"Nova Highlights: 11 - 20 Ιουνίου"...

Νέα Ενημέρωση 08/06:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...


"Nova Highlights: 11 - 20 Ιουνίου"...
...







Κυριακή 11  Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«FAST + FURIOUS 7: ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ» (Πρεμιέρα)
«Fast + Furious 7: Μαχητές των Δρόμων». Η συναρπαστική ταινία δράσης που κόβει την ανάσα αποκλειστικά στη Nova!
Η έβδομη ταινία της θρυλικής σειράς δράσης «Fast & Furious 7: Μαχητές των Δρόμων» που γνώρισε τεράστια εμπορική και εισπρακτική επιτυχία παγκοσμίως κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 22:00Η ταινία που ανέδειξε την κουλτούρα των «φτιαγμένων» αυτοκινήτων σε σκηνοθεσία του Μαλαισιανό - Αυστραλιανού Τζέιμς Γουάν, γνωστού δημιουργού της σειράς ταινιών τρόμου «Saw», υπόσχεται άφθονες δόσεις αδρεναλίνης και καταιγιστικής δράσης σε καλοστημένα ιλιγγιώδη καρέ που κόβουν την ανάσα. Σε αυτήν την καταιγιστική περιπέτεια εκδίκησης συναντάμε τους δεξιοτέχνες της δράσης Βιν Ντίζελ, Τζέισον Στέιθαμ και Μισέλ Ροντρίγκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους μαζί με τον Πολ Γουόκερ στην τελευταία του ερμηνεία μετά τον άδικο χαμό του. Ο Ντόμινικ, ο Μπράιαν και η υπόλοιπη ομάδα βρίσκονται στο στόχαστρο του διψασμένου για εκδίκηση Ντέκαρντ Σο. Ένας απρόσμενος σύμμαχος τους προσφέρει τη βοήθειά του, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα! 

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Τρίτη 13  Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΜΑΖΙ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία του διάσημου μποξέρ Ρομπέρτο Ντουράν, που ξέφυγε από την απόλυτη φτώχεια και κατόρθωσε να κερδίσει παγκόσμια πρωταθλήματα, και του θρυλικού προπονητή του Ρέι Αρσέλ. (Αληθινή ιστορία, Εντγκαρ Ραμίρεζ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο).

Τρίτη 13 Ιουνίου Novasports2HD  στις 20:00
«Διεθνές Meeting Στίβου Ουέλβα» (Ζ)
Στην Ισπανία μεταφέρεται το ενδιαφέρον των φίλων του στίβου με το meeting στην Ουέλβα της Ισπανίας. Η διοργάνωση ανήκει στη σειτά EAA Premium Meeting.

Τετάρτη 14 Ιουνίου Travel στις 18:00
«Ταξίδι στις πιο παράξενες γεύσεις: Νόστιμοι προορισμοί» (Πρεμιέρα κύκλου)
Αυτόν τον μήνα, ο Άντριου Ζίμερν επιστρέφει με ακόμα περισσότερα παράξενα φαγητά και γευστικούς προορισμούς και αναλαμβάνει να δοκιμάσει ασυνήθιστες γεύσεις από όλο τον κόσμο. Εκτός από τα ταξίδια του στην Αμερική, όπου δοκιμάζει νοστιμιές στο Μπέρμινχαμ, στο Σαν Ντιέγκο και στο Πίτσμπουργκ, ο Άντριου μαζεύει γευστικές εμπειρίες από άλλες ηπείρους. Στην Ουγγαρία δοκιμάζει τα πιο αγαπημένα τοπικά πιάτα, στην Αυστραλία παίρνει μια γεύση από τρυφερό καγκουρό ενώ στο Μπαλί αναζητά ζουμερές σπεσιαλιτέ με πάπια. Συντονιστείτε κι εξερευνήστε μαζί με τον Άντριου τις γαστριμαργικές εκπλήξεις του κόσμου!

Τετάρτη 14 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ALASKA» (Πρεμιέρα)
Μετά τη γνωριμία τους στο Παρίσι κι αποζητώντας απεγνωσμένα την ευτυχία, η Ναντίν και ο Φάουστο παραδίνονται σε μια ολέθρια σχέση που θα τους παρασύρει σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. (Ρομαντική ταινία, Ελιο Τζερμάνο, Αστριντ Μπέρτζες-Φρίσμπι)

Πέμπτη 15 Ιουνίου Novasports2HD στις 20:00
«Γκολφ US Open 1η Μέρα» (Ζ)
Το φημισμένο τουρνουά γκολφ US Open διεξάγεται φέτος στο Ουϊσκόνσιν και όλοι οι μεγάλοι παίκτες του αθλήματος δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους σε ένα από τα μεγαλύτερα majors

