανι και ο Μπάξτερ Φανγκ, επιστρέφουν στο πατρικό τους όταν πληροφορούνται ότι οι γονείς τους, δύο καλλιτέχνες διάσημοι για τις περίτεχνες φάρσες τους, έχουν εξαφανιστεί... (Κομεντί, Τζέισον Μπέιτμαν, Νικόλ Κίντμαν)