Το Vodafone TV παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το FOX+…

Αν είσαι λάτρης των τηλεοπτικών σειρών τώρα μπορείς να απολαύσεις μαραθώνιους με όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια των καλύτερων σειρών από τα studios παραγωγής FOX, τη στιγμή που εσύ θες! Με το Vodafone TV και την υπηρεσία FOX+ έχεις πρόσβαση σε ένα ακόμη πιο πλούσιο περιεχόμενο με σειρές που άφησαν εποχή: 24, Prison Break, The X- Files αλλά και τις καλύτερες σειρές του σήμερα από το πρώτο επεισόδιο τους, όπως: The Americans, Homeland και The Walking Dead. Το περιεχόμενο του FOX+ στο Vodafone TV εμπλουτίζεται συνεχώς με new entries από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές ξεπερνώντας συνολικά τις 40 σειρές και τα 2.700 επεισόδια!



Το Vodafone TV παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το FOX+… 
Η Vodafone Ελλάδας και η FOX Networks Group Greece συμφώνησαν στη διάθεση του FOX+ στους συνδρομητές Vodafone TV, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνεργασία τους. Προσφέροντας τις καλύτερες σειρές on demand, η νέα υπηρεσία δίνει πρόσβαση στους συνδρομητές Vodafone TV σε ακόμη πιο πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές από τα studios παραγωγής 20th Century Fox Television, Fox 21 Television Studios, FX Productions και FNG Global.
Ο Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας κ. Αχιλλέας Κανάρης, δήλωσε σχετικά με την νέα συνεργασία: "Ως πάροχος συνολικών υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, στη Vodafone εμπλουτίζουμε την τηλεοπτική μας πλατφόρμα σε συνεργασία με τα κορυφαία κανάλια, παραγωγούς και διανομείς διεθνώς. Στόχος μας είναι, μέσα από την διεύρυνση της συνεργασίας μας με τη FOX Networks Group να παρέχουμε στους συνδρομητές του Vodafone TV το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό περιεχόμενο, προσφέροντας μία κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας".
Ο Γενικός Διευθυντής της FOX Networks Group Greece κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, δήλωσε: "Συνεχίζουμε δυναμικά την ενίσχυση και διεύρυνση της τηλεοπτικής εμπειρίας του τηλεθεατή με το FOX+ και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Vodafone. Το FOX+ προσφέρει στους συνδρομητές on demand πρόσβαση, στο καλύτερο περιεχόμενο από τα studios παραγωγής της FOX".
Οι λάτρεις των τηλεοπτικών σειρών μπορούν πλέον να απολαμβάνουν μαραθώνιους με όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια των αγαπημένων τους σειρών, τη στιγμή που εκείνοι επιθυμούν, από το FOX+ μέσω του Vodafone TV.
 Πιο συγκεκριμένα η ενότητα ψυχαγωγίας FOX+ περιλαμβάνει το εξής περιεχόμενο:
- Σειρές που έκαναν πρεμιέρα τη σεζόν 2015-2016 και προβλήθηκαν στα κανάλια FOX και FOX Life μέσω του Vodafone TV, όπως το ψυχολογικό θρίλερ Outcast με την υπογραφή του Robert Kirkman δημιουργού του The Walking Dead και τα πολύ πετυχημένα σήκουελ 24: Live Another Day και The X-Files (limited series rebirth). Επίσης το FOX+ περιλαμβάνει και αποκλειστικό περιεχόμενο όπως η νέα μαύρη κωμωδία Baskets με τον μοναδικό Ζακ Γαλιφιανάκη, η τηλεοπτική μεταφορά του blockbuster του Steven Spielberg, Minority Report και η animated κωμική σειρά Bordertown.
- Σειρές που έχουν κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό και συνεχίζουν να προβάλλονται, είναι επίσης διαθέσιμες on demand στο FOX+. Οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν, από το πρώτο τους επεισόδιο, πολυβραβευμένες σειρές όπως The Walking Dead, Homeland, American Horror Story, Empire, Modern Family, The Americans, New Girl, Wayward Pines και Da Vinci’s Demons μεταξύ άλλων. Οι πιο πρόσφατοι κύκλοι των παραπάνω σειρών θα γίνουν διαθέσιμοι on demand στο FOX+ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-2018.
- Πετυχημένες σειρές όπως The X-Files, 24 και Prison Break που άλλαξαν την τηλεοπτική ιστορία αποκτώντας φανατικό κοινό, είναι τώρα στη διάθεση των συνδρομητών του Vodafone TV με όλα τα επεισόδια σε μαραθώνιους προβολών για ατελείωτη απόλαυση. Το περιεχόμενο του FOX+ μέσω του Vodafone TV θα εμπλουτίζεται συνεχώς με επιπλέον πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές τύπου "Legion, Atlanta, Scream Queens Κ2, American Horror Story: Roanoke, Bones, Tyrant, Glee και How I Met Your Mother".