Πέμπτη  15 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΔΥΟ ΣΕΦ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ» (Πρεμιέρα)
Διεκδικώντας την ύψιστη διάκριση στο χώρο της γαστρονομίας, ο Φρανσουά παραμελεί τη γυναίκα του, τη Σαρλότ. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν εμφανίζεται ο πρώην άνδρας της, ο οποίος θεωρείτο νεκρός! (Κωμωδία, Φρανκ Ντιμπόσκ, Ζεράρ Λανβάν)

Πέμπτη  15 Ιουνίου Travel στις 22:00
«ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΤΖΑΚΣΟΝ» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Τον Ιούνιο το Travel Channel σάς συστήνει τους Τζάκσον ή αλλιώς την «Οικογένεια του καγιάκ», μια οικογένεια που βγαίνει στο δρόμο - και στους καταρράκτες! Από την Αυστρία έως τη Ζάμπια, οι Τζάκσον ταξιδεύουν αναζητώντας νέες περιπέτειες και ακραίους διαγωνισμούς σε μέρη της Γης που οι περισσότερες οικογένειες δεν θα πήγαιναν ποτέ και κάνουν τα πάντα όλοι μαζί. Προσδεθείτε, λοιπόν, και ετοιμαστείτε για τις οικογενειακές διακοπές της ζωής σας!

Παρασκευή 16 Ιουνίου Novasports1HD στις 22:00
«EMF Euro 2017 Β’ Ημιτελικός» (Ζ)
Η φετινή διοργάνωση του EMF Euro πλησιάζει στο τέλος της με τη διεξαγωγή των ημιτελικών. Ποιες θα είναι οι δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το φετινό τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης;

Παρασκευή 16 Ιουνίου National Geographic στις 21:55
«Κόλαση επί γης: Η πτώση της Συρίας και η άνοδος του ISIS» (Πρεμιέρα νέου ντοκιμαντέρ)
Σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής εξαιτίας της επικράτησης ριζοσπαστικών ιδεών και της παγκόσμιας τρομοκρατίας, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και best-seller συγγραφέας Σεμπάστιαν Γιάνγκερ συνεργάζεται με τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό Νικ Κουέστεντ, για να εξετάσουν το κράτος της Συρίας μέσα από την οπτική της προσωπικής τους εμπειρίας. Η βία που οδηγεί εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ευρώπη και προκαλεί εκτεταμένο φόβο σε παγκόσμιο επίπεδο δεν αποτελεί έναν απομονωμένο εμφύλιο πόλεμο, αλλά μέρος ενός γεωπολιτικού κύκλου. Η ρίζα του κακού είναι άγνωστη, αλλά μέσα στο πλαίσιο του έργου ζωής του Γιάνγκερ υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να αποκαλυφθούν σχετικά με τη Συρία και τις επιχειρήσεις του Ισλαμικού Κράτους.

Σάββατο 17  Ιουνίου Novasports2HD  στις 20:00
«Τουρνουά Γκολφ US Open» (Z)
Το φημισμένο τουρνουά γκολφ US Open διεξάγεται φέτος στο Ουϊσκόνσιν και όλοι οι μεγάλοι παίκτες του αθλήματος δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους σε ένα από τα μεγαλύτερα majors.

Σάββατο 17 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ» (Πρεμιέρα)
Η περιέργεια της 10χρονης Σόφι γίνεται η αφετηρία μιας απίθανης περιπέτειας, όταν ένας καλοσυνάτος γίγαντας την απάγει και τη μεταφέρει στη θαυμαστή αλλά κι επικίνδυνη Χώρα των Γιγάντων! (Οικογενειακή ταινία φαντασίας, Μαρκ Ράιλανς, Τζεμέιν Κλεμέντ)

Κυριακή 18  Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«INFERNO» (Πρεμιέρα)
Ο καθηγητής Λάνγκτον ξυπνά με αμνησία σε ένα νοσοκομείο στην Ιταλία και, με τη βοήθεια μιας γιατρού, καλείται να ακολουθήσει τα στοιχεία και να αποτρέψει μια συνωμοσία που απειλεί την ανθρωπότητα. (Θρίλερ μυστηρίου, Τομ Χανκς, Φελίσιτι Τζόουνς)

Τρίτη 20  Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«SUNTAN» (Πρεμιέρα)
Κάτω από τον καυτό ήλιο της Αντιπάρου, ένας 40χρονος γιατρός βρίσκει στο πρόσωπο μιας τουρίστριας τη μούσα που θα ανατρέψει τη ρουτίνα του και θα τον παρασύρει σε μια δίνη ολέθριων εμμονών... (Κομεντί, Μάκης Παπαδημητρίου, Ελλη Τρίγγου)